3964

Billaras

Μιά βραδιά στη Σαλονίκη!

Γαμώτο, γιατί τα ωραία να κρατάνε λίγο; Τώρα θα μου πείτε, “γι αυτό είναι ωραία, αν τα είχαμε συνέχεια δεν θα τα γουστάραμε έτσι”. Δεκτόν. Αλλά… λίγο ακόμα το ήθελα. Και σίγουρα το ήθελε και ο Μάκης Μηνδρινός που πόσταρε δύο λέξεις στο facebook του: “άλλος αέρας”. Και δεν πιστεύω να αναρωτιέται κανείς σε τί αναφέρομαι! Φυσικά στη σύναξη που έγινε στη Θεσσαλόνικη το Σάββατο.

Και γενικότερα, το όλο διήμερο. Από την στάση στη Λάρισα την Παρασκεύη το απόγευμα γιά καφέ με τον Vasilis1 (γνωστός και μη εξαιρετέος) και μιά αγκαλιά με τον πολύ καλό μου φίλο Karlito 1956 (κατά κόσμο Σωτήρη), ως την Κυριακή το ξημέρωμα κάτω από τον Λευκό Πύργο με μπουγατσούλα από τον “Γιάννη”. Και στα ενδιάμεσα τα..διάφορα φαγοπότια, ποτά και καφεδάκια με τους αδερφούς μου Νίκους (Κωστάρα και Κουλιανό) και την αγκαλιά της βαφτιστήρας μου! Το τί έγινε στο meeting, μπορείτε να το φανταστείτε.

Ημουν σίγουρος ότι θα περνάγαμε καλά. Ελπίζω να το γουστάρατε όλοι όσο κι εγώ κι ο Μάκης. Πολύ γέλιο, πολύ φαί, πολύ κουμαρό-συζήτηση, αλλά πάνω από όλα μετράει η γνωριμία. Αυτό που πάντα ήθελα και θέλω στο Betsellers. Να μην είναι απρόσωπο. Να γεννηθούν φιλίες, να ξέρει ποιός μιλάει με ποιόν στο chat ή το φόρουμ. Οχι τυχαία, πολλές φορές μέσα στο βράδυ άκουσα τη φράση “άντε, κάντε το επόμενο φαγοπότι ξανά στην Αθήνα όπως πέρυσι, να έρθουμε κι εμείς”.

Και στιγμές συγκίνησης υπήρχαν, γιατί όταν εισπράττεις αγάπη, δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα. Το πορτ παγκάζ του αμαξιού του Μάκη γέμισε…πεσκέσια. Αλκοολικούς θέλετε να μας κάνετε μου φαίνετε (γέλια). Κρασιά, τσίπουρα, τα πάντα όλα (ως και…μαγιό κονομήσαμε, χεχεχε). Αν και αυτό που με άφησε άναυδο ήταν μιά κόλλα χαρτί, ένα τυπωμένο κείμενο μου, από το φόρουμ του Beto του αείμνηστου Γιώργου Παρασκευά, με ημερομηνία 15/5/2001.

Οταν κάποιος φυλάει αυτό το κείμενο και στο παραδίδει 12 χρόνια μετά, σημαίνει πολλά. Πόσοι μαζευτήκαμε στο -εξαιρετικό- “Μπακάλικον”; Ούτε λίγο, ούτε πολύ, 44 φίλοι. Ολων των ηλικιών. Και πολλών περιοχών. Μιά τριπλέτα από την Προσοτσάνη Δράμας. Μιά δυάδα από τα Τρίκαλα. Ο Σπύρος από την Πέρδικα Θεσπρωτίας. Από τη Βέροια επίσης.

Ακόμα και …οικογένεια ολόκληρη ήρθε, πατέρας με δύο γιούς (να δώσεις χαιρετίσματα Θεόφιλε, με τίμησε με την παρουσία του ο πατέρας σου). Το κλου της βραδιάς; Μα…παρόντος του ZAF μπορεί άλλος να κλέψει την παράσταση; Ρεσιτάλ έδωσε ο άνθρωπος, όσοι είσαστε και στο μίτινγκ της Αθήνας πέρυσι, ξέρετε τι εννοώ. Κανέναν δεν άφησε σε ησυχία, τι άλλο να πω; “Καυτές” λεπτομέρειες του μίτινγκ δεν γράφονται δημόσια (χεχεχε), διάφορα παραλειπόμενα μπορούν να γράψουν ο καθένας με το σχόλιο του ή να τα πείτε στο chat.

Να ευχαριστήσω όσους ήρθαν, το “Μπακάλικον” που μας…άντεξε, τον Γιάννη που το διοργάνωσε άψογα κι ας μην είναι μέλος του site αλλά…καθημερινά μας διαβάζει, φυσικά να ανανεώσω το ραντεβού γιά του χρόνου στη Θεσσαλονίκη και τον Σεπτέμβρη πρώτα ο Θεός ξανά στην Αθήνα. Κρίμα γιά όσους δεν κατάφεραν να έρθουν, το ξέρουν πρώτα αυτοί ότι έχασαν.

Αλλά…θα έχουν κι άλλη ευκαιρία, αυτό είναι υπόσχεση. Και τις υποσχέσεις το ξέρετε ότι εδώ τις κρατάμε. Ηταν παρόντες οι Lone Wolf (Γίωργος), Galia 84 (Κώστας), Seven Hills (Νίκος), Osasunistas (Δημήτρης), Odiman1 (Οδυσσέας), NIK21 (Γιάννης), Kostas 5804 (Κώστας), Dafy (Τριαντάφυλλος), Molinias (Σπύρος), greginter (Γρηγόρης), JohnReal (Αργύρης), Lparodos (Λεωνίδας), koulos86 (Βασίλης), stpsilan (Σταύρος), Erera (Θόδωρος), Thankon (Θανάσης), Γιωργος 76, Alvanos touristas (Ανδρέας), Prosvoro (Χρήστος), ZAF (Ζαφείρης), Liakos (Ηλίας), Ethrael (Θεόφιλος, μαζί με πατέρα και αδερφό), Amnael (Κώστας), Jimpakas (Δημήτρης), skitzsez (Κώστας), mpampis papadopoulos, panpap14 (Παναγιώτης), Πάυλος MAN UTD, Παναής (Πάνος), Pierikos (Δημήτρης), Taskoum (Τασος, από το Λονδίνο), Πασχάλης, Kantinieris (Σπύρος), Jodra (Γιαννης, μαζί με τους δύο φίλους του από την Προσοτσάνη), Koletsas21 (Φάνης), matador cavani (Κώστας), Scally (Αγγελος), Apostolis (αυτό θα έλειπε να μην είναι, χεχεχε), ο Γιάννης που κανόνισε όπως έγραψα τα πάντα, εγώ και ο Μάκης.

Ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν, ούτε…τραπέζι γάμου να ήτανε!!!     Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές. Ολοι μαζί, και οι 44, ήταν απίθανο να χωρέσουμε κάπου. Γιά να καταλάβετε, αυτή η φωτό που είμαστε όλοι μαζί στημένοι στο δρόμο είναι τραβηγμένη στις….4.30 τα χαράματα, όταν το σχολάσαμε και είχαμε μείνει οι μισοί! Εκτός από αυτές εδώ, ΕΒΑΛΑ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΠΟΛΛΕΣ, ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, στο αντίστοιχο ποστ (ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ "ΤΟ SITE", ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ), όπως επίσης και στο facebook, στην σελίδα του Betsellers εκεί.

Πάντα τέτοια να έχουμε, να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε! Καλό καλοκαίρι ακόμα μιά φορά!!!!!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras