4208

Billaras

Μιά δεκάδα από σημεία!

Πέρασαν 37 μέρες από την 1η Σεπτέμβρη που “άνοιξε” η κάβα. Σήμερα είναι το 29ο κείμενο από εκείνη την ημέρα. Εχω παίξει κανονικά, έχω τζιράρει…κάμποσα και είμαι στο…μηδέν. Πάτσι και πόστα! Κάποιος μπορεί να δει το ποτήρι μισοάδειο. Γιατί σαφώς αυτές οι 37 μέρες δεν ήταν κακές, ειδικά η Αγγλία έχει πάει καλά. Κάποιες ατυχίες (πολλά γκολ στο 90', ενώ δεν έχω πάρει….

κανένα ακόμα υπέρ μου ως τώρα), κάποια μπετ που δεν έγιναν “τυπικά” στην κάβα (Κολομβία, Γουότφορντ), κάποια trading που δεν φαίνονται. Η τσέπη μου ουσιαστικά κερδίζει και λίγο, αλλά το νόημα δεν αλλάζει. Δεν τους κερδίζω τους μπουκ. Οχι ακόμα, όχι όπως θα ήθελα. Χθες η ίδια ιστορία. Οπως περίμενα τη μέρα. Ούτε καλή, ούτε κακή. Βγήκα από πάνω έστω και ελαφρώς, πέρασε (πανεύκολα) η μιά δυάδα, πέρασε το ένα χινάρι, κέρδος.

Αλλά ξανά ήθελα κάτι παραπάνω. Ενα over ακόμα, μιά δυάδα ακόμα, ένα μονό ακόμα, μπορούν σε βάθος χρόνου να κάνουν διαφορά. Χθες πχ αν δείτε τι πέναλτι έδωσε ο διαιτητής στην Χετάφε γιά να γίνει το 0-1 και να μείνει και με…εννιά παίκτες η Σαραγόσα, θα γελάτε! Και θυμηθείτε, έλεγα “Χ ή 2, Χ ή 2” συνέχεια. Και ήρθε 0-1 έτσι, ενώ στην Τζένοα δεν…κουνήθηκε το χιναράκι (με μόλις…2'' καθυστερήσεων παρακαλώ και μετά…αγκαλίτσες).

Από την άλλη, το ποτήρι είναι μισογεμάτο. Και πέρυσι μέσα Οκτώβρη έγινε το πρώτο μπαμ. Και μάλιστα η κάβα είχε κατέβει πιό χαμηλά, κάτω από τις 19.000 μονάδες. Αρα, κακώς… βιάζομαι. Η τακτική είναι γνωστή, πρώτα να μην χάνω και απλώς να έρθουν αυτά τα 3-4 μεγάλα ταμεία μέσα στη σαιζόν γιά να γίνει η διαφορά. Αφού λοιπόν είμαι “πάτσι” μετά από 37 μέρες, καλά είμαι.

Οταν ματώνει κόσμος και ντουνιάς (μην…ξύσω πληγές πάλι) κι εγώ παραπονιέμει που…δεν τους κερδίζω κιόλας, καλά είμαι.  Ακολουθεί ένα “κενό”, ελέω εθνικών ομάδων. Οι ρυθμοί θα πέσουν… κατακόρυφα, λίγα μπετ, ελάχιστα. Οπότε θα ξαναμπούμε γερά στη μάχη στις 20 του μήνα ξανά. Υπομονή έχω, όλα βαδίζουν…βάση πλάνου, απλώς ξέρω ότι μπορούσα να έχω κάνει ήδη μιά διαφορά υπέρ μου γιατί τα αποτελέσματα ήταν καλά.

Και πέρα από όλα τα άλλα, τα χαλάω και λίγο στη χημεία (αυτό είναι επίσης καθαρό δείγμα μη ρέντας). Χθες πχ, έχω τρία (που έπαιξα) +τέσσερα (που άφησα) μεγάλα εγγλέζικα σημεία. Δεν μετράω την Εβερτον, αυτό ήταν μικρό, αν παιζόταν θα πήγαινε σε παρολί. Από τα επτά μεγάλα, πέρασαν τα…τέσσερα. Και ενώ στο trixie πέρασε ένα, σε αυτά που άφησα πέρασαν.

.τρία από τα τέσσερα! Σε καλή περίοδο, σε καλό φεγγάρι, με 4 στα 7 θα τους είχα θερίσει. Αυτά με όσα έγινα χθες και…γενικά ως σήμερα. Πάμε στα φρέσκα. Αναφέρω οτιδήποτε είχα αρχικά στις επιλογές μου: Καιζερσλάουτερν, Ααλεν, Τορίνο, Γιούβε, Σαουθάμπτον over, Νιουκάστλ, Γκιμαράες Χ ή 2, Αϊντραχτ, Λιβόρνο (αύριο αυτό), Λεβερκούζεν, ΠΑΣ Γιάννινα Χ.

Αυτά υπήρχαν…εξ' αρχής. Αρχίζω να σβήνω: Εξω Καιζερλάουτερν (βλέπω κάτι απουσιούλες καλές), έξω Γιούβε (ψείρα γιά τα γούστα μου), Σαουθάμπτον over (λείπει ο Μπερμπάτοφ), έξω Νιουκάστλ (τρομάζω όταν ασχολούμαι με παρασκήνιο στην Αγγλία, είδα τον Γουέμπ να ορίζεται διαιτητής γιά σήμερα, την ώρα που ο διαιτητής του Μάντσεστερ-Τότεναμ 2-3 χθες σφύριξε….

Ακριγκτον-Ροτσντέιλ και πήρε το μήνυμα), έξω και το Χ του ΠΑΣ. Πόσα έμειναν;;; Ααλεν, Τορίνο, Γκιμαράες Χ-2, Αίντραχτ, Λιβόρνο, Λεβερκούζεν. Πολύ… Γερμανία έχει το μενού! Είναι έξι. Ας τις…εμπλουτίσω με κάτι “φρέσκο” πλέον. Το over στο Ατλέτικο-Μάλαγα (γυρίζει ο Φαλκάο), το over (ή το g/g) στο Λοριάν-Λυών (γυρίζει ο Τραορέ), το over στο Νιουκάστλ-Μάντσεστερ (λείπει ο Κολοτσίνι και το μέτρησα κι αυτό όταν απέρριψα τον άσο), και…ένα Χ ξερό, στο Σετούμπαλ-Πάσος Φερέιρα (ο Μότα της Σετούμπαλ ήταν καμιά…25αριά χρόνια στην Πάσος).

Εκανα λοιπόν τις επιλογές μου δέκα. Με αυτές θα πορευθώ. Η Αλεν έχει φόρμα άριστη, η Τορίνο επίσης (και δεν μου λέει τίποτα το…δίδυμο που ανέλαβε την άλλη), η Γκιμαράες έχει να…εισπράττει από την φιλενάδα Ακαδέμικα (είναι ίδιο ματς με τα χθεσινά σε Σαραγόσα και Γένοβα), η Αίντραχτ είναι καλά και η Γκλάντμπαχ…ξέρετε πως είναι, το είδατε και την Πέμπτη, η Λεβερκούζεν είναι επίσης καλά και η Στουτγάρδη κοπανήθηκε μέχρι κι από την Μόλντε προ ημερών.

Σε όλα τα γερμανικά έχουμε παικτική αξία. Πριν δείτε πως θα παίξω, μιά κουβέντα γιά τα ντέρμπι: Τα ντέρμπι δεν ποντάρονται, απολαμβάνονται!!! Εχει πολλά και ωραία! Θα τα δω και πάπαλα! Αν με ρωτάτε στοιχηματικά, νομίζω ότι και τα τρία “κρύβουν” over, αλλά δεν θα ποντάρω. Ισως στο live κάτι, αλλά προς το παρόν τίποτα!! ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες.

Προηγούμενο υπόλοιπο: 19.140 μονάδες. Κέρδη από 6/10: 786 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 19.926 μονάδες. Ποντάρισμα 7/10: Δυάδα: Τορίνο 1-Λιβόρνο 1 (3.9), με 151 μονάδες. Δυάδα με “ανοιχτή” διπλή: Σετούμπαλ Χ-Γκιμαράες Χ-2 (9.92 η δυάδα με Χ, 9,3 η δυάδα με Χ και 2), από 55 μονάδες στο Χ-Χ και 60 στο Χ-2, σύνολο 115 μονάδες. Τριάδα με over και g/g: Νιουκάστλ over- Ατλέτικο over- Λοριάν g/g (5.

18), με 120 μονάδες. “Γερμανικό” trixie με Ααλεν 2 (2.50)- Αίντραχτ 2 (2.85)-Λεβερκούζεν 2 (2.50), από 65 μονάδες σε κάθε δυάδα και 25 στην τριάδα, σύνολο 220 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 606 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 19.320 μονάδες. Αυτά είναι. Εκανα κάτι που κάνω…σπανιότατα, μιά φορά, δύο φορές το χρόνο και αν. Επαιξα ανοιχτή διπλή. Μην την πατήσω σαν χθες με την Σαραγόσα.

Αν βγουν τα σενάρια, καλώς. Μην ξεχνάτε, μέσα Οκτώβρη είναι, όχι μέσα Απρίλη. Αρα, το ρίσκο πολύ μεγαλύτερο αν δεν παίζεις καθαρά αγωνιστικά. Όπου τους “πετύχω” θα έχω πάρει πίσω το 90% του συνολικού μπετ ή θα έχω βγει κι από πάνω. Στα μάτια μου η μέρα είναι…σαν χθες. Οχι κακή, αλλά όχι και σούπερ. Και πάντα η τελική χημεία είναι δική σας (πόσους ξέρω που πληρώνονται από αυτά που αφήνω, δεν λέγεται.

Και το χαίρομαι, γιατί κι αυτά είναι καλά σημεία, δεν θα έφταναν ως το…παρά πέντε, γι΄αυτό και τα αναφέρω). Ραντεβού στο chat, νέα (άκρως χαλαρή) στήλη την Τρίτη!!! Υ.Γ: Γίναμε…πάρα πολλοί. Σήμερα το πρωί, ο χρήστης StratosF χωρίς να το ξέρει, έγινε ο νο. 5000 που γράφτηκε στο site, ενώ όλα φυσικά είναι free.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras