4399

Billaras

Μιά..δημοφιλής τριάδα!

Τις στοιχηματικές βραδιές δεν τις κρίνω πάντα (και μόνο) από το τελικό αποτέλεσμα. Οποιος το κάνει αυτό, δεν θα ξέρει το βασικότερο, αν έπαιξε σωστά. Κι αυτό, σε βάθος χρόνου, θα τον “στείλει”. Χθες λοιπόν, μπορεί “τυπικά” να μην έγραψε ένα ταμείο, αλλά εκτιμώ ότι η μέρα δεν ήταν κακή. Μικρές λεπτομέρειες έγειραν την πλάστιγγα, αλλά παράπονο δεν έχω.

Ούτε από την τύχη, ούτε από τις ομάδες “μου”. Δεν αισθάνθηκα πχ όπως το Σαββατόβραδο με την Βαλένθια, όπως δεν αισθάνθηκα πχ όπως με την Λιντς πριν μιά εβδομάδα, γιά να γίνω πιό καταννοητός. Καμιά από τις εγγλέζες μου δεν έχασε. Ολες όσες σκόραραν, προηγήθηκαν. Ολες το πάλεψαν, ένα γκολ οπουδήποτε θα έκανε την διαφορά (είτε από την Μίντλεσμπρο, είτε από την Σάουθπορτ, είτε την Γκρίσμπι), αλλά οκ, είπαμε, σε λεπτομέρειες κρίθηκαν όλα.

Απλά η μπάλα δεν πήγε μέσα. Πάω παρακάτω, δεν έχει νόημα να σταθώ περισσότερο, στο ίδιο χαλαρό μοτίβο συνεχίζω και σήμερα. Σήμερα είπα; Λάθος. Η σωστη φράση είναι “σήμερα ΚΑΙ αύριο”. Γιατί δεν σκοπεύω να παίξω ξεχωρίστα, αλλά ενιαία. Στο κουπόνι, οι μπουκ δεν έχουν λαθέψει. Δεν υπάρχει σημειο πχ σαν την Μπιλμπάο δύο φορές με την Μάντσεστερ.

Τώρα σωστά έχουν βγάλει αποδόσεις. Και δεν θα παίξω διπλό την Μπιλμπάο, γιατί τόσο την αξιολογώ κι εγώ. Δεν είναι σε φόρμα, σε αντίθεση με την Σάλκε που είναι μάλλον στην καλύτερη της σαιζόν. Μα…γιατί μιλάω ήδη γιά τα αυριανά; Γιατί σήμερα …ένα σημείο έχει, ολοι επάνω του θα είμαστε, εννοώ φυσικά την Μπάγερν. Γιά να γίνω πιό σαφής: Δεκατρία το διήμερο.

Αν αφήσω έξω τα πέντε του Λιμπερταδόρες, έμειναν οκτώ. Αν σβήσω και την Σέφιλντ και το σκωτσέζικο, έμειναν έξι. Τα δύο του Champions League και τα τέσσερα του Europa League. Ε, με έξι ματς, μόνο παιχνίδι διημέρου (και άκρως χαλαρό) μπορώ να κάνω… Σήμερα, είναι “καθαρά” τα ματς. Ολοι εδώ θα πέσουμε. Και εγώ μέσα. Public bets, αλλά…δεν μπορώ να διανοηθώ κάτι άλλο στη Μασαλλία! Μιά ομάδα που έχει γίνει ο περίγελος της Γαλλίας, που έχει ξεχάσει να κερδίζει, που είναι με τα ψέμματα εδώ (κυριολεκτικά, όχι μεταφορικά), που δεν θα έχει τον φύλακα-άγγελο Μανταντά στο τέρμα, πως διάολο θα φρενάρει την Μπάγερν; Να ήταν ιταλοί οι γερμανοί, μπορεί και να φοβόμουν (“έλα μωρέ, ρεβάνς έχουμε, ας πάρουμε μιά ισοπαλία” θα έλεγαν ίσως οι ιταλοί).

Αλλά με την Μπάγερν, ξέρεις ότι αυτό δεν θα συμβεί. Το…κοίταγα το ματς από παντού. Η Μπάγερν είναι ανώτερη παντού. Μα παντού. Αμυνα, επίθεση, κέντρο, πάγκο, προπονητής, ομαδικό πνεύμα, φόρμα, φανέλα, μομέντουμ, κλάση, παντού. Θα..κοιμηθεί ο Θεός και θα δούμε τίποτα κουλά; Οκ, μπάλα είναι. Αλλά… δεν το πιστεύω. Στα μάτια μου το ματς είναι απο 0-2 ως 1-3.

Κάπου εκεί μέσα. Και πιστέψτε με, όταν έκανα την δική μου αξιολόγηση, το είχα γιά 1.70 μάξιμουμ. Αρα, μου κάνουν τα 1.82. Μετά, Μίλαν-Μπάρτσα. Απλά πράγματα. Βλέπουμε ένα ματς σαν αυτό του ομίλου που ήρθε 2-3. Κάτι τέτοιο. Γκολ βάζουν και οι δύο, εδώ δεν πάω στο διπλό γιατί η φανέλα της Μίλαν (και ο χαρακτήρας της στα μεγάλα ματς) δεν είναι αντίστοιχα της απόδοσης.

Αν στο Μαρσέιγ-Μπάγερν λένε την αλήθεια, εδώ δεν την λένε. Επρεπε και η Μπάρτσα να είναι στο 1.80. Πάω λοιπόν σε μιά ακόμα ξεκάθαρη λύση. Που..πάλι θα πάνε όλοι. Στο over. Αν απόψε έχουμε διπλό Μπάγερν-over Μίλαν, θα έχουνε …πληρωθεί όλοι. Αλλά… γιατί να μην πληρωθούν; Αρκετά με τα κουλά! Η άμυνα μου -αν σπάσει κάτι από τα δύο- θα είναι το χαλαρό ποντάρισμα.

Δεν θα…ορμήσω. Αλλά θα τα παίξω. Και αυτό που (απ)έμεινε, ήταν ένα ερώτημα. Να πάω με αυτή τη δυάδα; Μπα, πολύ μικρή γιά τα γούστα μου. Αν έπαιζα έτσι, θα το έκανα με τη δυάδα Μίλαν-Γιούβε το Σαββατοκύριακο που ήταν και…μπάνκερ. Οπότε, πάω στα αυριανά γιά ένα τρίτο…. Αλκμάαρ-Βαλένθια δεν αγγίζω. Οπως είδα εγώ την Βαλένθια το Σάββατο, χάρισμα να μου την κάνετε, δεν αγγίζω.

Κι επειδή και η ολλανδέζα δεν με πείθει, μένω μακριά. Ατλέτικο-Ανόβερο επίσης δεν αγγίζω. Αστεία η απόδοση του άσου. Τοκογλυφίες δεν έκανα ποτέ. Αν μη τι άλλο, οι γερμανοί…είναι γερμανοί, δεν θα πέσουν αμαχητί. Τίποτα. Μένουν τα άλλα δύο. Πριν 20 μέρες θα έπαιζα…με κλειστά μάτια Μπιλμπάο. Τώρα, το εξήγησα ήδη, δεν το κάνω. Στο δε Σπόρτινγκ-Μέταλιστ, αναρωτιέμαι, πως θα είναι απόψε οι ουκρανοί.

Χυμαδιό ξανά; Πιθανότατα ναι. Γιά να μην το κουράζω, στάθηκα ανάμεσα στα δύο over. Είτε στη Γερμανία, είτε στην Πορτογαλία. Κατέληξα σε αυτό της Γερμανίας. Ο Χούντελαρ τα βάζει γιά πλάκα, η Μπιλμπάο δεν κλείνεται ποτέ, ίσως δούμε ένα ματς σαν αυτό που είχε γίνει στη Μόσχα, το Λοκομοτιβ-Μπιλμπάο. Κάτι τέτοιο. Και θα κρατήσω αυτό γιά τρίτο σημείο.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 24.500 μονάδες. Ποντάρισμα 28 και 29/3: Τριάδα: Μπάγερν 2-Μίλαν over- Σάλκε over (5.00), 170 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 24.330 μονάδες. Τίποτα άλλο, ένα καλό μπετ και πάπαλα. Αν χαθεί κάτι απόψε, θα το…ξανασκεφτώ, αν δεν χαθεί η επόμενη στήλη θα είναι πλέον το Σάββατο. Είναι ουσιαστικά μιά… δημοφιλής τριάδα αυτή, με πιθανότητες επαλήθευσης 1/12, αλλά εκτιμώ ότι θα περάσει.

Καλή μπαλίτσα να δούμε, αν και το δικό μου μάτι είναι ήδη στο επόμενο κουπόνι, η μελέτη ήδη ξεκίνησε και δεν έχω λόγο να κρύψω ότι…έχω λίγο σκυλιάσει γιά μιά καλή νίκη! Ραντεβού στις 3 στο www.betradio.com, και στο chat φυσικά (κυρίως αύριο γιατί σήμερα και… μελέτη έχει πέσει και μπάλα -τελικό παρακαλώ- παίζουμε με την ομαδα της KingBet).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras