1150

Billaras

Μιά δυάδα, δύο μονά και…κάτι χθεσινό!

Ειχε φανεί η μέρα χθες, ουσιαστικά απ΄ την Παρασκευή. Ο Ζαφείρης, ο μπασκετάνθρωπός μας, έδωσε ένα μεγάλο ταμείο γιά να ανοίξει τον χορό. Και μετά πήραμε σκυτάλη άπαντες! Μάκης-Skotostrious-Thassios- και η αφεντομουτσουνάρα μου, όλοι ταμεία! Μπαράζ ταμειών από το Betsellers χθες, τους αξίζει μιά φωτογραφία νομίζω.

Οπότε, προφανώς και μιλάμε γιά ένα εξαιρετικό Σάββατο, να κλείσει καλά ο μήνας.

Είδατε όμως τι είναι η μπαλίτσα; Χθες έγραφα γιά την περίπτωση της Χοφενχάιμ. Αμ αυτή η Μπράιτον τι να πει; Στο ματς με την Πάλας έχει 24 τελικές. Τζίφος, το τρώει στο…95′ και χάνει. Και χθες έχει ένα ακυρωθέν γκολ με τον πιό περίεργο τρόπο που έχουμε δει στις εποχές VAR (πήγε ο διαιτητής να τσεκάρει τον…εαυτό του, αν είχε σφυρίξει να εκτελεστεί το φάουλ που κατέληξε σε γκολ), είχε και δύο πέναλτι χαμένα, στο δοκάρι και τα δύο! Και…ξεναέχασε! Μιλάμε γιά μούτζα! Και καλά έκανε χθες και έχασε, να πληρωθεί ο Μάκης (γέλια).

Κάπως έτσι σπάνε τα αρνητικά σερί ενός tipster, με απιθανιές…

Αφήσαμε και…κάβα ένα μπετ να “τρέχει” στη δική μου στήλη (με το g/g στο ΠΑΟ-ΑΕΚ), ο Ζαφείρης ήδη ανέβασε φρέσκια στήλη, ο Thassios θα ακολουθήσει, ας ασχοληθώ πλέον με τα δικα μου…

Τσέκαρα πολλά. Εννοώ μεγάλα. Γιατί από μικρά, ας κερδίσουν με 0-4 κάτι Φούλαμ και κάτι Κάλιαρι, εγώ δεν αγγίζω εδώ, καμιά αξία.

Ξέρω ότι πολλοί θα πάνε πάνω τους αλλά δεν φτουράνε, κακές ομάδες ως φαβορί εκτός έδρας.

Αρχικά έχω μιά δυάδα combo με “μικρά”. Ξέρετε ότι εκτιμώ τη Τζένοα (μας πλήρωσε και πρόσφατα μεγάλο σημείο) και θα πω ότι και γιά το χθεσινό Σίτι-Γουέστ Χαμ. Δεν μπορεί να βάλει ένα γκολ; Οπως το έβαλε η Γουέστ Χαμ, έτσι το σκέφτομαι και σήμερα.

Δεν κοντράρω (την σούπερ ντούπερ) Ιντερ, αλλά το 1+g/g στο 2,87 μιά χαρά το βρίσκω. Και μετά πάω στους γάλλους, έρχεται ο Σαμπάολι στη Μαρσέιγ, γυριζουν βασικοί, άνετα αυτό πάει σε g/g+over (κάτι μεταξύ 1-2 και 2-2 θα έλεγα). Σωστό το 2,05 σε αυτό, οπότε να μιά καλή δυάδα με γκολάκια. Εχω και κάβα είπαμε από χθες ακόμα ένα ματς με g/g στο αθηναϊκό ντέρμπι.

Και πάω στα μεγάλα. Να σας πω ποιά τσέκαρα: Ελτσε, Βιγιαρεάλ από Ισπανία. Φράιμπουργκ από Γερμανία, Φορτούνα Σιτάρντ από Ολλανδία, Αλτάχ από Αυστρία. Αυτα τα πέντε.Ολα κάτι έχουν. Η Ελτσε που καίγεται βρίσκει την Γρανάδα με απόντες πολλούς, με κούραση, άνετη βαθμολογικά και φυσικά στον…έβδομο ουρανό. Η Βιγιαρεάλ βρίσκει μιά Ατλέτικο στην χειρότερή της φάση.

Παίζει άσχημα εδώ και 4-5 ματς η πρωτοπόρος και είναι γιά κόντρα. Η Φράιμπουργκ προφανώς δεν είναι όπως πριν ένα μήνα, αλλά η Λεβερκούζεν πάει όλο και χειρότερα! Νέα ήττα την Πέμπτη, φάπα από τους ελβετούς, έχει ξεχάσει να κερδίζει, αν η Φράι παίξει όπως την έχουμε συνηθίσει, εύκολα της ρίχνει κι αλλη φάπα. Η Σιτάρντ πάει…τραίνο. Τρομερή φόρμα, ειδικά εκτός έδρας σκοτώνει! Καθαρή επιλογή φόρμας εδώ, δεν είναι σημείο από ειδήσεις ή από κόντρα κακού αντιπάλου.

Και τέλος, η (καιόμενη) Αλτάχ με νέο τεχνικό τον (παλιό της αγαπημένο) Κάναντι, που τον ξερουμε όλοι τι καλός “κλέφτης” αποτελεσμάτων είναι. Βρίσκει μιά ΒΑΚ που έπαιζε και την Πέμπτη και έχει και ημιτελικό κυπέλλου μπροστά της σε λίγα 24ωρα!

Αυτά είναι. Περιμένω το gg του ΠΑΟ-ΑΕΚ, έχω και μιά ωραία νέα δυάδα, μένει να αποφασίσω ποιά από τα πέντε καταλήγουν στο παιχνίδι μου και πως θα παιχθούν! Πλέον, η χημεία του καθένας παίζει το ρόλο της.

Αναβω ενα τσιγάρο, το σκέφτομαι και καταλήγω:

Αφήνω Βιγιαρεάλ (κι αυτή δεν είναι στα καλύτερά της), αφήνω Αλτάχ (γιατί δεν έχω εικόνα της και πλέον είναι βασικό αυτό, δεν είμαστε Αυγουστό, είμαστε τέλη Φλεβάρη). Θα αφησω και την Ελτσε. Δεν με έχει πείσει ως ομάδα όσες φορές την είδα. Κι αυτό με σκαλώνει. Και τα τρια αυτά θα τα σκανάρω στο live.

Oπότε, Φράιμπουκ στο 4,50 και Φορτούνα στο 3,80 τα…δύο Φ κρατάω! Μονά και δυάδα (μόνο το ένα έχει πρώιμη πληρωμή)! Τι ζητάω σήμερα; Βασικά να μην τους δώσω πίσω τίποτα απ’ όσα κέρδισα και χθες. Οπότε, ας έρθει το g/g στο ΠΑΟ-ΑΕΚ, να πάρω άλλες 11 καθαρές μονάδες κέρδους που μπορούν άμεσα να μου καλύψουν όλο το αμιγώς σημερινό παιχνίδι! Και μετά ότι “φρέσκο” έρθει, καλοδεχούμενο! Οτι και να γίνει, ο Φλεβάρης κλείνει καλά, καλό μήνα γιά αύριο που μπαίνουμε στον Μάρτιο πλέον, νέα στήλη την Τρίτη, αργότερα τα λέμε και στο chat φυσικά!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras