1276

Billaras

Μιά δυάδα κι αυτή με το ζόρι!

Θα μπορούσα να κάνω ακριβώς ίδιο πρόλογο με αυτόν της Τρίτης. Ομάδα (και σύστημα) που κερδίζει, δεν αλλάζει! Ενα σημείο (Στόουκ) αρκούσε και μιά χαρά είμαστε. Σταθερά βγάζουμε μεροκάματο, κοντεύει δίμηνο τώρα από τότε που έγραψα εκείνο το κείμενο πως “το παίρνω αλλιώς”. Βέβαια -το έγραψε και ο Μάκης-μεσοβδόμαδα φάνηκε τι εστί Αγγλία.

Η Οξφορντ άξιζε και με το παραπάνω, ισοφαρίστηκε στο 90′. Αυτό “έπρεπε” να μπει στα κερδισμένα. Η Χαλ το’φαγε από τη Λιντς στο 93′, η Στόουκ όμως τελικά το εβαλε στο 86′! Θέλει στομαχάκι καλό το Νησί, αυτό να το θυμάστε πάντα.

Από εκεί και πέρα, “ψηφίζω” με χέρια και με πόδια να μονιμοποιηθούν τα νοκ άουτ ματς στην Ευρώπη σε ολες τις προκριματικές και τελικές φάσεις.

Καλύτερο θέαμα, σασπένς, εκπλήξεις, ακόμα και στοιχηματικά μας κάνει. Ας παίζουνε ομίλους το χειμώνα, αλλά όλα τα προκριματικά στις αρχές και μετά στο τέλος το final-8 να γίνονται μιά κι έξω. Αλλους θα τους ευνοήσει αυτό (πχ ΠΑΟΚ), άλλους όχι (πχ Αρη). Αλλά η γενική εικόνα αυτή είναι. Ας το δει η UEFA (που θα το έχει δει, δεν μπορεί), να μαζέψει και το καλεντάρι λίγο σε μόνιμη βάση.

Και πάμε στα φρέσκα. Αν έπαιζα χθες θα κέρδιζα, με έψηνε η κόντρα του ΠΑΟΚ, μπαμ έκανε. Δεν έπαιξα, το ανέφερα στο ράδιο, το έβαλα στην εφημερίδα, αλλά το άφησα. Ο βασικός λόγος που το αναφέρω είναι γιά να δείξω ότι πολλές ομάδες είναι σαν τον ΠΑΟΚ. Είναι ανάμεσα σε καθοριστικά, πολύ κρίσιμα ματς γιά την Ευρώπη. Οπότε το νου σας.

Στα σημερινά; Το μενού δεν είναι καλό. Τουλάχιστον όχι σήμερα. Κάκιστο είναι. Στην Αγγλία με το ζόρι βγαίνουν σημεία. Εφαγα και την ψυχρολουσία με την Γουόλσολ, ο Μάκης από χθες την πρόλαβε στο 3,40 εγώ σήμερα βλέπω 2,75 και μοιραία κάνω πίσω, δεν έχει καμιά αξία. Οσοι το ποντάρατε καλώς, σήμερα δεν θα το συνιστούσα. Ολα στο κουμάρι κρίνονται στο τέλος από την απόδοση, αυτό να το έχετε “εικόνισμα” και “ευαγγέλιο” στη στοιχηματική ζωή σας.

Οπότε; Οπότε μιά Γουένσντεϊ κάτι λέει στο 2,87 (η Γουότφορντ όλο τη γλυτώνει όπως προχθές, αλλά και το κλίμα με τον Ιβιτς παραμένει στραβό και οι απόντες πολλοί, ενδεικτικά αναφέρω Ντίνι, Ντελοφέου, Καπού, Γιάνματ, Γουέλμπεκ, Ντόουσον, αυτοί είναι όλοι βασικοί).Αντε και μιά Μπέρμιγχαμ που την άφησα αντουφεκιστη πριν μιά εβδομάδα.

Ο Καράνκα κλασικά θα το πάει στο ταμπούρι, αν καταφέρει να εκνευρίσει την Σουόνσι, έχει τύχη καλή.

Οριακά μιά Φλίτγουντ στην 1η (ασφαιρη παρότι παράγει φάσεις η Πιτέρμπορο), άντε και μιά Κέμπριτζ στην 2η (θα είχαμε και Γουόλσολ αλλά…είπαμε, δεν αξίζει πιά). Αυτά είναι όλα.

Και λίγα και -το βασικότερο- μέτρια. Να παίξω από τώρα την Αστον Βίλα της Δευτέρας που μου αρέσει; Δεν βρίσκω το λόγο.

Στην Premier τα σημερινά νομίζω θα έρθουν όλα ασάκια χωρίς καμιά αξία, οπότε τζίφος. Να μην το ψειρίζω λοιπόν, άπαξ και δεν αλλάζω και τακτική.

Μονά-δυάδα Σέφιλντ Γουένσντεϊ και Μπέρμιγχαμ και αντίο Αγγλία. Και αυτά με…ψιλοβαριά καρδιά, δεν είναι από τα σημεία που τρελλάθηκα.

Εκτός Νησιού; Και Τορίνο τσέκαρα, και Γκλάντμπαχ τσέκαρα, και Στουρμ τσέκαρα και Γκόρνικ τσέκαρα και Σπάρτα τσέκαρα και Σεαρά τσέκαρα.

Αλλά είναι πρεμιέρες, άλλα δεν έχουν καλές ειδήσεις, ενώ γιά το βραζιλιάνικο που μου έκανε ένα κλικ παραπάνω αποφάσισα να μην χωθώ, παντού διάβασα ότι η Μπραγκαντίνο αδικείται από τα αποτελέσματα, δεν είναι τόσο κακή όσο λέει το ταμπλό.

Κοινώς…no bet εκτός Αγγλίας. Εχουμε 19 Σεπτέμβρη, δεν έχω λόγο να το πιέσω, άπαξ και δεν ψήθηκα, δεν παιζω δυνατά.

Ηρθε έστω και ενα εγγλέζικο; Καλώς. Δεν ήρθε; Το βράδυ θα το έχω ξεχάσει.

Αύριο πάντως θα κάνω νέα στήλη, “κάτι” έχει, οπότε υπομονή. Και σήμερα, μετά από μέρες, θα είμαι κανένα 8ωρο στο chat, θα βαρεθείτε να με βλέπετε (γέλια).

Υ,Γ: Οσοι είστε νέοι συνδρομητές μην ξεχνάτε να μας ακολουθείτε στο twitter, από εκεί έρχονται οι ειδοποιήσεις γιά όλα.

Στηλες, updates, live! Οπως βλέπετε και το live εχει φουντώσει στο site και σημεία από πρωταθλήματα ..εξωτικά και μακρινά βλέπετε και early bets βλέπετε και ειδικά στοιχήματα βλέπετε. Είπαμε, εμπλουτίσαμε το μενού και θα το εμπλουτίσουμε κι άλλο!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras