3278

Billaras

Μιά δυάδα Τετάρτη-Πέμπτη!

Η Τσέλσι πάτησε φρένο στο ημίχρονο, δεν ήρθε άσος ή over, το'χα ξεχάσει από τις 8 το βράδυ της Κυριακής, σιγά τα αυγά και πάμε παρακάτω. Γράφω από σήμερα γιά αύριο-μεθαύριο. Ο Μάκης δεν παίζει, προτίμησε να “απλώσει” κάποιες σκέψεις του. Εγω το'χω κανει ήδη ως ένα βαθμό, αλλά θα το κάνω σε τουλάχιστον τρία κείμενα, από την άλλη εβδομάδα.

Προς το παρόν, μένω στα κουπόνια. Πριν πάω στα φρέσκα, μιά παρένθεση εξ' αιτίας όσων έγιναν και όσων γράφτηκαν γιά το φινάλε της Σούπερ Λίγκας: Ηρθαν όλα πλην ενός (Πανιώνιου, που…μην γελιέστε, επίτηδες έκαναν καθυστερήσεις φουλ στη Ν.Σμύρνη, αν ήθελαν τρίποντο θα το έπαιρναν οι γηπεδούχοι, δεν το πήραν γιατί απλά σώθηκαν…κι έτσι).

Εν ολίγοις, πιό…αναμενόμενα πεθαίνεις. Μαγεία μηδεν, σασπένς μηδέν, αγωνία υπό του μηδενός, όλα τελειώμενα πριν τη σέντρα. Εμένα στο χωριό μου αυτό το λένε κατάντια, δεν ξέρω στο δικό σας. Στοιχηματικά, γιά να αρπάξω την ευκαιρία από έναν φίλο που έκανε ένα σχόλιο κι έλεγε “λιγδα – λιγδα εγω ξέρω μάγκες ότι με ένα 10 έυρω 735 γράφει η μπάνκα…στην υγειά του κομπότη και του μαρινάκη…καλό βράδυ σε όλους”, ότι αυτός ο φίλος και πολλοί άλλοι ενδεχομένως ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΝ 735 αλλά ΈΧΑΣΑΝ ακόμα τόσα κι άλλα τόσα!!! Αν πήγαινα να παίξω “τοκογλυφικά” αυτές τις αποδόσεις, δεν θα ασχολιόμουν σοβαρά με το κουμάρι.

Οταν οι κανονικές αποδόσεις έπρεπε να είναι ΥΠΕΡΤΡΙΠΛΑΣΙΕΣ, ο μπουκ δεν έχασε, έσυ φίλε έχασες! Η Σάντερλαντ που καιγόταν με την αδιάφορη Εβερτον έδινε 4.50. Ο Λεβαδειακός έδινε 1.30. Να μην ήταν 1.30 (που υποδηλώνει “τελειωμένο”), να ήταν ελέω φινάλε 2.20; Αντε να το καταπιώ. ΜΗΝ πιστέψει λοιπόν κανείς ότι έπαιξε αυτά τα σημεία και κέρδισε.

Εχασε και μάλιστα με τα τσαρούχια. Οταν ένα πουκάμισο κάνει 70 ευρώ και το παίρνεις 160, δεν κερδίζεις επειδή μπήκε στην ντουλάπα σου. Χάνεις άντερα επειδή το μαγαζί σε κλέβει! Να ξέρουμε και τι λέμε, οκ; Από εκεί και πέρα, με την συζήτηση που άνοιξε, θα μπορούσε να συνεχιστεί…χρόνια, σας βάζω υπογραφή και με τα πόδια, άκρη δεν θα βρεθεί.

Ο (όχι με την κακή έννοια) φανατικός, ο πορωμένος με την ομάδα του, τα βλέπει όλα ανάλογα το χρώμα. Ο φανατισμός (είτε πολιτικός, είτε θρησκευτικός, είτε οπαδικός) μόνο κακό κάνει. Η αλήθεια είναι μία: Χωρίς να συγκρίνω με το τι γίνεται έξω (σ.σ πουθενά δεν υπάρχει κόσμος αγγελικά πλασμένος, αλλά υπάρχουν νόμοι που τηρούνται, κανόνες που τηρούνται, ποινές που εφαρμόζονται, σωστή αστυνόμευση, σεβασμός, αθλητική παιδία), στο ελληνικό πρωτάθλημα η σαπίλα έχει φτάσει μεδούλι.

Τόσο απλά και χωρίς περιστροφές. Ενας φίλος μου'γραψε “μα καλά, αντί να προστατέψεις το προιόν από το οποίο ζείς, το υποβαθμίζεις;”. Λάθος. Ετσι το προστατεύω (όσο γίνεται, έστω και στο 0,00001 %). Φωνάζοντας. Κράζοντας. Γράφοντας τα κακώς κείμενα. Οχι ωραιοποιώντας. Η αλήθεια πονάει και μένα, λατρεύω τη μπάλα, μεγάλωσα στο γήπεδο, μου λείπει αφόρητα, αλλά αυτή είναι.

Μάυρη μαυρίλα πλάκωσε. Και ευτυχώς ο πολύς κόσμος έχει πάψει να τρώει κουτόχορτο. Βλέπει ότι το συνολικό προϊόν είναι….γιά πέταμα και δεν το “αγοράζει”. Και το χειρότερο; Δεν φαίνεται και από πουθενά φως… Πάμε και στα φρέσκα. Χωρίς περιστροφές, μιά δυάδα θα παίξω. Ρεάλ under (διαφωνώ κάθετα με τον φαβοριτισμό του over, οκ αν μπει γκολ νωρίς θα ανοίξει το ματς και θα χάσω αλλά θα το ρισκάρω) και Νάπολι διπλό.

Δεν δέχομαι ότι ιταλική ομάδα (ακόμα κι αν ήταν η Πάρμα) θα έχει παρακαταθήκη το 2-1 και θα ανοίξει το ματς. Οσο μπορεί στο λάου λάου θα το πάει. Μαζεμένα, καθυστερήσεις, κλωτσίδι, διπλή ζώνη άμυνας και…αν βρει καμιά κόντρα, θα επιτεθεί. Και η Ρεάλ από την άλλη, ξέροντας ότι αν δεχθεί τέρμα μετά θέλει τρία να βάλει, δεν θα ανοιχτεί εξ' αρχής.

Μαζεμένα κι αυτή, ένα γκολ ψάχνει γιά προκριση. Στο 2.00 μου κάνει το under. Γιά τη Νάπολι ουδέν σχόλιο, κοιμηθηκε ο Θεός στο πρώτο ματς, είναι κλάσεις καλύτερη, μπορεί να κερδίσει, αποδεκτό το 1.90, εγώ μπορεί να το έβγαζα και λίγο χαμηλότερα. Όπως καταλάβατε, απόψε δεν ποντάρω τίποτα, θα το απολαύσω. Αυτά θα παίξω, στο χαλαρό και τέλος. Ραντεβού το Σάββατο πλέον.

Παράκληση: Αν θέλετε διάλογο γιά το ελληνικό ποδόσφαιρο, να μείνει στα κόσμια πλαίσια των περασμένων ημερών. Ολα δεκτά, όχι προσβολές ή καφενεική κουβέντα. Ειδικά προσβολές, θα με αναγκάσουν να “τιμωρήσω” κάποιον. Προσέχω γιά να έχω (επίπεδο). Γράφτε και…200 σχόλια, αλλά στο επίπεδο του Betsellers, όχι του καφενείου ή του δρόμου ή της κερκίδας των φανατικών.

Α, κάτι ακόμα! ΕΚΤΑΚΤΩΣ (λόγω απεργίας των υπαλλήλων στα πρακτορεία διανομής, η Kingbet θα κυκλοφορήσει Πέμπτη, όχι Παρασκευή! ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000+2.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 350 μονάδες. Ποντάρισμα 12/5: Δυάδα: Ρεάλ under-Νάπολι 2 (3.8) με 60 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 290 μονάδες.   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Παίξε στον αγώνα Ντνίπρο-Νάπολι με 25€ Free Bet! Η Ντνίπρο υποδέχεται τη Νάπολι στην Ουκρανία μετά το 1-1 του πρώτου ημιτελικού στο Σαν Πάολο.

Θα καταφέρει η ομάδα έκπληξη του θεσμού να εκμεταλλευτεί το εκτός έδρας γκολ; Πως θα αντιδράσει η Ιταλική ομάδα σε αυτή την πρόκληση;   Η Novibet παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον το πιο αμφίρροπο παιχνίδι των ημιτελικών του Europa League. Για αυτό, προσφέρει ένα Δωρεάν Στοίχημα (Free Bet) αξίας 25€ σε όσους φίλους της ποντάρουν στον αγώνα αυτής της Πέμπτης (14/05/2015 22:05) μεταξύ της Ντνίπρο και της Νάπολι.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να τοποθετήσεις ένα (1) οποιοδήποτε μονό στοίχημα, αξίας τουλάχιστον 10€, στο παιχνίδι Ντνίπρο-Νάπολι πριν την έναρξη του αγώνα και θα λάβεις ισόποσο Free Bet μέχρι 25€ για να στοιχηματίσεις κατά τη διάρκεια (στο live) του παιχνιδιού.   Novibet: Μέσα σε κάθε μεγάλο παιχνίδι! Η Novibet είναι αδειοδοτημένη από το Gambling Commission του IOM και το UK Gambling Commission και από το 2011 παρέχει νόμιμα της υπηρεσίες της στην Ελλάδα (αρ.

50§12 Ν.4002/2011).                        

Παλαιότερα άρθρα του Billaras