1357

Billaras

Μιά δυαδούλα με γκολάκια-UPDATE!!

Καλό μεσημεράκι! Εδώ είμαστε (είμαι μάλλον, καθότι ο Μάκης κάνει βουτιές μαζί με την Μενεγάκη στην Αχλα της Ανδρου), με -υποτίθεται- νέα σαιζόν, αλλά με ματς της…προηγούμενης. Europa League και Champions League στο μενού μας! Πως μας τα’κανε έτσι αυτός ο κορωνοϊός;

Γιά την παλιά σαιζόν no comment, σκέφτηκα (και ίσως κάνω) απολογισμό, αλλά έτσι όπως είναι οι κάβες μας, δεν ξέρω και αν χρειάζεται.

Απαξ και κάποιος μπορεί να δει ΟΛΑ τα μπετ (δεν χάνονται/σβήνονται) και όλα γενικώς τα νούμερα, τι να προσθέσω; Κάτι έχω κατά νου, αλλά αν το κάνω, θα το κάνω στο κενό μετά τις 23 του μήνα. Τότε που όντως θα έχουμε το πραγματικό φινάλε. Οπότε το μόνο που έχω να σημειώσω (και το είχα σημειώσει και πέρυσι) είναι μιά “ντριπλα” που κάνουν οι κάβες και σε ξεγελάνε.

Εχουν φτιαχτεί να μετράνε στήλες, όχι ομάδες-ζευγάρια. Αν δηλαδή πάει κάποιος και δει τα “all time”, φυσικά και δεν έχω παίξει 954 αγώνες εδώ και λιγότερο από δύο χρόνια (αυτό θα έλειπε), φυσικά και δεν έχω ευστοχήσει σε μονάχα 127, αλλά σε πολύ περισσότερα. Το “μυστικό” είναι στις στήλες (που μετράει). Οταν πχ εγώ παίζω trixie, είναι τρία ματς.

Και μπορεί να πιάσω το ένα. Θα έχω χάσει φυσικά με 1 στα 3. Το μηχάνημα όμως θα μετρήσει 0 στα 4! Καθότι μετράει στήλες (4 στήλες το trixie) και όλες θα είναι χαμένες! Στο yankee αυτό εκτοξεύεται. Θα παίξω τέσσερα ματς. Θα πιάσω παλι το ένα. Θα χάσω. Θα έχω (ως ματς εύστοχα/αστοχα) 1 στα 4. Το μηχάνημα θα δείξει…0 στα 11! Καθότι είναι 11 στήλες χαμένες.

Με λίγα λόγια, σε ένα trixie και ένα yankee όπου εγώ θα χάσω μεν, αλλά θα κάνω 1 στα 3 και 1 στα 4 (σύνολο 2 στα 7 σημεία) το μηχάνημα θα πει 0 στα 15! Το 2/7 με 0/15 είναι “άλλη εικόνα”. Γι αυτό και θέλω να κάτσω να γράψω την πραγματική όταν τελειώσει οριστικά η σαιζόν (την οποία φυσικά αν δεν βαριέστε την βλέπετε και μόνοι σας τώρα, είπαμε δεν χάνετε τίποτα, όλα εδώ είναι).

Η εικόνα είναι ακριβής μονάχα αν παίζαμε μονά αποδεκτά. Τότε θα ήταν σωστός ο καθρέφτης (σ,σ: αποκλειστικά και μόνο γιά φέτος, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα…γλεντάκια με τα αβαβά σε Νικαράγουα και Ονδούρες που έγιναν τον Μάρτη αλλά δεν μπήκαν ποτέ στις κάβες και ορθώς δεν μπήκαν, χεχεχεχε).

Πάμε παρακάτω. Η “φορμίτσα μου” καλά κρατεί.

Ωραίες και σχετικά άνετες πληρωμές στο κλείσιμο της “περσινής” αλλά και στο άνοιγμα της νέας κάβας. Κι αν είχα παίξει και το 2-1 σκορ που είχα αναφέρει ως ένα απ’ τα δύο πιθανά (έπαιξα το ρισκαδόρικο 3-2), τότε θα έγραφε κι άλλα το ταμπλό. Κι έτσι καλά ήταν πάντως. Από αρχές Ιουλίου είμαι σε φόρμα, τον λόγο τον έγραψα πριν καν γίνουν τα ταμειάκια.

Χαλάρωσα. Πέταξα την όποια πίεση είχα. Η διαφορά κάνει μπαμ…

Είμαι σε φάση “μισοδιακοπών” (υπάρχει τέτοια λέξη;). Δηλαδή δεν είμαι σε θάλασσα/νησι/εξοχή, είμαι σπίτι μου. Αλλά έχω άδεια από τις εφημερίδες, πολλές ώρες χαλαρότητας, πάω βόλτες, ψαρεματάκια κλπ. Μόνο γιά το Betsellers γράφω. Και θα συνεχισω έτσι ως και τις 17 του μήνα, ακόμα 12 μέρες.

Μόνο το 3ήμερο της Παναγίας θα φύγω ξανά εκτός έδρας. Αλλά θα γράφω, ελέω Champions League. Χαλαρά όμως.

Οπως και σήμερα-αύριο δηλαδή. Είδα τα ματς. Ιντερ σε ουδέτερο στο 1,75; Οκ, η Χετάφε έσβησε εδώ και μήνες μετά το restart αλλά που ξέρω πως θα εμφανιστεί; Στην Κοπεγχάγη είναι όλα μέσα κυριολεκτικά, η Σαχτάρ ως ελαφρυ αουτσάιντερ με τσίγκλισε λίγο (αλλά δεν θέλει καν τη νίκη), αύριο θα έπαιζα γκολάκια στη Βασιλεία αλλά δεν πληρώνουν τίποτα, αδιάφορος ο άσος της Γουλβς (που περνάει και με το 0-0 ενώ άνευ Σα και Σεμέδο δεν τολμάω να κοιταξω Ολυμπιακό), σκωτσέζες στην Ευρώπη δεν εμπιστεύτηκα σχεδόν ποτέ, οπότε τι απέμεινε;

Ενα “σβηστό” παιχνίδι με γκολάκια σε δύο ματς.

Αυτό απέμεινε. Απόψε στο Μάντσεστερ και αύριο στη Γερμανία στο Σεβίλλη-Ρόμα.

Στο Ολντ Τράφορντ θα κάνει rotation λογικά ο Σόλσκιερ, δεν κρίνεται/τίθεται θέμα πρόκρισης, ενώ η Λίντσερ παρότι έχασε και τα αυγά και τα καλάθια και τον τίτλο μετά την διακοπή, ένα γκολάκι σε χαλαρό ματς μπορεί να το βάλει τιμής ένεκεν.

Δεν έχουν λόγο να κλειστούν οι αυστριακοί. Καλοπληρώνει το ρίσκο του g/g στο 2,10.

Στη Γερμανία στο Σεβίλλη-Ρόμα έχουμε όμαδες με καλό φίνις, που έχουν το εύκολο γκολ, δεν θέλει πολύ να γίνει ρουλέτα μιάς και είναι και νοκ άουτ. Νομίζω ότι κακώς είναι αουτσάιντερ του 2,00 το over.

Φυσικά η κεντρική ιδέα είναι “δεν ξέρουμε τι θα δούμε”.

Οπότε, πάω με την δυαδούλα και τίποτα άλλο, απόψε δεν θα είμαι στο chat λόγω υποχρεώσεων αλλά θα είμαι και αύριο και την Παρασκευή που θα έχουμε και Champions League. Μπας και έχουμε τίποτα στο live.

Update: Με…γύρισε ένα δίμηνο πίσω το χθεσινό, αλλά οκ, τι είχαμε τι χάσαμε. Η μπάλα (ή μάλλον η Ρόμα) με κρέμασε.

Με 2-0 ημίχρονο και δεν μπήκε ποτέ τρίτο γκολ. Μονη της έπαιζε η Σεβίλλη, δοκάρια (2) είχε, ακυρωθέν (οριακά) γκολ είχε, αλλά ποτέ δεν θα καταλάβω γιατί δεν βγήκε επίθεση η Ρόμα. Χαμένη γιά χαμένη ήταν. Αν το έκανε, θα έβγαινε το over. Anyway, 2 μοναδούλες χάθηκαν.

Σήμερα, απόψε, τα ζύγισα πολύ.

Πάρα πολύ. Και κατέληξα στο no bet. Επιασα τον εαυτό μου να “ψυχαναγκάζεται” να παίξει απλά επειδή έχει Champions League! Σόρυ, αλλά κάπως έτσι την πάτησα φέτος. Οταν το πίεζα. Προτάσεις κυκλοφορούν δεκάδες, από over, από combo σημείου/γκολ, ότι θέλετε.

Οκ, σεντονάκι είναι, τραβάει σαφώς. Αλλά…αντιστέκομαι. Απαξ και δεν ψήθηκα γιά κάτι, δεν παίζω (βασικά σκεφτόμουν τη Ρεάλ αλλά χωρίς Σέρχιο Ράμος το φοβάμαι, πάντως η απόδοση ξεφεύγει). Θα τα δούμε τα ματς, ίσως παιχθεί κάτι live. Pre game τίποτα. Νέα στήλη αύριο ξανά χαλαρή.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras