4215

Billaras

Μιά μέρα…έτσι κι έτσι!

Πέρασε και το μεσβδόμαδο, ο καθένας ξέρει πως πήγε και τι έκανε, γιά μένα η εικόνα της Τρίτης επαναλήφθηκε την Πέμπτη, όπου ένα μονό (τώρα ήταν η Φενέρμπαχτσε) ήταν αρκετό γιά να πάρω το παιχνίδι μου πίσω. Από τη μιά λέω πως θα ήθελα κάτι παραπάνω (ένα παρολί σε μιά από τις δύο μέρες), από την αλλη βλέπω τι…πανηγύρι έστησαν οι μπουκ και λέω …καλά είμαστε.

Αφου γλύτωσα την κουτουλιά της Τότεναμ (καθαρά λόγω κακής απόδοσης την Πέμπτη, αν ήταν στο 2+ ως και προχθές θα την πόνταρα κι εγώ, αλλά το θέμα είναι ότι στην απόδοση καταλήγουν όλα και αυτή ουσιαστικά με “προστάτεψε”), δεν λέω κουβέντα… Πάμε στα φρέσκα. Λόγω πίεσης χρόνου θα είμαι…λιτός, δεν θα δείτε κείμενα μεγάλα όπως συνήθως.

Στο νησί, όσα αρχικά είχα ξεχωρίσει ήταν τα εξής: Εβερτον, Χάτερσφιλντ, Λιντς 1 και over, Γουοτφορντ over, Τρανμίρ, Κόλτσεστερ, Κρόουλι, Ροτσντέιλ, Π.Βέιλ, Φόρεστ Γκριν και Νταμφέρλιν. Ολα μαζί είναι μιά 11αδα. Φυσικά και είναι πολλά. Κοιτώντας ξανά σήμερα, αν πρόσθετα ένα, θα ήταν η Σριούσμπερι, αλλά τελικά έκανα πίσω. Ποιά θα σβήσω; Την Εβερτον (άστην να πάει, η άλλη θα δώσει μεγάλη μάχη),την Χάτερσφιλντ (μετά από πάρα πολύ σκέψη είναι η αλήθεια), την Τρανμίρ (σκύλα και η άλλη, δεν μπορώ να το προσπεράσω έτσι εύκολα), την Πορτ Βέιλ (αρχίζω και βλέπω ένα μίνι-μπούκωμα στα τελευταία της ματς) και την Φόρεστ Γκριν (αυτή γιά…ψυχολογικούς λόγους, μιάφορά την άγγιξα ορθώς και έχασε, πριν από εκείνο το ματς με την Γκρίσμπι πήγαινε τραίνο και μετά από αυτό….

συνέχισε να πηγαίνει τραίνο). Πόσες έμειναν; Μόλις οι Λιντς (άσος και over), Γουότφορντ over, Κρόουλι, Κόλτσεστερ και Ροτσντέιλ και η Νταμφέρλιν. Η πρώτη είναι σε άριστη φόρμα και σκοράρει γιά πλάκα, η Γουότφορντ…βάζει-τρώει, η Κρόουλι τρέχει ένα καλό σερί από τότε που την κόντραρα και…της έριξα πέντε (αλλά και τότε αν θυμάστε έγραφα ότι μόνο κακή ομάδα δεν είναι), η Κόλτσεστερ με νέο προπονητή έχει δύο στα δύο και το 2ο νικηφόρο ήταν μέσα στην Σουίντον, ενώ η Ροτσντέιλ “ειδικεύται” εκτός, πάει καλά και θα βρει την Ακριγκτον, αυτή που ήταν ως πέρυσι στα μισά προπονητής (γιά 13 χρόνια) ο Κόλεμαν! Την…ξέρει καλά δηλαδή την πρώην ομάδα του, όπως και οι πέντε πρώην παίκτες της που τον ακολούθησαν στην Ροτσντέιλ! Οσο γιά την Νταμφέρλιν; Ας είναι ντερμπάκι, είναι σε απείρως καλύτερη φόρμα από την γηπεδούχο και εδώ η απόδοση είναι μιά χαρά (ντέρμπι είναι και το ματς της Λιντς, αλλά…μόνο γιά την μικρούλα φιλοξενούμενη).

Χωρίς περιστροφές, έχω καταλήξει στο παιχνίδι μου. Αφήνω έξω τα over, κάνω μιά καλή δυάδα με Λιντς-Νταμφέρλιν και πάω και σε ένα trixie με Κρόουλι-Κόλτσεστερ-Ροτσντέιλ… Εκτός νησιού (που παρεπιπτόντως, αύριο έχει καλύτερο πρόγραμμα), αρχικά είχα τις Σασουόλο, Αμβούργο, Λα Κορούνια, Χετάφε Χ ή 2, Σαμπατέλ, Ελτσε, Σαλτσμπουργκ, Ρεν. Και σήμερα πρόσθεσα το καλοπλήρωμένο over της Μπαστιά (μόνο over φέτος παντού, μόνο over εκτός η αντίπαλος της).

Ξεκίνησα κι εδώ να …πετάω ματς. Εξω Σασουόλο (με νέο προπονητή η άλλη), έξω Σαμπατέλ (δεν την έχω δει κι αυτό με αποτρέπει), έξω Ελτσε (η αγορά σήμερα λέει…άλλα). Και στο ματς Χετάφε-Σαραγόσα αποφάσισα να πάω με το Χ. Πέρυσι η Χετάφε έκατσε να χάσει στο φινάλε από την Σαραγόσα εντός, υπάρχουν σαφώς χρωστούμενα, αλλά μάλλον θα πάνε στον…δεύτερο γύρο.

Σήμερα ίσως το σταυρώσουν, δεν χαλιέται κανένας. Και θα πάρω κι άλλο ένα Χ, στο Τζένοα-Παλέρμο. Ο Γκασπερίνι πήρε νίκη με την Παλέρμο, στην Τζένοα είναι αγαπητός (την πήγε σούπερ πριν λίγα χρόνια), πέρυσι κι εδώ στο φινάλε είχαμε έστω και αχρείαστη νίκη της γηπεδούχου, μάλλον κι εδώ το Χ είναι καλό. Αποφάσισα εδώ να κάνω κάτι…ριζοσπαστικό.

Γιά να μην απλώσω το παιχνίδι μου, να ΜΗΝ παίξω ένα trixie που προέκυπτε, με Αμβούργο-Ρεν-Κορούνια!! Θα το αφήσω, δεν ψήνομαι και τόοοοσο πολύ. Θα κρατήσω μόνο μιά καλή δυάδα με Σάλτσμπουργκ και over τη Μπαστιά και μαζί σε μονά-δυάδα τα…δύο χινάρια. Αυτό θα είναι το παιχνίδι μου. Μέτριο το ποντάρισμα, η μέρα δεν είναι κακή, αλλά δεν είναι και…αμάν-αμάν.

Βάρος στις δύο δυάδες. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 19.530 μονάδες. Κέρδη από 4/10: 282 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 19.812 μονάδες. Ποντάρισμα 6/10: Trixie εγγλέζικο: Κόλτσεστερ (2.65)-Κρόουλι (3.25)-Ροτσντέιλ (2.70), από 70 μονάδες σε κάθε δυάδα και 20 στην τριάδα, σύνολο 240 μονάδες. Δυάδα βρετανική : Λιντς 1-Νταμφέρλιν 2 (3.9), 150 μονάδες. Δυάδα μη εγγλέζικη: Σάλτσμπουργκ 2-Μπαστιά over (3.

6), 160 μονάδες. Μονά-δυάδα με Χ: Σαραγόσα Χ (3.50 στο μονό)-Τζένοα Χ (3.50 στο μονό) , η δυάδα είναι με 3.25 το καθένα, άρα 10.56 απόδοση, από 60 σε κάθε μονό και 12 στην δυάδα, σύνολο 132 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 682 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 19.130 μονάδες. Αυτά ήταν. Μιά δυάδα μου δίνει το 85% όλου του παιχνιδιού πίσω. Οτι άλλο έρθει, καλώς να ορίσει! Και φυσικά, αυτό θα το γράφω…πάντα, η τελική χημεία είναι ΔΙΚΗ ΣΑΣ.

Και σε αυτά που έπαιξα και σε αυτά που έσβησα την τελευταία στιγμή!!! Ραντεβού αύριο κατά τη 1, αλλά και το απογευματάκι στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras