4555

Billaras

Μιά μίνι-ανασκόπηση…

Σήμερα δεν γράφω γιατί θα παίξω κάτι. Τα κόιταξα καλά, ένα μου είχε γυαλίσει, το αφήνω τελικά στην ησυχία του (και ήταν η Στουτγάρδη). Σήμερα γράφω γιά μιά…. ανασκόπηση. Και μαζί με ένα ελεύθερο θεματάκι, κλείνει και η Παρασκεύη. Κατ'αρχας, η ανασκόπηση. Πρώτα της εβδομάδας. Πόνταρα από Τρίτη ως και Πέμπτη, 960 μονάδες. Πήρα πίσω 718.

Χθες βράδυ, με την τριάδα-παρολί Λοκομοτίβ 2-Μπιλμπάο 2-Κοπεγχάγη over. Εχασα δηλαδή 242 μονάδες. Αυτό όμως, διαβάζεται και ανάποδα. Εχασα; Ή μήπως -όπως συνηθίζω να λέω- απλώς γρατζουνίστηκα; Οταν μάτωνε ο κόσμος την Τρίτη ειδικά, όταν συνολικά η χασούρα των πολλών ειναι μεγάλη (μην λέμε το γιατί, τα έχω εξηγήσει δεκάδες φορές), το να τζιράρεις 960 μονάδες και να πάρεις πίσω πάνω από τα 2/3 του παιχνιδιού σου, δεν είναι ήττα.

Είναι…φρένο στην ήττα. Ρίσκαρα και τις τρεις μέρες, έπαιξα και σημείο του 9.00 και του 12.00 και του 7.50. Απέφυγα πολλά “χαζά”. Οχι όλα (αλλιώς δεν θα ήμουνα στο μείον), αλλά πολλά. Δεν αισθάνηκα χαζός και …κώτσος. Αυτά με το μεσοβδόμαδο και φυσικά, δεν είναι γιά πανηγυρισμούς το χθεσινό ταμείο, η μπάλα μένει χαμηλά όπως και στις πραγματικές επιτυχίες.

Η ανασκόπηση του site: Πριν δύο μήνες, τέτοια μέρα, ήμουνα σε αναμμένα κάρβουνα. Την άλλη μέρα, Σαββατο 5 Σεπτέμβρη, το www.betsellers.com θα ήταν στον αέρα. Ολα πήγαν καλά. Τι έχουμε πετύχει σε δύο μήνες που συμπληρώνονται αύριο; Κατ' αρχας, το site αγκαλιάστηκε με το…καλημέρα. Μέχρι σήμερα το πρωί, είχαν περάσει από εδώ 32.510 μοναδικοί αναγνώστες! Ενα…μεγάλο γήπεδο! Και το νούμερο αυτό “σκαρφαλώνει” συνεχώς.

Σταθερά μπαίνουν εδω σε ημέρες αγώνων πάνω από 3.000 φίλοι (το ρεκόρ μοναδικών επισκέψεων που…δεν θα αντέξει για πολύ, άντε μέχρι αύριο, είναι 3.674 από το περασμένο Σάββατο), οι συνολικές επισκέψεις ξεπερνουν τις 7.000 ημερησίως. Υπάρχουν ήδη 1.200 φίλοι εγγεγραμένοι, που απολαμβάνουν το forum και το chat, έχουμε γίνει μια μεγάλη, όμορφη και…χρήσιμη παρέα (που και αυτή ολοένα μεγαλώνει).

Εχουμε και 637 φίλους στο Facebook. Ολα αυτά σε…δύο μήνες. Και πάνω από όλα; Πάνω από τα παραπάνω; Υπάρχει κέρδος. Διπλό κέρδος. Και η τσέπη γεμίζει (αδιαψευστος μάρτυρας η κάβα με 2.758 μονάδες κέρδους (τζιράροντας, “ρουφώντας” μάξιμουμ 1150 μονάδες από την αρχική κάβα, αυτό είναι το σημαντικό) και όλοι πιστεύω κάτι μαθαίνουν. Καταλαβαίνουν.

Παίρνουν χαμπάρι τι σημαίνει (κανονικό, όχι κομπογιαννίτικο) στοίχημα. Αυτά και με την ανασκόπηση, ακόμα μιά φορά ευχαριστώ όλους γιά την απίστευτη εμπιστοσύνη και αγάπη που περιβάλλατε το site, ευχαριστώ (και παράλειψη μου που δεν το είχα κάνει τόσο καιρό) όλους όσους βρίσκονται “πίσω από την κουρτίνα”, τα παιδία-άριστους συνεργάτες που γράφουν τις ειδήσεις (Μάκης Μηνδρινός, Αντώνης Λιασκος, Κώστας Φίλιος, Πάνος Κοτσιμπός), τον Σταμάτη Δημάκη που κάνει…τα πάντα όλα, τον Αλέξανδρο Παπαδημητρίου που είναι η…κολώνα του www.

betsellers.com και λύνει όλα τα προβλήματα. Κλείνω με το…θεματάκι. Πρόσφατα είχα βάλει εδώ την τραγική ιστορία του Τζον Χάρτσον. Εδώ και μέρες “εσκασε” κι άλλη, παρόμοια (ευτυχώς χωρίς να συνοδεύεται από προβλήματα υγείας. Ο Μάικλ Τσόπρα της Ιπσουϊτς (φωτό), ο σέντερ φορ της Ιπσουϊτς, αποκάλυψε ότι έχει τεράστια προβλήματα με τον τζόγο.

Πήγε και σε ειδική κλινική αποτοξίνωσης. Δείτε το θέμα εδώ από τα αγγλικά: http://www.sportinglife.com/football/cc_championship/ipswich/news/story_get.dor?STORY_NAME=soccer/11/11/01/SOCCER_Chopra.html&TEAMHD=ipswich&BID=374 Επαιζε άρρωστος, τραυματίας, έκανε…με το ζόρι μεταγραφή, γιά να μαζεύει λεφτά και να αποπληρώνει χρέη ύψους 2 εκατ. λιρών! Τώρα δηλώνει απελευθερώμενος μετά την εισαγώγη του στην Sporting Chance Clinic, και θέλει να “ξεπληρώσει” και την Ιπσουϊτς που τον πίστεψε και τον εμπιστεύθηκε.

Διαβάστε τα καλά. Αυτά ΜΗΝ τα προσπερνάτε. Γιά καλό όλων… Τίποτα άλλο, από εδώ θα τα πούμε αύριο, αλλά σήμερα , σε λίγες ώρες, στις 6 με 8, θα τα πούμε φυσικά από το ραδιοφωνικό betselllers, στο www.betradio.com! Εκεί θα κάνουμε την 2η προσέγγιση γιά το νέο κουπόνι, την πρώτη την εχετε ήδη διαβάσει στην σημερινή KingBet. Και αύριο μεσημέρι, εδώ, θα καταλήξουμε….

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Κέρδη από 3/11: 718 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 22.758 μονάδες.  

Παλαιότερα άρθρα του Billaras