1581

Billaras

Μιά τετράδα από μιά δωδεκάδα-UPDATE!!!!

Δεν εχω να πω πολλά γιά τις προηγούμενες μέρες από Τετάρτη και μετά. Η δυάδα της Τετάρτης ήταν η τρανή απόδειξη πως άμα θέλει στα δίνει. Εχασα πχ την Κυριακή το g/g της Λυών ή της Σεντ Ετιέν και την Τετάρτη με…μηδέν τελικές στο 1ο ημίχρονο (και οι δύο) και μιάμιση φάση σε όλο το ματς, ήρθε 1-1 το Ατρόμητος-Λαμία.

Την Κυριακή δεν ήθελε, την Τετάρτη…ήθελε.

Από εκεί και πέρα, να σημειώσω κάτι, να μην περάσει “έτσι”. Δυο σερί Παρασκευές, το μεγάλο σημείο που κρατάμε και “σημαδεύουμε” περνάει! Μπορεί να μην υπάρχει στήλη, να μην μπαίνει στην κάβα, αλλά λίγο μετράει αυτό, μετράει να μας ακούσετε στο Betsellers Radio, να το συζητάμε, να καταλήγουμε, να το ποντάρετε εν τέλει! Ηταν η Βίλεμ μέσα στον Αγιαξ προ 8 ημερών, ήταν η Χοφενχάιμ χθες.

Σημεία του 4+. Οπότε, καλά θα κάνετε όσοι δεν μας ακούτε ζωντανά 5-7, να το κάνετε μεν αργότερα, αλλά όχι…πολύ αργά, να προλαβαίνετε να σημειώνετε τι λέμε γιά τα τρέχοντα (της Παρασκευής δηλαδή).

Πάμε στα φρέσκα. Μικρά σήμερα (δηλαδή g/g και τέτοια) δεν έχει. Μόνο μεγάλα. Τρία εκτος Αγγλίας είναι (Φλαμένγκο, Μάιντζ, Λιλ) και μετά -τα συζητήσαμε και χθες- είναι Λέστερ, ΜΚ Ντονς, Γουίκομ, Γουίμπλέντον, Σκάνθορπ, Σουίντον, Στιβενέιτζ, Μπάροου και Στόκπορτ.

Τα εγγλέζικα δηλαδή.

Στο Νησί, έτσι κι αλλιως με αυτά θα πορεύομαστε από εδώ και πέρα, δεν χρειάζονται υπερβολές. Εσβησα σχετικά εύκολα τις ΜΚ Ντονς (σέβομαι και την Τζίλιγχαμ), έσβησα Στιβενέιτζ (οκ, ανέβαλε ο Γουέστλι, θα ρίξουν ξύλο, αλλά είναι μεγάλη η διαφορά ποιοτητας), έσβησα και Σκάνθορπ, γιατί δεν μου άρεσε εκείνο το 2-2 από 2-0 πρόσφατα.

Και είναι και μεγάλο ντέρμπι (με έχθρα) το ματσάκι. Οσο μπάζο κι αν είναι η Γκρίσμπι, στα ντέρμπι πολλά αλλάζουν…

Δείτε τα κι εσείς, γιά να έφτασαν εδώ “κάτι έχουν”. Εγώ πέρασα στο επόμενο βήμα που ήταν να σβήσω και τη Λέστερ. Αυτό…πιό δυσκολα. Το αφήνω γιατί είδα σαν να “κομπιάζει” λίγο στο τελευταίο της, μπορει και να μπαίνει σε ντεφορμάρισμα, η Σίτι ανάποδα σαν να αρχίζει πάλι να ανεβάζει στροφές.

Η απόδοση πάντως βγάζει μάτια…

Κι έτσι, έμεινα με πέντε. Γουίκομ-Γουίμπλεντον-Σουίντον-Μπάροου-Στόκπορτ. Εδώ επικεντρώνομαι. Η πιό…απλοϊκη (και πολλές φορές η καλύτερη σκέψη είναι η απλή) είναι να παίξω τις τρεις πρώτες των κατηγοριών τους! Δηλαδή, έχω Γουίκομ-Σουίντον-Μπάροου, στα τελευταία τους έξι ματς (σύνολο 18), έχουνε 16-2-0! Μιλάμε εν ολίγοις γιά πρώτες και σε φόρμα! Σαφώς δεν είναι ευκολα τα ματς, καλές ομάδες Οξφορντ και Φόρεστ Γκριν και Σόλιχαλ.

Αλλά γι αυτό και πληρώνουν και καλά οι πρώτες! Η Μπάροου έπεσε λίγο (2,8 από 3,00), η Γουίκομ επίσης (3,5 από 3.7), όμως πάλι έχουν αξία. Από εκεί και πέρα, Γουίμπλεντον την αφήνω με μεγαλύτερη ευκολία, ζορίζομαι με την Στόκπορτ. Αυτή μ’αρέσει η άτιμη, είναι και χάλια η αντίπαλός της.

Οσο γιά τα μη εγγλέζικα; Αφήνω Λιλ αρχικά (πιστεύω θα βγάλει αντίδραση η Μονακό), τα άλλα δύο είναι καλά όμως.

Να τα κάνω σούμα; Είμαι πλέον στα έξι σημεία (από τα 12), αλλά και πάλι πολλά είναι.

Αρχίζω και…μαδάω την μαργαρίτα (γέλια). Σβηνω και Μάιντζ, με αυτή την…ψυχασθενή Λεβερκούζεν δεν ξέρω τι ξημερώνει. Και σβήνω και Στόκπορτ με βαριά καρδία, το μεγαλύτερο ζόρι εδώ το είχα. Και εν κατακλείδι, πάω με αυτό που έγραψα στην αρχή.

Την πιό απλή σκέψη! Που θα ξαναβρώ μαζί τις πρώτες 1ης-2ης-Νάσιοναλ σε τέτοιες αποδόσεις και σε τοπ φόρμα; Αμα είναι γραφτό να γκελάρουν σήμερα, so be it! Εδω άλλες φορες ποντάρουμε σε ψοφίμια, τουλάχιστον εδώ βάζω λεφτά στις…καλύτερες. Θα γίνουν ένα trixie, θα παίξω και μονό σε dnb την Φλαμένγκο (συγγνωμή, 5,75 το ξερό διπλό; Πάμε καλά; Και το dnb του 4,5 υπεραξία έχει) και τέλος.

Νέα στήλη αύριο, έχει και “μικρότερα”, θα κάνω λίγο διαφορετικό παιχνίδι απ΄το σημερινό. Και όπως λέω πάντα, τσεκ ξανά και ξανά όσα (8) άφησα, όλα έχουν “κάτι”, έσεις μπορεί να αποφασίσετε διαφορετικά!

UPDATE: Το παιχνίδι της Μπάροου αναβλήθηκε. Μικρό το κακό, θα παίξω-έπαιξα ήδη δηλαδή- την Στόκπορτ την οποία οριακά άφησα νωρίτερα! Οπότε, το trixie έγινε με Γουίκομ-Σουίντον-Στόκπορτ! Ας είναι γιά καλό!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras