1551

Billaras

Μιά τετράδα σε μονά-δυάδες-UPDATE!

Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε, εδώ είμαστε όπως πάντα. Και μάλιστα με διάθεση να αφήσω πίσω την ατυχία που με βρήκε (ξανά) την Πέμπτη. Είναι νωπό ακόμα, με πονάει, με νευριάζει, αλλά δεν μπορώ να κάνω και κάτι. Τα είπαμε και στο Betsellers radio που πιστεύω ακούσατε. Ειλικρινά, την Πέμπτη στα μάτια μου έκανα το ιδανικό παιχνίδι.

Early bets, ψηλά χτυπήματα 48 ώρες και βάλε πριν τα ματς. Οταν το 5αρι γίνεται 3αρι και το 4αρι γίνεται 2,70 πριν τη σέντρα, όταν η δυάδα του 20,00 γίνεται ούτε 9,00 τι να πούμε; Ολα ιδανικά. Εχουμε παίξει υπεραξία στο 100%.

Αλλά..δεν θέλει. Και στο δείχνει προκλητικά. Και η Μιραντές και η Τρανμίρ πέρασαν. Με νίκες. Αλλά στην παράταση.

Παρότι καλύτερες, παρότι προηγήθηκαν, παρότι έχασαν απίθανα (μην δείτε της Τρανμίρ στο 93′). Πραγματικά, κάτι άλλο από μέρους μου δεν μπορεί να γίνει. Είχα σκεφτεί και την Λεονέσα (επειδή είχα δει πόσο χάλια ήταν η Ατλέτικο με την Ειμπαρ), το…ίδιο θα πάθαινα κι εδώ. Κλαίγανε μανούλες με τα σπασίματα των “μπετών” εδώ ρίξαμε δίχτυα 48 πριν, περιμέναμε, τα δίχτυα έπιασαν θηρία και…σκίστηκαν την ώρα που τα ανεβάζαμε στην βάρκα.

Κάπως έτσι…

Οπως έγραψα, έχω τη διάθεση να τα αφήσω όλα. Περιμένω ένα “σημάδι”. Κάτι να μου δείξει ότι γυρίζει. Χάνω λεφτά με όλους τους απίθανους τρόπους. Με ανατροπές από 3-1 σε 3-4, με γκολ στο 96΄, με πέναλτι και αποβολή στο 92′, με νίκες (όχι στα 90′ αλλά) στις παρατάσεις. Και δεν παίρνω ούτε τα στοιχειώδη από εύνοια.

Καημό έχω να γραψω κείμενο και να πω “εδώ ναι, ήμουνα επιτέλους κωλόφαρδός”. Να δούμε λοιπόν τι ακολουθεί. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις, μόνο να παίζεις σωστά και να’χεις υπομονή μπορείς.

Σήμερα τα κοίταξα ξανά όλα, αρχικά εκτός Αγγλίας. Δεν είχε και κάτι να με ψήνει. Λίγο Αιντραχτ, λίγο Χερτα, λίγο το Χ στη Μπέβερεν ή το Χ στη Μουσκρόν, λίγο Χέρενφεν.

Οριακά είμαι μόνο γιά την τελευταία, θυμίζω το ματς του πρώτου γύρου το ειχαμε πάρει πανηγυρικά με 2-4 σε σούπερ απόδοση, γενικά με “πάει” η Χέρενφεν όποτε την αγγίζω. Το σκέφτομαι πολύ γιατί έπαιξε παράταση προ ημερών στο κύπελλο και φοβάμαι κούραση. Να το ποντάρω ή να το ξαναδώ στο live; (νόμος: τα πρώτα υποψήφια γιά live είναι αυτά που αφήνω).

Οπότε Αγγλία. Τα έγραψα στην εφημερίδα, τα είπαμε ράδιο, τα έγραψε και ο Μάκης με τον οποίο ταυτίζομαι 100%. Τα τρία καλύτερα είναι Μπρέντφορντ, Γουέστ Μπρομ και Τσέστερφιλντ. Σήμερα άνεβηκε αρκετά η πρώτη (πήγε 4,75), η Μπρομ έμεινε αμετάβλητη (4,20), ενώ έπεσε λίγο η Τσέστερφιλντ στο 3,20. Ανάλυση δεν χρειάζεται, αν θελετε τα έχει…ξεψαχνίσει ο Μάκης, διαβάστε τον.

Υπάρχουν κι άλλα όμως. Οξφορντ αφήνω οριστικά (έπεσε και στο 6,5 ενώ έχει απουσιούλες καλές και δεν κοντράρω και την ρέντα της Νιουκάστλ), από εκεί και πέρα τσέκαρα Γκρίσμπι (3,70), Πορτ Βέιλ (4,50), Ολντερσοτ (3,75) και πρόσθεσα σήμερα ένα ακόμα που μου’χε διαφύγει, την Χάλιφαξ (3,00). Θα μου πείτε “πάλι με την Τσόρλι θα μπλέξεις”; Ε αφού είναι μπάζο και πίσω μπάζει τρελλά, να μην το κοιτάω; Η Χάλιφαξ φορμάρεται, μπήκε πλέι οφ, από 5αρα έρχεται.

Θα ξαναβάλει τρία η Τσόρλι; Χλωμό το κόβω.

Από αυτά σβήνω με ευκολία την Ολντερσοτ (σέβομαι την Ντόβερ, δεν είναι κακή ομάδα), σβήνω και την Γκρίσμπι γιατί η Κρόουλι δεν ήταν κακή με την Γουόλσολ που την πόνταρα και την παρακολουθούσα. Είναι στο ανέβασμά της, οπότε πάσο. Και οριακά αφήνω και την Πορτ Βέιλ γιατί ως ομάδα…ρηχά νερά.

Ναι, η Σουίντον έχει απωλέσει και τους δύο βασικούς φορ (έφυγε και ο δεύτερος πήγε πίσω στη Ντόνκαστερ), ναι λείπει και ο τρίτος με τραυματισμό, αλλά πήρε έναν από την Καρλάιλ που θα παίξει σήμερα ενώ λείπει και ο βασικός φορ της Βέιλ γιατί έκανε κάτι βλακείες στο twitter και τιμωρήθηκε! Ολα “κάτι” έχουν αλλά δεν γίνεται να παιχθούν.

Καταλήγω: Θα παίξω δύο δυάδες και μονά και τα τέσσερα. Αν θέλετε να πάτε σε yankee ή να κάνετε άλλη χημεία, κάντε το. Προσωπικά “κάνω οικονομία”, δεν θέλω 11 στήλες, θέλω έξι. Μεγάλη διαφορά. Και θέλω και με ένα έστω να πάρω κάτι πίσω. Μέχρι να δω…σημάδι, θα φυλάγομαι. Μονά-δυάδα τα δύο κυπελλικά, μονά δυάδα τα δύο της Νάσιοναλ Λιγκ, Τσέστερφιλντ-Χάλιφαξ.

Και κλείσαμε.

Update: Ολα είναι πιό απλά αν δεν σε κοπανάει η ατυχία. Το έγραφα προ ημερών, ας παίζουνε τα ματσάκια στα ίσα και βλέπουμε. Δύο στα τέσσερα, κέρδος καλούτσικο, όλα καλά χθες, δεν είχαμε αναποδιές. Αν ντε και καλά ψάξω αναποδία, είναι η απόφαση της Μπρέντφορντ να παίξει με…τσικό. Μας έκαψε το σημείο πριν καν ξεκινήσει ουσιαστικά.

Σήμερα έχω ήδη καταλήξει σε μιά δυάδα, η οποία τετραπλασιάζει. Στο g/g της Χετάφε με το διπλό της Γιουβέντους. Δεν χρειάζεται υπερανάλυση, θεωρώ ψηλό το 1,95 του g/g όταν παίζουν δύο καλές ομάδες που παράγουν ποδόσφαιρο και θεωρώ ψηλό το 2,05 της Γιούβε που είναι σαν τη μέρα με τη νύχτα απέναντί στην Νάπολι.

Δεν με φοβίζει το κλίμα ελέω επιστροφής Σάρι, περισσότερο με φοβίζει που θα φορτωθεί σαν μουλάρι το διπλό αλλά και πάλι πως να το αφήσεις;

Από άλλα μικρά-μικρομεσαία, κοίταξα Τουν (εδώ είχαμε νταλαβέρια πέρυσι), Λάτσιο (αλλά σκαλώνω στο 2,30) και Μπελενένσες (με το ψοφίμι της Πορτιμονένσε που παρότι έδιωξε τον Φόλια παραμένει ψοφίμι).

Και μετά είναι μεγάλα σημεία. Δυστυχώς δεν μπορώ να κοντράρω Ατλέτικο, παίζει με τη Λεγκανιές, αλλιώς εκεί θα άξιζε ρίσκο. Ποιά έλεγξα; Τρανμίρ, Ειμπάρ, Λα Κορούνια, ΑΕΚ και Σετούμπαλ. Αυτά τα πέντε. Η Τρανμίρ μπορεί ξανά; Είναι δεδομένα τα χάλια της Γιουνάιτεντ, αυτό δεν χωράει αμφιβολία. Η Ειμπάρ είναι στο ανέβασμα, δεν έβαλε βασικούς στο κύπελλο, έχω μπροστά μου την εικόνα και του Ειμπάρ-Ατλέτικο 2-0 που το είδα και του Μπιλμπάο-Θέλτα που το είδα και του Μιραντές-Θέλτα φυσικά (όπου μπήκαν στο 65′ περίπου άρα καταπονήθηκαν μιά ώρα μαζί με την παράταση οι Ιάγκο Ασπας και Ραφίνια-ο τελευταίος αποβλήθηκε κιόλας).

Η Λα Κορούνια ξεκάθαρα κάνει αντεπιθεση με 4 στα 4, η Αλμπαθέτε είναι τελευταία σε βαθμολογία φόρμας, επτά ματς χωρίς νίκη. Στο πορτογαλικό ψάχτηκα ελέω αποτελεσμάτων, ενώ στο ελληνικό ντέρμπι είναι ξεκάθαρο ότι η ΑΕΚ είναι σε φάση φορμαρίσματος, τα δείγματα και με Λάρισα και με Βόλο, ακόμα και στο κυπελλικό της Τρίπολης ή στην Τούμπα, έδειξε πολλά νέα και καλά στοιχεία που της έλειπαν.

Plus παράδοση στο ΟΑΚΑ, plus κομβική απουσία Σεμέδο στον Ολυμπιακό. Τα ζυγίζω όλα, αποφασίζω: Ειμπάρ, Λα Κορούνια σίγουρα μέσα. Μένει το τρίτο. Θα κάνω μιά ντρίπλα ενστίκτου. Στο 4,20 η Ειμπάρ, στο 3,60 η Λα Κορούνια, δεν θέλω να παίξω την ομάδα μου την ΑΕΚ (θα είμαι γήπεδο απόψε) οπότε πάω στην Μπελενένσες.

Αυτή είναι η ντρίπλα. Ψηλό το 2,50, ας είναι εξάποντο. Δείτε και τα άλλα και αποφασίστε. Πάω με την δυάδα και ένα trixie. Νέα στήλη την Τρίτη, έχει μπόλικα ματς!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras