4248

Billaras

Μιά υπέροχη βραδιά…

Μας έκανε τα κέφια χθες η Εξετερ, μας τα έκανε η Πρέστον, δεν μας τα έκανε η Φόρεστ Γκριν. Δεν πειράζει, με 2 στα 3 βγάλαμε το “χαρτζιλικι” μας, ουσιαστικα πήραμε όλο το μπετ πισω, όλο το μπετ και του Σαββάτου και…περάσαμε κι από πάνω. Μιά χαρά γιά τέτοια εποχή, τέτοια κουπόνια και τέτοιες απαιτήσεις. Ομως, σήμερα, δεν έγραψα γι αυτό.

Οκ, κάτω-κάτω θα δείτε δύο ματσάκια, ίσα γιά την αδρεναλίνη μας, αλλά το θέμα μου δεν είναι ούτε τα χθεσινά παιχνίδια, ούτε τα σημερινά. Είναι η όμορφη βραδιά που περάσαμε χθες βράδυ. Μαζευτήκαμε τελικά 30 φίλοι. Ακριβώς 30 (όσοι “δηλώσατε” αλλά δεν ήρθατε, όχι απλά χάσατε, αλλά βγήκατε και οφ σάιντ). Τριάντα άνθρωποι που ενώ δεν γνωριζόντουσαν από κοντά ως τώρα, άξαφνα έγιναν φοβερή παρέα.

Είναι εντελώς διαφορετικά το απρόσωπο chat κι αλλιώς να βλέπεις και να μιλάς με τον άλλο. Στην αρχή υπήρχε μιά αμηχανία, συστάσεις, ξέρετε μέσω υπολογιστή ο καθένας φαντάζετε αλλιώς τον άλλο. Αλλά αυτά έφυγαν στο…πεντάλεπτο. Μιλήσαμε γιά τα πάντα (όχι μόνο γιά στοίχημα). Φάγαμε…του σκασμού (σ.σ η ταβέρνα “Κορομηλάς” εξαιρετική επιλογή και τους ευχαριστούμε) κάτω από τα δέντρα σε μιά υπέροχη αυλή.

Γελάσαμε (πολύ). Χαλαρώσαμε. Γουστάραμε. Σβήσαμε και κεράκι γιά τον ένα χρόνο του Betsellers. Ναι, το…κάναμε κι αυτό, υπό τους ήχους του..γνωστού “να ζήσεις…και χρόνια πολλά….” και το μαγαζί να χειροκροτάει. Τώρα πως ένα site μπορεί να βγάλει..άσπρα μαλλιά, δεν ξέρω, θα σας γελάσω!!! Πάνω από όλα όμως, έγινε πράξη αυτό που προχθές έγραφα και το έχω ξαναγράψει.

Ανθρωποι όλων των ηλικιών, των πεποιθήσεων, των βιωμάτων, ήρθαν κοντά. Μεγάλη υπόθεση. Προσωπικά, αισθάνθηκα υπέροχα. Κατάλαβα στο πετσί μου την εκτίμηση, την αγάπη, την εμπιστοσύνη. Ηρθαν φίλοι και εκτός Αθήνας, τους ευχαριστώ ιδιαίτερα αυτούς, τον Ζαφείρη από την Θεσσαλονίκη, τον Αντρέα από τη Βέροια, τον Αλέξανδρο από την Χαλκίδα.

Γιά να πάρετε μιά γεύση, δείτε στο forum. Ανέβασα κάμποσες φωτογραφίες. Στο http://www.betsellers.com/forum/2531/photographies-apo-te-sunaxe , μπορείτε να τις δείτε όλοι. Ση φωτό που βλέπετε εδώ στην κεντρική σελίδα, απουσιάζουν κάποια παιδιά που ήδη είχαν φύγει. Δώσανε το παρών οι Billaras, Μάκης Μηνδρινός, Στέλιος (Stelicovits), Αλέξανδρος (Alexman13), Ιωάννης (ioannistki) Χάρης (Lefty 40), Αντρέας (alvanos touristas), Μαρίνος (marinos), Τάκης (takis peristeri), Βασίλης (Basileios), Μάρκος (Teliosmarkos), Ντίνος (Skotostrious), Κωνσταντίνος (K.

plestis, ο βενιαμίν της παρέας), Ζαφείρης (ZAFZOUZA), Μιχάλης (Papadhmos), Τάσος (Tassos), Αλέξανδρος (Alex11), Γιώργος (korfis), Τάσος (tasosger), Μανόλης (manolotsik), Βασίλης (Billdam), Νίκος (veronikos), Χρήστος (xtzavas), Αντώνης (vaskos), Σοφοκλής (sofoklis), Κίμωνας (paok-menidi), Δημήτρης (Dimlaw), Χρηστος (MKDONS), KaranasP και Mitsiou. Ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν! Οσοι από εσάς θέλετε, κάντε λεζάντες και σχόλια στις φωτό που έβαλα στο φόρουμ.

Ισως βάλω σύντομα και άλλες. Να'μαστε καλά, θα το ξανακάνουμε, η βραδιά ήταν “όλα τα λεφτά”. Και σίγουρα θα το διοργανώσω ξανά και εκτός Αθήνας, σίγουρα στη Θεσσαλονίκη με πρώτη ευκαιρία. Πάντα τέτοια!!! Υ.Γ: Παραλίγο να το ξεχάσω, έχει και….κουπόνι σήμερα! Λοιπόν, γιά να μην το παιδεύουμε: Μιά δυάδα: Σασουόλο 2-Φλουμινένσε 2.

Απόδοση δυάδας 6.72. Αν περάσει η ιταλίδα νωρίς, το βράδυ -αν προηγηθεί η Φλου μέσα στο Πόρτο Αλέγκρε- θα κάνω κάλυψη στο live με trading. Οι ειδήσεις είναι καλές, οι αποδόσεις καλές, η Ιντερνασιονάλ έχει ένα κάρ απουσίες, η Σασουόλο έχει ξεκινήσει μιά χαρά, σε φόρμα και η Φλου, κλείσαμε. Φυσικά στο πολύ-πολύ χαλαρό (το ότι έβαλα τα ματς ως…υστερόγραφο τα λέει όλα) και στο ίδιο τέμπο με όλες αυτές τις μέρες.

Περισσότερο γιά να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε. Ελάχιστες μονάδες λοιπόν. Ραντεβού την Τρίτη και με νέα στήλη και το μεσημέρι στο www.betradio.com. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 19.100 μονάδες. Κέρδη 8/9: 432 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 19.532 μονάδες. Ποντάρισμα 9/9: Δυάδα Σασουόλο 2-Φλουμινένσε 2 (απόδοση 6.72), 62 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 19.

470 μονάδες.  

Παλαιότερα άρθρα του Billaras