3486

Billaras

Μιά ωραία δυάδα!

Αυτό που συμβαίνει σήμερα (και συνολικά 2-3 φορές μέσα στη σαιζόν) είναι το…χειρότερό μου. Δεν έχω δέκα λεπτά που έκλεισα τα κιτάπια μου, στέλνοντας το κείμενο στην Kingbet, αυτό που θα δημοσιευθεί αύριο. Πρακτικά δηλαδή, από χθες νύχτα, ώς και σήμερα πριν λίγο η ασχολία μου ήταν μονάχα μιά. Το…επόμενο κουπόνι. Μελέτη ωρών, γράψιμο, e-mail.

Και τώρα, πρέπει…χωρίς ανάσα, να κάνω restart στο μυαλό μου και να επιστρέψω στο σήμερα. Ε, δεν είναι και ότι καλύτερο. Και μάλιστα, μόλις πήγα να δω αποδόσεις, είδα και πτώση στο σημείο που ήταν και ο κύριος λόγος γιά να γράψω σήμερα. Την Εβερτον… Γιά χθες-προχθές μπορώ να γράψω…σεντόνια, αλλά και ο χρόνος πιέζει και το μυαλό είναι κουρκούτι.

Οπότε ας μην γράψω τίποτα. Εμεινα με το “αχ” σε κάμποσα ματς (Τρανμίρ, Μπόλτον, Μπιλμπάο, όλες αυτές “το είχαν”), αλλά το “αχ” δεν κερδίζει. Δεν πειράζει, μικρές ήττες είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα (γιά να μην πω ότι είναι ο κανόνας, κερδίζοντας καλά το Σάββατο "δέχομαι" μικρές ήττες Κυριακή και Τρίτη). Σήμερα λοιπόν.

Εχει και φαβορί η μέρα. Δεν μου πάει το χέρι να τα παίξω και να τα προτείνω, αλλά οκ, δεν μπορώ να φέρω αντίρρηση γιά Σεβίλη, Ντιναμό Μόσχας, Μπριζ, Ντιναμό Κιέβου. Αν έχετε διαβάσει Kingbet της Τρίτης, τις δύο πρώτες τις έχω αναφέρει από Δευτέρα (όταν έγραφα δηλαδή) που οι αποδόσεις ήταν και πιό ψηλά. Εχω αναφέρει όμως και άλλες δύο. Εβερτον και ΠΑΟΚ.

Θα ήμουν…σούπερ αν η απόδοση της Εβερτον έμενε στο αρχικό 3.20 αντί του 2.90 που την έχω πιά. Και αν στον ΠΑΟΚ έπαιζε ο -εξαιρετικός- Μακ. Ε, δεν μπορώ να τα έχω όλα δικά μου! Οπως και να'χει, βλέποντας Εβερτον με Γιουνάιτεντ, εκεί κατάλαβα ότι ανεβαίνει, θα'χε πάρει πόντο άνετα αν δεν ήταν ο Ντε Χέα. Με την Βίλα δεν άγγιξα καν, ήθελα να δω επιβεβαίωση.

Πράγματι αυτό κατάλαβα πλέον, ότι όντως φορμαρίστηκε. Ο Λουκάκου σκόραρε, βρήκε φόρμα η ομάδα. Και πέρα από τη φόρμα, την θεωρώ καλύτερη ομάδα της Λιλ. Και ο Μαρτίνεζ το χτυπάει το Europa, δεν το σνομπάρει. Η Λιλ με τα ζόρια βάζει…ένα (και αν). Ξέρει να παίζει άμυνα. Και μετά; Απόψε θα παίξει μόνο άμυνα; Χλωμό. Γιά μένα, όλα συνηγορούν υπέρ της Εβερτον.

Ε, τώρα αν ο Ενιεγιάμα κάνει καμιά..περσινή εμφάνιση και κατεβάσει ρολά, τι να κάνω, θα του βγάλω το καπέλο, όπως έκανε χθες ο Μπουφόν στον Ρομπέρτο. Αν όλα πάνε κατ'ευχήν .όμως, η Εβερτον θα βάλει δύο, η Λιλ ένα ή κανένα, 1-2 ή 0-2 και τέλος… Οσο γιά τον ΠΑΟΚ; Θυμίζω, έχω ήδη κοντράρει μιά φορά την Φιόρε. Ε, βρήκε εκείνο το βράδυ να τα βάζει από…30 μέτρα (με την Ιντερ).

Μετά…ξανά μπλόκαρε, πάπαλα με την Λάτσιο. Σαν την Λιλ, δεν σκοράρει. Αυτές οι ομάδες είναι γιά κόντρα. Και θα κάνει και εκτεταμένο rotation απόψε, έχει Μίλαν μετά. Τι άλλο να θέλω, ο ΠΑΟΚ είναι καλά, να είχε και Μακ θα ήταν σούπερ, αλλά και πάλι στο 3.00 είναι οκ. Αυτά τα δύο είναι. Να τα βάλω…μονά-δυάδα ή…ξερή δυάδα; Να είχα αποδόσεις άνω του 3.

40, να πήγαινα σε μονά και δυάδα. Τώρα όμως; Από την άλλη, σε “ξερή” δυάδα είναι ρίσκο μεγάλο. Δεν πειράζει, ας το πάρω. Εγώ γράφω σήμερα κυρίως γιά να σας δώσω μιά ιδέα, γι αυτό αναφέρθηκα και στα φαβορί. Ξερή δυάδα λοιπόν κι άμα θέλει…έρχεται. Αλλιώς καλή καρδιά, δεν θα παίξω και τίποτα φοβερό, πάμε πλέον γιά το Σάββατο! ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.

000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 7.900 μονάδες. Ποντάρισμα 23/10: Δυάδα: Εβερτον 2-ΠΑΟΚ 1 (8.7) με 80 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 7.820 μονάδες. Τίποτα άλλο, ώρα να…πάρω ανάσα και να συνεχίσω τη μέρα μου στο γραφείο, νέα…ανηφόρα (και γέρασα ο άτιμος, δεν αντέχω τόση τρεχάλα, χεχεχεχε). Ραντεβού με νέα στήλη το Σάββατο, αλλά και απόψε θα…κάνω ένα πέρασμα από το chat, όπως χθες-προχθές.

Ξέρετε τι μου έχει λείψει; Να είμαστε 10-20-30 αλάνια αργά νύχτα Πέμπτης, μελετημένοι όλοι και να “ξεσκονίζουμε” το επόμενο κουπόνι. Ισως το κάνουμε σύντομα!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras