1326

Thassios

Μια από τα ίδια!!UPDATE!

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!

Γράψαμε μια μικρή νίκη στην πρώτη μας στήλη και μπορούμε να πούμε ότι μπήκα με το δεξί! (μακάρι να πάρουμε και λίγο εύνοια στο Live..)

Πάμε σήμερα να δούμε πως θα κινηθώ αφού πάνω κάτω θα ποντάρω κάτι παρόμοιο με την προηγούμενη φορά κρατώντας, για την περίοδο αυτή φυσικά, χαμηλά τα πονταρίσματα μου.

ΑΛΒΑΝΙΑ – ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

Θα παίξω την Λιθουανία να πάρει περισσότερες κάρτες (Λιθουανία -0.5 /χάντικαπ καρτών αναφέρεται στην εταιρία που το παίζω) καθώς είναι από τις ομάδες που κλασικά έχουν το μέσο όρο λίγο πάνω από το 2. Εκτός από αυτό είναι και μια ομάδα που γκρινιάζει στο ρέφερι και δεν είναι λίγες οι φορές που παίκτες (ακόμη και αυτοί που κάθονται στο πάγκο) πήραν κάρτα γι αυτό το λόγο.

Η Αλβανία από την άλλη θα έχει την κατοχή του ματς και έχει χαμηλό μέσο όρο καρτών. Τέλος ο Ουκρανός ρέφερι βγάζει εύκολα κάρτες και δεν θα αρκεστεί μόνο με  παρατηρήσεις σε τυχόν γκρίνιες!

ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ – ΑΛΙΑΝΖΑ ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΔ

Αφού φύγαμε από τις εθνικές ήρθαμε στο μαγικό Περού! Η Γηπεδούχος ομάδα είναι η πρώτη της βαθμολογίας και δίκαια θα λέγαμε αφού έχει καλό σύνολο και ξέρει να παίρνει αποτελέσματα.

Με δύο νίκες και μία ισοπαλία μετά την επανέναρξη παίζει απόψε εντός έδρας με την Αλιάνζα η οποία ψάχνει ακόμη την πρώτη της νίκη με την επανέναρξη. Δύο σερί ισοπαλίες και μία ήττα στα τρία τελευταία ματς δύσκολα θα καταφέρει να πάρει κάτι απόψε. Δίνει βάρος στην άμυνά ενώ εκτός έδρας ακόμη δεν έχει κάνει την πρώτης της ήττα. Απόψε θεωρώ ότι θα πάει πρώτα για την ισοπαλία καθώς ξέρει πως απέναντι της έχει μια πολύ δυνατή ομάδα.

Να μην τα πολυλογώ θεωρώ ότι το ματς θα είναι κλειστό ενώ βλέπω οριακή νίκη της Ουνιβερσιτάριο. Το 1Χ + άντερ 2,5 που βρίσκω σε κόμπο με απόδοση 2,25 είναι σούπερ!!

ΜΕΛΓΚΑΡ – ΑΛΙΑΝΖΑ ΛΙΜΑ

Και οι δύο ομάδες ψάχνουν ακόμη την πρώτη τους νίκη από  την επανέναρξη. Βρίσκονται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία και ξέρουν ότι δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες.

Σε αυτό το ματς θα ψάξουν και οι δύο την νίκη που θα τις δώσει την ώθηση για την συνέχεια. Εμείς θα ποντάρουμε στα γκολ καθώς ναι μεν θα προσέχουν πολύ απόψε αλλά άμα μπει το πρώτο γκολ θεωρώ ότι το ματς μετά  θα γίνει ροντέο. Στα υπέρ μας είναι και η παράδοση των δύο ομάδων καθώς στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις είχαμε σε όλα τα ματς γκολ /γκολ ενώ στα τέσσερα από αυτά επιβεβαιώθηκε το όβερ 3,5!

*To νου μας εδώ!! Είναι πολύ πιθανόν να δούμε ανατροπή!

Αυτά για σήμερα! Θα πάω χαλαρά με μία δυάδα και ένα μονό αφού όπως είπα οι μέρες δεν προφέρονται ακόμη για υψηλά πονταρίσματα.

Τα λέμε κλασικά στο chat !

UPDATE

Καλησπέρα!

Λόγω περιορισμένου χρόνου δεν μπόρεσα να ανεβάσω ολόκληρη στήλη οπότε πάμε σε ένα Update για να σας δώσω το σημερινό σημείο που προέρχεται από την τελευταία αγωνιστική της Σαουδικής Αραβίας. Θα παίξουμε μια ισοπαλία ανάμεσα στην Νταμάκ και την Αλ φατέχ αφού με έναν βαθμό σίγουρα σώνεται η γηπεδούχος μιας και οι δύο από πάνω της στη Βαθμολογία παίζουν μεταξύ τους.

Τώρα θα μου πεις μα καλά γιατί τώρα βλέπουμε να είναι 14η με ίδιους βαθμούς ; !!Εδώ είναι το ‘’ζουμί’’. Στο τέλος της σεζόν το κριτήριο στην ισοβαθμία αλλάζει και είναι οι μεταξύ τους αγώνες (κριτήριο για υποβιβασμό και έξοδο σε Τσάμπιονς Λιγκ) και όχι η διαφορά τερμάτων που βλέπεται τώρα. Σε αυτό το κριτήριο η Νταμάκ υπερτερεί της Αλ φέιχα αφού έχει μία νίκη και μία ισοπαλία στα μεταξύ τους οπότε και σώνεται με τον βαθμό απόψε! Σίγουρα μια νίκη είναι το καλύτερο (ο άσσος πέφτει σε απόδοση) αφού παίζει με την αδιάφορη Αλ Φατέχ αλλά δεν παύει η φιλοξενούμενη να είναι μια ομάδα που δεν έχει ήττα εδώ και πέντε ματς με αποτέλεσμα στο τέλος να μην πουν όχι  και οι δύο στην Ισοπαλία όπως στον πρώτο γύρο!(κάπου στους 35 βαθμούς θα έχει την ώρα που θα  παίζουν!Ας μην ιδρώσουν τα παιδιά!!)

Τα λέμε το βράδυ και στο τσατ!

Καλό απόγευμα!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS