587

Thassios

Μια δεύτερη ματιά – UPDATE 2!

Καλημέρα betsellerades μου!

Πέρασε και δεν ακούμπησε το τρίξι της Πέμπτης αφού από νωρίς ο Ολυμπιακός προτίμησε να φάει τρία γκολ έτσι για πλάκα παρά να κάνει κανένα φάουλ να σταματήσει τις επιθέσεις της Φράιμπουργκ. Μία κάρτα θέλαμε από τον Ολυμπιακό για να πάμε στα βραδινά ματσάκια όπου δεν είχαμε το ξύλο που περίμενα. Ναι μεν πήρε κόκκινη η Φιορεντίνα αλλά όταν τρως τρία γκολ δύσκολα να πάρει κάρτες η Μπασακσεχίρ.

Στο ματς της Παρτιζάν θα μπορούσε να έχει επιβεβαιωθεί η επιλογή αλλά τον γνώριζα τον Άγγλο όταν θα ήταν ζόρικος. Να μην τα πολυλογώ , χαλαρά πήγα και γρήγορα το ξεχνάω ώστε να πάμε στα σημερινά. Με μια πρώτη ματιά δεν είναι ένα κουπόνι που σε εντυπωσιάζει , ωστόσο με της δεύτερη βρήκα κάποιες αξιόλογες επιλογές.

Ξεκινάω από το Βέλγιο όπου θα κάνω στάση στο ματς της Μαλίν με την Λέουβεν.

Βλέπουμε πολλά γκολ στα παιχνίδια των δύο ομάδων. Τα δύο τελευταία εντός της Μαλίν ήταν g/g + όβερ 4,5 ενώ τα τρία τελευταία της Λέουβεν ήταν g/g και όβερ 3,5. Το g/g ημιχρόνου στο 3,5 έχει αξία ενώ καλό είναι και το g/g και στα δύο ημίχρονα με απόδοση 9. Τέλος μπορεί να δούμε και καμιά ανατροπή ενώ εκτός έδρας η Λέουβεν έχει προηγηθεί στα 4 ματς που έπαιξε, από το ημίχρονο μάλιστα.

Στο 3,75 να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα η φιλοξενούμενη.

Την ίδια ώρα καλοπληρωμένο g/g ημιχρόνου είναι στην Αγγλία ανάμεσα στην Μπέρνλι και την Μπρίστολ Σίτυ. Το ανέφεραν ως καλό g/g τα παιδιά στην εκπομπή και εγώ το πάω λίγο παραπέρα μιας και η Μπέρνλι εντός έχει 2 τα 4 g/g ημιχρόνου και η Μπρίστολ εκτός 2 στα 5 με τα τρία τελευταία να είναι g/g και όβερ 4,5.

Όταν το g/g + όβερ 3,5 παίζει κάπου στο 3,20 , προτιμώ το g/g ημιχρόνου στο 4,5.

Κλείνοντας με τα γκολ , πολλά γκολ μπορεί να δούμε στη Γαλλία και στο παιχνίδι της Λιλ με την Τουλούζ ενώ ημιανατροπή μπορεί να δούμε τα ξημερώματα στο ματς της Νιου ‘Ινγκλαντ με την Μόντρεαλ. Οι γηπεδούχοι παίζουν τα ρέστα τους στα επόμενα ματς για να μπούνε στα Πλέι Οφ ενώ οι φιλοξενούμενοι που είναι ελαφρώς καλύτερη ομάδα θέλουν να νικήσουν ώστε να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για τη πρώτη θέση.

Οι γηπεδούχοι έχουν μόνο 3 ήττες σε 15 εντός έδρας παιχνίδια ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν 9 νίκες εκτός. Στο μυαλό μου το παιχνίδι ξεκινάει από το 1-1 και μετά γέρνει ελαφρώς προς το διπλό. Αυτό πρόσεξα είναι ότι οι γηπεδούχοι προηγούνται αρκετά συχνά στο σκορ εντός έδρας , κάτι που δε κάνουν οι φιλοξενούμενοι. Κρατάω την ημιανατροπή υπέρ της Μόντρεαλ σε απόδοση 5,5 (από το bet builder βάζουμε ” να σκοράρει πρώτη η Νιου Ίνγκλαντ + Χ2).

Αφήνω τα γκολ και περνάμε στις κάρτες. Δύο παιχνίδια έχω ξεχωρίσει. Το ένα είναι από Ισπανία και το άλλο από Πορτογαλία.

Στο Βαλένθια – Θέλτα νομίζω πως καμιά ομάδα δεν είναι ικανοποιημένη από τη πορεία της μέχρι τώρα. Περιμένω να βγάλουν νεύρα γι αυτό και θεωρώ ότι θα δούμε ένα δυναμικό παιχνίδι με πολλές κάρτες μιας και σφυρίζει ο αγαπημένος Fuertes.

Αξία έχει το ειδικό ” όβερ 1,5 κίτρινες ημίχρονο + όβερ 2,5 κίτρινες η κάθε ομάδα” σε απόδοση 4. Επίσης καλοβλέπω και την απευθείας κόκκινη κάρτα μιας και ο ρέφερι είναι πολύ κιτρινάκιας (Στο Μαγιόρκα – Μπέτις) έβγαλε 15 κίτρινες κάρτες και οι τελευταίες 3 κόκκινες που έβγαλε πέρυσι ήταν όλες απευθείας. Στο 10 αξίζει μια στεκιά.

Μετά πάμε στη Πορτογαλία όπου η Σάντα Κλάρα υποδέχεται τη Πάσος Φερέιρα. Και οι δύο ομάδες είναι χάλια με τους φιλοξενούμενους να έχουν μόνο ήττες. Περιμένω να μπούνε δυναμικά αφού είναι δύο ομάδες ισοδύναμες και περιμένει η μία να πάρει νίκη από την άλλη. Το θέμα είναι ότι οι αποδόσεις είναι τόσο τραγικές που αξίζει μόνο το ”κόκκινη και οι δύο” σε απόδοση 26.

Βέβαια σε πιο μικρή απόδοση (2,50) αξίζει το ”κίτρινη και οι δύο στο ημίχρονο” που μπορεί να μπει σε κάποια δυάδα.

Αυτά ήταν όλα όσα ξεχώρισα για σήμερα.

Πάμε τώρα να δούμε πως θα τα ποντάρω. Καταρχήν κρατάω το g/g ημιχρόνου στην Αγγλία. Στο Βέλγιο κρατάω δύο μπετ , το να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα η Λέουβεν και το g/g και στα δύο ημίχρονα.

Τέλος κρατάω και τη ξερή ανατροπή τα ξημερώματα μιας και άμα είναι ισόπαλο το ματς στο τέλος δεν νομίζω ότι βολεύει καμία.

Από κάρτες θα ποντάρω μόνο το ματς της Βαλένθια που βρίσκω και περισσότερο αξία κρατώντας και τα δύο μπετ. Οπότε θα κάνω παιχνίδι με μονά ενώ μια δυάδα θα πάρω μόνο το g/g ημιχρόνου σε Μπέρνλι και τη Λέουβεν να σκοράρει και στα δύο.

Αύριο θα κάνω ένα γρήγορο update το πρωί ενώ θα απουσιάζω και από το chat (βλέπετε βαφτίζω τη κορούλα μου) ενώ σήμερα θα προσπαθήσω να μπω το απογευματάκι για λίγο μιας και έχω τη ρημάδα την μέση μου!

Καλό Σαββατοκύριακο και καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

UPDATE!!

Καλησπέρα παικταράδες μου!

Καλά πήγε χθες η μέρα αν και η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να πάει καλύτερα αν έβγαζε καμία κάρτα παραπάνω στο ημίχρονο ο Fuertes.

Στο Βέλγιο ακυρώθηκαν δύο γκολ στο ημίχρονο λόγω αφσάιντ και γενικά αυτό το ματς δεν ήταν για 0-0 , ενώ στην Αγγλία νωρίς νωρίς οι αγαπημένοι φέτος Άγγλοι μας πλήρωσαν. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Σήμερα έχω ξεχωρίσει τρία παιχνίδια για ποντάρισμα. Το βάρος θα πέσει στις κάρτες και θα είναι από τις μέρες που θα ποντάρουμε κατιτίς παραπάνω.

Ας ξεκινήσουμε από τα γκολ όπου θα ποντάρω μόνο ένα παιχνίδι κι αυτό θα είναι ανάμεσα στην Μίλαν και την Νάπολι όπου είναι δύο ομάδες με καλές επιθέσεις και περιμένω αρκετά γκολ στο ματς. Θα ποντάρω το g/g ημιχρόνου μιας και έχουν καλούς συντελεστές γκολ στα ημίχρονά τους. Στο 5 έχουμε καλή αξία.

Μετά πάμε στις κάρτες. Μένουμε στην Ιταλία και πάμε στον αγώνα της Ρόμα με την Αταλάντα όπου πάντα πέφτει ξύλο στα παιχνίδια τους και φέτος η Αταλάντα ρίχνει λίγο ξύλο παραπάνω.

Κρατάω το ειδικό ”κίτρινη και οι δύο στο ημίχρονο” σε απόδοση 3,6 (από το bet builder) που θεωρώ ότι έχει μεγάλη αξία.

Μετά πάμε στο μεγάλο ντέρμπι της Βραζιλίας. Το γνωστό ”Fla -Flu” που μας έχει πληρώσει σε αυτή τη στήλη πάνω από μία φορά. Σήμερα θα ξαναποντάρω. Και θα ποντάρω δυνατά. Ποιο σημείο ; Το να έχουν από μία κίτρινη στο ημίχρονο οι δύο ομάδες.

Το 2,85 που βλέπω είναι λάθος και καλό λάθος. Μάξιμουμ 1,80-1,90 εγώ θα το έδινα σε τέτοιο καυτό ματς. Έχει επιβεβαιωθεί και στα τελευταία 8 μεταξύ τους. Το παίζω χωρίς δεύτερη σκέψη. Από εκεί και πέρα θα βάλω και κάτι ψιλά στο όβερ 1,5 κόκκινες σε απόδοση 9,75 (με τους πάγκους μέσα) μην πλακωθούνε οι απέξω.

Με αυτά τα τρία παιχνίδια θα κινηθώ σήμερα.

Το δυνατό στη Βραζιλία και τα δύο στην Ιταλία. Ένα με γκολ και ένα με κάρτες. Λογικά θα τα πούμε το βραδάκι στο chat!

UPDATE 2

Καλησπέρα παικταράδες μου! Καιρό έχουμε να τα πούμε και είναι λογικό αφού οι Εθνικές δεν είναι και ότι καλύτερο στοιχηματικά. Είπαμε είμαστε ένα σάιτ που δεν δίνουμε σημεία για να δίνουμε! θα δώσουμε όταν κάτι θα μας τραβήξει τη προσοχή και θα έχει αξία!

Ας μη τα πολυλογώ , σήμερα θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε μία στάση σε ένα παιχνίδι που περιμένω να έχει ξύλο και ένταση αφού βαθμολογικά είναι πολύ σημαντικό.

Αναφέρομαι στα γειτονάκια Βοσνία – Μαυροβούνιο όπου η νικήτρια θα είναι και επίσημα στη πρώτη θέση. Η Βοζνία πάει μετά στη Ρουμανία και το Μαυροβούνιο υποδέχεται τη καλή Φινλανδία οπότε αν κάποια προηγηθεί σήμερα θα πέσει πολύ ξύλο μετά ώστε να κρατήσει το σκορ. Δηλαδή η μόνη περίπτωση να γίνει σούπα το ματς είναι να κολλήσουν στο Χ , αλλά δεν είναι και σίγουρες ότι θα κερδίσουν τα επόμενα παιχνίδια αφού είναι δύσκολα.

Περιμένω να μπούνε δυνατά από το 1ο λεπτό και βλέπω να έχουμε κάρτες από το ημίχρονο. Θα πάω με δύο ειδικά. Το πρώτο θα είναι ” όβερ 1,5 κίτρινες η κάθε ομάδα + κίτρινη και οι δύο στο ημίχρονο” σε απόδοση 4 και το άλλο θα είναι λίγο πιο τσιμπημένο με όβερ 2,5 κίτρινες η κάθε ομάδα + κίτρινη και οι δύο στο ημίχρονο” με απόδοση 6,25. Ρέφερι έχουμε τον Πολωνό που έχει καλό μέσο όρο και στις Εθνικές.

Τα λέμε το βραδάκι στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS