789

Skotostrious

Μια επιλογή για ζέσταμα…

Καλησπέρα σε όλες και όλους ! Πολύ σύντομη θα είναι η σημερινή στήλη καθώς υπάρχει μια σχετική πίεση χρόνου οπότε χωρίς χρονοτριβή πάμε να δούμε την μοναδική σημερινή επιλογή.

Στο ιπποδρόμιο του Kempton διεξάγεται μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα με 4 Grade ιπποδρομίες και φτάνουμε στην πέμπτη κούρσα του προγράμματος, μια ιπποδρομία στον ημιμαραθώνιο των τριών μιλίων στα ψηλά εμπόδια/φράκτες και θα στηρίξουμε τον CAP DU NORD (ενισχυμένο each-way) στην προσπάθεια που θα κάνει να συνεχίσει τις πολύ καλές επιδόσεις που έχει από την περσινή σεζόν.

Φέτος δεν έχει καταφέρει να σκοράρει ακόμα άλλα έχει 2 πολύ ενθαρρυντικές παρουσίες σε πολύ ανταγωνιστικά χάντικαπ με αποκορύφωμα την τελευταία του έξοδο όντας τρίτος με πολύ καλή επίδοση. Θα φέρει σήμερα σημαντικά λιγότερο βάρος στα handicap σε σχέση με την περσινή του παρουσία στον ίδιο με σήμερα αγώνα και παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον με επιπλέον το βοήθημα που θα έχει με το προστατευτικό του προσώπου.

Επιπλέον πλεονέκτημα του δίνει ο τζόκεϋ με 3 lbs βάρους σε σχέση με τον ανταγωνισμό και σε μια αρκετά δυνατή κούρσα αναμένεται να είναι πολύ κοντά στις πρώτες θέσεις.

Σιγά σιγά μπαίνουμε σε φεστιβαλική ατμόσφαιρα καθώς σε λιγότερο από 20 ημέρες θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο φεστιβάλ του Μαρτίου στο Cheltenham και ξεκινώντας από αύριο θα ανέβουν κάποιες στήλες ενημερωτικού άλλα και πρόωρου στοιχηματικού ενδιαφέροντος.

Stay Tuned !

Συνοπτικά :

Σάββατο 26/02 17:37 Kempton Coral Trophy Handicap Chase : CAP DU NORD (9.50 ενισχυμένο each-way 4 θέσεις).

Η ώρα είναι Ελλάδος.

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed.

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious