458

Skotostrious

Μια επιλογή ελέω χιονιά…

Καλημέρα σε όλες και όλους και καλό σαββατοκύριακο ! Φτωχή η σημερινή στήλη καθώς η κακοκαιρία που επικρατεί στην Αγγλία έχει οδηγήσει σε μαζικές αναβολές σε όλες τις κούρσες με εμπόδια που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα, μεταξύ των οποίων και η πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα στο Haydock.

Αναγκαστικά πλέον μεταφερόμαστε στην Ιρλανδία και στο Navan, στον μοναδικό στίβο που έχουμε ιπποδρομίες στα άλματα και η κούρσα που προσφέρει κάτι ενδιαφέρον για στοιχηματισμό είναι η τρίτη της κάρτας, ένα Grade B handicap στα χαμηλά εμπόδια (hurdles).

Σε αυτή αγωνίζεται ο DROP THE ANCHOR, ένας δρομέας που όλο το καλοκαίρι αγωνίστηκε στον επίπεδο στίβο (Flat) όχι με ιδιαίτερη επιτυχία, άλλα στην τελευταία του έξοδο και επαναφορά του στα εμπόδια έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση όταν και κέρδισε μια πολύ ανταγωνιστική κούρσα με πολύ δυνατό φίνις στα τελευταία 3 furlongs. Θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην απόσταση των 2,5 μιλίων (4,000 μέτρα) άλλα δεν αναμένεται να προβληματιστεί καθώς έχει στα πόδια του νίκη στον επίπεδο στα 2 μίλια (3,200 μέτρα) στοιχείο που εγγυάται πως έχει την αντοχή που χρειάζεται.

Σε πολύ καλά επίπεδα το handicap του παρά την τελευταία του νίκη και θα έχει και το πλεονέκτημα του εκπαιδευόμενου τζόκεϋ που του δίνει 7 lbs λιγότερο βάρος σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Συνοπτικά :

Σάββατο 21/10 15:07 Navan Handicap Hurdle : DROP THE ANCHOR (8,00).

Η ώρα είναι Ελλάδος.

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed.

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious