1090

Skotostrious

Μια τελευταία ευκαιρία…

Καλημέρα σε όλες και όλους και χρόνια πολλά με υγεία για εσάς και τις οικογένειες σας ! Συνεχίζεται η δράση σε όλα τα ιπποδρόμια σε Αγγλία και Ιρλανδία άλλα και σε ΗΠΑ καθώς εκτός από τα σημαντικά φεστιβάλ που έχουμε αναφέρει έχουμε και την πρώτη κλασική κούρσα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με το Kentucky Derby να διεξάγεται αύριο.

First things first όμως οπότε ας δούμε τι επιλογές έχουμε από το σημερινό πρόγραμμα.

Ξεκινάμε με το φεστιβάλ στο Punchestown και πάμε στην πιο σημαντική κούρσα της ημέρας, την Grade 1 Champions Hurdle και παρά την παρουσία της ανίκητης φοράδας Honeysuckle θα στηρίξω μια φορά ακόμα τον GOSHEN (each-way) παρά το γεγονός ότι μας έχει φέτος στο “σκωτσέζικο ντους”.

Ενας ίππος που έχει δείξει ότι στα καλύτερα του είναι πραγματικά κάτι ξεχωριστό άλλα έχει και αρκετά ζητήματα χαρακτήρα τα οποία το έχουν εμποδίσει να κάνει την καριέρα που όλοι έχουν προβλέψει, μετά από μια εμφατική νίκη σε αντίστοιχης δυναμικής κούρσα στα μέσα Φεβρουαρίου απογοήτευσε πλήρως στο φεστιβάλ του Cheltenham στην αντίστοιχη Champion Hurdle της Αγγλίας.

Ο βασικός λόγος που το στηρίζω σήμερα εκτός από την εξωπραγματική απόδοση είναι το ότι για κάποιο λόγο φαίνεται να αποδίδει πολύ καλά σε δεξιόστροφους στίβους όπως ο σημερινός. Eλπίζοντας ότι σήμερα θα δούμε μια απόδοση αντίστοιχη με αυτή στην αρχη της χρονιάς ρισκάρουμε σε τιμές καθαρού αουτσάιντερ.

Δεύτερη και τελευταία επιλογή για σήμερα στην επόμενη κούρσα της ημερίδας όπου θεωρώ αξιοπερίεργο το γεγονός οτι ο νικητής της περσινής και προπέρσινης αντίστοιχης ιπποδρομίας CAID DU BERLAIS δίνεται καθαρό αουτσάιντερ.

Επέστρεψε μετά από ένα χρόνο απουσίας από τους στίβους με εμφατικό τρόπο σκοράροντας και στις 2 κούρσες που αγωνίστηκε. Επιστρέφει στα “πάτρια” εδάφη ως βετεράνος πλέον άλλα και σε πολύ καλή κατάσταση για να διεκδικήσει μια νίκη που θα δώσει στον εκπαιδευτή του το double στις ιπποδρομίες Hunters (κούρσες στους πολύ υψηλούς φράκτες) για το πρωτάθλημα Ιρλανδίας.

Συνοπτικά :

Μεγάλη Παρασκευή 30/04 19:25 Punchestown Paddy Power Champion Hurdle : GOSHEN (13,00 each-way).

Μεγάλη Παρασκευή 30/04 20:35 Punchestown Irish Daily Star Champion Hunters Chase : CAID DU BERLAIS (4,50).

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος.

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed.

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious