844

Skotostrious

Μια χαλαρή μέρα στη δουλειά…

Καλημέρα σε όλες και όλους και καλή χρονιά με υγεία και καλοτυχία ! Επιστροφή σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς μετά τις γιορτές με πολύ πιο χαλαρό πρόγραμμα στις κούρσες καθώς μετά τον εορταστικό καταιγισμό πλέον μπαίνουμε σε περίοδο προετοιμασίας για τα μεγάλα φεστιβάλ της άνοιξης οπότε χωρίς περαιτέρω χρονοτριβή ας δούμε τι επιλογές υπάρχουν από το σημερινό πρόγραμμα.

Πρώτη στάση στο ιπποδρόμιο του Sandown όπου πραγματοποιείται η πιο δυνατή ημερίδα του σημερινού προγράμματος και στην τέταρτη κούρσα του προγράμματος θα στηρίξουμε τον NUMITOR στην προσπάθεια του να συνεχίσει τις εξαιρετικές του επιδόσεις στα ψηλά εμπόδια/φράκτες. Εχει ένα εξαιρετικό ρεκόρ στις ιπποδρομίες αυτές με 3 νίκες και 3 πλασαρίσματα σε 6 αγώνες και μετά την πολύ καλή περσινή σεζόν ξεκίνησε και φέτος πολύ δυνατά με νίκη στην πρεμιέρα του και δεύτερη θέση στην αμέσως επόμενη κούρσα, χάνοντας από αντίπαλο με μεγάλο πλεονέκτημα στα βάρη του handicap.

Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός στον τύπο εδάφους που θα αγωνιστεί σήμερα και αν καταφέρει να επιβάλλει τον ρυθμό του αναμένεται και σήμερα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Δεύτερη και τελευταία επιλογή για σήμερα και θα ταξιδέψουμε στο ιπποδρόμιο του Wincanton όπου στην τελευταία κούρσα του προγράμματος, ένα handicap για αρχάριους στα ψηλά εμπόδια, αγωνίζεται ο STORM FORCE BEN.

Ξεκίνησε την καριέρα του στους φράκτες δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία, όντας δεύτερος στο ντεμπούτο του και ακολούθως τερματίζοντας τρίτος σε μια πολύ πιο ισχυρή από σήμερα κούρσα και σε αρκετά μεγαλύτερη απόσταση. Δείχνει πολύ καλή συμπεριφορά στα ψηλότερα εμπόδια σε σχέση με τα πιο χαμηλά και αργά ή γρήγορα αναμένεται να σκοράρει για πρώτη φορά.

Εκπροσωπεί εκπαιδευτή σε εξαιρετική κατάσταση τη φετινή σεζόν και αγωνιζόμενος με αρκετά καλό πλεονέκτημα στα βάρη αξίζει να στηριχθεί σήμερα.

Συνοπτικά

Σάββατο 08/01 15:50 Sandown Unibet Horserace Betting Operator Of The Year Handicap Chase : NUMITOR (3,50)

Σάββατο 08/01 17:50 Wincanton John Romans Park Homes Novices’ Handicap Chase : STORM FORCE BEN (3,50)

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος.

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed.

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious