1023

Skotostrious

Μια χαλαρή Τρίτη στην εξοχή…

Καλημέρα σε όλες και όλους ! Παρά το γεγονός ότι πραγματοποιούνται μόνο 5 ημερίδες στο νησί σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει αρκετά ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες κυρίως στον στίβο του Pontefract απ όπου και έρχονται οι σημερινές μας επιλογές.

Ξεκινάμε με την τρίτη κούρσα του προγράμματος, μια listed ιπποδρομία για φοράδες και στις τρέχουσες αποδόσεις αξίζει να στηρίξουμε την AGINCOURT στην προσπάθεια της να ντουμπλάρει τις νίκες σε αυτού του επιπέδου κούρσες.

Αγωνίστηκε στο μεγάλο φεστιβάλ του Royal Ascot σε Group 2 κούρσα με πολύ αξιοπρεπή παρουσία και επιστρέφει στο ιπποδρόμιο σήμερα στην κούρσα που το 2019 την βρήκε να τερματίζει τρίτη. Ο σημερινός ανταγωνισμός είναι σαφώς κατώτερος από τον αντίστοιχο στην τελευταία της έξοδο και έχοντας δείξει να φορμαρίζεται μετά και μια πολύ καλή 2η θέση το Μάιο σε αντίστοιχης δυναμικής κούρσα στο Goodwood αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και πάλι.

Δεύτερη και τελευταία επιλογή η επόμενη κούρσα του προγράμματος, ένα πολύ δυνατό χάντικαπ σπριντ, στο οποίο ανάμεσα στις πολύ καλές συμμετοχές ο CORINTHIA KNIGHT δείχνει να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα. Εχει μια σχετικά καλή καμπάνια στη φετινή σεζόν με 3 πλασαρίσματα σε 4 κούρσες και επιστρέφει σήμερα στο Pontefract για να διεκδικήσει τη νίκη μετά από μια πολύ καλή τρίτη θέση που πέτυχε στην ίδια απόσταση πριν 16 μέρες.

Σύμμαχος της το βάρος καθώς φέρει μόνο 1 lb ποινή για αυτή την επιτυχία και αγωνίζεται σε πολύ ανταγωνιστικό rating. Στα συν η παρουσία της πολύ φορμαρισμένης τζόκεϋ Hollie Doyle η οποία εκπροσωπεί ένα στάβλο με 20% νικών στις τελευταίες δύο εβδομάδες σε κούρσες στο γρασίδι.

Συνοπτικά

Τρίτη 06/07 17:00 Pontefract Weatherbys Bloodstock Pro Pipalong Stakes : AGINCOURT (4,50)

Τρίτη 06/07 17:35 Pontefract King Richard IIi Handicap : CORINTHIA KNIGHT (4,33)

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος.

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed.

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious