2188

Billaras

Μονάχα δύο από το Νησί…

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το διπλάκι της Κροτόνε το χάρηκα πολύ. Οχι γιατί μου μάζεψε κατά 90% όλο το διήμερο, αλλά γιατί ενώ φώναζε, ελάχιστα “τιμήθηκε”. Παρελθόν ήδη ο προπονητής της Ουντινέζε, πηραν τον…Τούντορ (ωχ μάνα μου), αλλά ακόμα απορώ που ομάδα με 10 (!) σερί ήττες, δεν κοντραρίστηκε μαζικα! Η χαρά θα ηταν λίγο μεγαλύτερη αν μου έκανε τα κέφια και η Μπέτις.

Που μπορούσε. Και…παραμπορούσε. Εκανε ρεκόρ από πάσες-μεταβιβάσεις (707, οι 624 σωστές), ρεκόρ απο το 2005, αυτό (όταν παίζεις με την Ατλέτικο κάτι λέει). Και φάσεις έκανε. Πήρε το 0-0, λίγο ήθελε. Αλλά οκ, απλώς πήραμε το μπετ πίσω. Πάμε στα φρέσκα… Ο Μάκης τα είπε όλα για το σεντονάκι, τα έγραψα κι εγω στην εφημερίδα, πάντως τώρα που χάζευα, κάτι βρήκα, ας είναι ειδικό στοίχημα.

Οταν ο άσος της Λίβερπουλ βουλιάζει στο 1.50 (έλεος, μας κάνουν πλάκα) και το g/g είναι στο 1.75, τότε το combo 1+g/g που είναι στο 2.87, δεν είναι κακό. Αν υποθέσουμε ότι τα πολλαπλασιάζαμε ως δύο ξεχωριστά μπετ, θα είχαμε 2.62, επομένως το 2.87 μάλλον τους… ξέφυγε λιγάκι. Και εγώ κάπου εκεί το βλέπω. Ασο με γκολ εκατέρωθεν, άρα αν σας αρέσει, τιμήστε το.

Δεν παίζω τέτοια, ψάχνω σημεία. Αρα…σβου σεντονάκι (αύριο είναι όλα μέσα), σβου και Europa League, εκεί το ειδικό θα ήταν any time Μήτρογλου (στο 2.20), ο οποίος είναι…ζεματιστός με την Μαρσέιγ. Για σημεία λοιπόν, στο…νησί. Στο οποίο σαφώς και όλο λιγοστεύουν, αφού μετά από τούτα εδώ τα εξ'αναβολής, θα μείνουν 2 αγωνιστικές και τα πλέι οφ.

Το νησί δεν παίζεται έτσι, οριακά θα βρεθεί κάτι από εδώ και πέρα. Εδώ σήμερα είδαμε ισοπαλία στο 2.90, στη Γέοβιλ. Θα μου πείτε “βολεύει τρελλά, αλλού θα έδινε 2.10”. Ναι αλλά στην Αγγλία εγώ δεν το διαπράττω αν κάτι δεν αξίζει. Και δεν αξίζει. Να το κάνω λιανά: Οταν ο μέσος όρος των Χ στο νησί είναι στο 3.40 με 3.50, αυτό εδώ το αξιολογώ στο 3.

00. Μισή μονάδα κάτω. Οπως αξιολογώ κι άλλο ένα, αυτό της Κόβεντρι με την Λίνκολν! Οπότε, της Γέοβιλ το σβήνω, της Κόβεντρι που είναι 3.25 το…κρατάω. Είναι αβαβά; Ξεκάθαρα οχι. Αγγλοι είναι, όχι ιταλοί. Αλλά σαφώς ξέρουν οτι τους κάνει, δεν είναι και αφελείς. Αν (και μόνο αν) φτάσει στο 80' και είναι σταυρωμένο, τότε θα το…σκεφτούν. Στο φινάλε, και καθαρά αγωνιστικά, σταύρωμα βγαίνει! Κράτησα λοιπόν ένα χινάρι.

Τι άλλο έχει; Πιτέρμπορο-Νότιγχαμ-Πλίμουθ μου μένουν από ασόδια. Γιά την Νοτιγχαμ τα είπε ο Μάκης, η Μπαρνσλέι θέλει μεν, είμαι περίπου βέβαιος ότι..δεν μπορεί. Και σε Ιπσουίτς και σε Λιντς (αδιάφορες), έχασε. Αλλα…2.80; Γιατί με χαλάει; Μπορεί να ειναι δικό μου κόλλημα. Κάτω από 3.00 στο νησί με χαλάει (γέλια). Γιά την Πιτερμπορο, ξέρω δυο δεδομένα.

Πρώτον, η Σριούσμπερι πάπαλα από την απ'ευθείας άνοδο, οριστικά περιμένει τα πλέι οφ. Οπότε…ίσως αλλαγές, σίγουρα λίγες ανάσες πριν τις μεγάλες μάχες. Δεύτερον, η Πιτέρμπορο έχει…5% γιά πλέι οφ. Αλλά με τρεις σερί ήττες δείχνει σκάλωμα. Και το χθεσινό 3.50 πήγε 3.10! Σόρυ, δεν θα πάρω. Το ξαναγράφω: Και το Χ της Γέοβιλ και ο άσος της Νότιγχαμ και το διπλό της Πιτέρμπορο σβήνονται πρωτίστως γιά την απόδοση.

Οπότε…Πλίμουθ. Ναι, σαν να αγχώθηκε, με την Νορθάμπτον ήταν κακή και η ήττα ήταν φάπα. Αλλά που να πάρει, ακόμα στο κόλπο είναι, έχει κι άλλο ματς λιγότερο. Και από την άλλη, σάμπως δεν έχει άγχος η Ροτσντέιλ; Την κόντραρα προχθές. Ηρθε 1-1 και ισοφαρίστηκε στο…90' ! Και με λάθος του κίπερ. Παλέυει, παλεύει, αλλά..σκαλώνει. Οταν έχει μία (!) νίκη σε 12 ματς εντός σερί, το δείγμα δεν κάνει λάθος.

Αρα: Αγχωμένη Vs αγχωμένης. Κίνητρο (σωτηρίας) Vs κινήτρου (πλέι οφ). Και οι αποδόσεις; Εδώ…πατάς φρένο. Στο 4.33; Η Πλίμουθ; Και στο 1,95 η Ροτσντέιλ; Πως γκέγκεν αυτό; Στο φινάλε, παίζει 21η με …7η! Δεν μπορώ να προσπεράσω. Ποντάρω. Αρα: Είπα ένα ειδικό στη Λίβερπουλ. Ειπα ακόμα τρια σημεία που έμειναν έξω λόγω απόδοσης. Και παίζω δύο εγγλέζικα, ενα χινάρι, ένα διπλό.

Και πάμε γιά Σάββατο. Απόψε, θέλω παρεούλα στο chat, έχουμε να τα πούμε μέρες, σας περιμένω! ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΠΡΙΛΙΟΥ: -18 μονάδες. Επιστροφές από 22/4: 5.5 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: -12.5 μονάδες. Ποντάρισμα 24/4: Κόβεντρι-Λίνκολν Χ (3.25), με 1.5 μονάδες. Ροτσντέιλ-Πλίμουθ 2 (4.33) με 1 μονάδα. Ανοιχτα μπετ: 2.5 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: -15 μονάδες.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras