464

Billaras

Μονάχα με ένα combo!

Δεν νομίζω ότι έχουμε να πούμε πολλά γιά την Κυριακή, εξάλλου τα περισσότερα τα είπαμε στο χθεσινοβραδινο Vidcast ( https://www.youtube.com/watch?v=M1accxzLwOw ). Εγώ πήγα χαλαρά, έχασα…χαλαρά και αυτό ήταν. Ούτε στα Γιάννενα έπρεπε να είναι στο g/g το ματς (εκτός αν με μιά φάση ο ΠΑΣ σκόραρε, τότε θα ήμουν τυχερός), ούτε η Παρί ήταν αυτή που έπρεπε.

Ολα καλά, γενικώς προσέχω λίγο τον τελευταίο καιρό, ειδικά μεσοβδόμαδα. Και το πρόγραμμα αν το προσέξετε είναι σχετικά λάιτ. Μέχρι να ξαναδούμε Champions League τα μεσοβδόμαδα δεν τα “φορτώνει” η κάθε χώρα. Κύπελλα πολλά, αλλά δεν έχουμε ούτε πολλές εμβόλιμες, ούτε πολλά εξ’αναβολής, δεν είχαμε τρελλές βαρυχειμωνιές.

Οι ομάδες είναι σε μεγάλο βαθμο είτε ασανσερ, είτε ντεφορμε.

Το αναλύσαμε με τον Μάκη, ελάχιστες είναι καλά, ή τουλάχιστον είναι σταθερές. Κατά 70% βλέπουμε είτε κουρασμένες, είτε “ότι να’ναι” ομάδες, ειδικά όσες είχαν πολλούς διεθνείς. Και όσο μεγάλα ονόματα και να είναι, δεν γλυτώνει καμιά. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, Σίτι-Τσέλσι-Λίβερπουλ-Τότεναμ-Παρί-Ρεάλ-Σεβίλλη-Ατλέτικο-Γιούβε-Μίλαν είναι μερικά από τα “θηρία” που δεν πατάνε καλά.

Σκεφτείτε ότι τέσσερις από αυτες ήταν οι πρωταθλήτριες πέρυσι στις μεγάλες Λίγκες (Σίτι-Παρί-Ρεάλ-Μίλαν) και οι τρεις είναι σταθερά από τα φαβορί γιά το Champions League. Κοινώς, είναι ο…αφρός.

Οπότε, πάμε κι εμείς έτσι. Ενα καλό χτύπημα την εβδομάδα (Σάββατο), δύο ή τρία χαλαρά (Τρίτη-Τετάρτη και Κυριακή). Τι έχουμε γιά το χαλαρό τωρινό μεσοβδόμαδο;

Για αρχή, αυτό που βλέπουμε περίπου όλοι.

Την Γουλβς. Ηταν στο 4,20 χθες. Χθες βράδυ (η εκπομπή που είδατε γυρίστηκε μεσημέρι), βγαίνει ο Κλοπ και λέει για rotation. Ακολουθεί και η Τσέλσι! Μοιραία το 4,20 πάει στο 3,30. Η Γουλβς χάνει πάντα από την Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα, αλλά στο FA CUP έχει βρει το…μυστικό. Νίκη το 2017, νίκη το 2019, παραλίγο και στο πρώτο φετινό ματς αλλά την αδίκησαν.

Και γιά τη Λίβερπουλ δεν έχω να πω κάτι. Τα βλέπετε όλοι. Είχε τόσα θέματα, έφυγε και ο Φαν Ντάικ και “εδεσε”. Τρία από εδώ, τρία από εκεί. Κάποτε θα ισιώσει, αλλά αυτή τη στιγμή είναι γιά κόντρα.

Το ερώτημα είναι ένα: Αξίζει πλέον στο 3.30; Οριακά θα πω όχι. Δεν είναι δηλαδή ευκαιρία. Τόσο έβγαζα estimation, κάπου στο 3,20 με 3,50. Στο 4+ άξιζε, τώρα είναι απλώς fair.

Τι να κάνω;

Μην ξεχνάτε τι είπα παραπάνω: Χαλαρά. Αφου΄πάω χαλαρά, κάνω ένα combo.

Πρόκριση Γουλβς (άρα πιανω και πιθανό Χ στα 90′ και πάω σε παράταση κλπ). Over 1 goal στο ματς. Αρα ρισκάρω να μπει πάνω από ένα. Στα 0-0 ή 1-0 χάνω. Θεωρώ ότι θα έχει παραπάνω, όπως στο 1ο ματς. Και τέλος, από μιά κάρτα κάθε ομάδα. Αυτό δεν είναι και τόσο δύσκολο.

Ολο μαζί μου δίνει 4,75 από το φτιάξε αγορά και αυτό θα παίξω. Και τίποτα άλλο.

Σκέφτηκα καλά τη Φόρεστ Γκρίν (μπαινει στο μόνιτορ γενικώς), αλλά την αφήνω. Θα την τσεκάρουμε στο live. Και από εκεί και πέρα, το νου σας αύριο-μεθαύριο (ειδικά μεθαύριο) γιά update. Τσεκάρω και Βιγιαρεάλ και Μόντσα που είναι την Πέμπτη. Δεν τα ποντάρω όμως από σήμερα.

Σήμερα μόνο το combo και τέλος. Και τα λέμε στο chat το βραδάκι!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras