220

Billaras

Μονάχα με αγγλικό Λιγκ Καπ!

Εκανα δύο σοβαρά λάθη την Κυριακή. Λάθη πριν παίξω. Το ένα, γιά το Αμπερντίν-Ρός Κάουντι, δεν κοίταξα το πρόγραμμά τους στη συνέχεια. Κατόπιν εορτής (και 4αρας) το είδα. Αύριο βράδυ, Λιγκ Καπ Σκωτίας, Ρος Κάουντι-Αμπερντίν! Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

Το άλλο, για το Μπράγκα-Μποαβίστα. Δεν είδα ποιός είναι διαιτητής. Δεν παίζω και κάρτες και τέτοια, δεν το τσέκαρα.

Ο αξιότιμος Αρτούρ Ντίας. Η “κορυφαία” σφυρίχτρα της Πορτογαλίας και καλά. Αυτός έπαιξε και στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Αμα αυτός είναι κορυφαία σφυρίχτρα, εγώ είμαι ο Κολίνα σε μετεμψύχωση! Πήγε ο κορυφαίος λοιπόν στη Μπράγκα, το καθάρισε σαν αυγό το ματσάκι. Κιχ δεν έκανε. Πάνω που έγινε 1-1 και όλα μπατάριζαν δεξιά, το…πήρε πάνω του, αντίο ζωή.

Ετσι έκλεισε η Κυριακή. All and all, δεν έχω παράπονο, από πάνω βγήκα. Την Κυριακή είχα ήδη στο χέρι την Αστον Βίλα, το Σάββατο δυάδα (είπαμε, η Ζυρίχη δεν αξιζε), οπότε βγήκε το μεροκάματο. Μπορούσε παραπάνω; Προφανώς. Ομως δεν μπορώ να κάθομαι να αναρωτιέμαι γιατί δεν έπαιξα Χοφενχάιμ ή γιατί η Ζυρίχη ήταν κακή. Διαλογή κάνουμε, δεν παίζονται όλα.

Οταν κάνω λάθη (όπως προχθές), πρώτος τα βλέπω, αμφιβάλλω αν κανείς είχε προσέξει απο προχθές πχ ότι αύριο έχει Ρος Κάουντι-Αμπερντίν. Αυτά με όσα έγιναν. Μιά στάση μικρή για να δηλώσω την ΑΗΔΙΑ μου μετά το χθεσινό πανό της θύρας 13, και πάμε στα φρέσκα.

Στα φρέσκα, στο Νησί έχουμε Λιγκ Καπ, φάση των 32, άρα 16 ματς. Τα πέντε απο αυτά είναι αμιγώς ζευγάρια της Premier League.

Το θέμα είναι ποιές θα το “χτυπήσουν”. Ποιές το θέλουν. Κάτι Εβερτον ή Γουλβς, ή Μπόρνεμουθ, θα κοιτάξουν πως θα σωθούν ή πως θα κάνουν πορεία στο Λιγκ Καπ; Και κάτι άλλες σαν την Γουέστ Χαμ, την Αστον Βίλα, την Μπράιτον, την…Αμπερντίν στη Σκωτία, θα συνεχίσουν να κρατάνε πολλά καρπούζια στη μασχάλη όταν έχουν και Ευρώπη και καταπονούνται; Η Μπράιτον πχ έχει Τσέλσι έξω για Λιγκ Καπ αύριο-Βίλα έξω πρωτάθλημα-Μαρσέιγ έξω για Ευρώπη.

Σερί αυτά τα ματς. Εσεις Ποιό θα “αφήνατε παραπίσω”;

Να μην το ψειρίζω. Εκτός Αγγλίας σήμερα τσέκαρα μονο τη Λέτσε, αστεία η απόδοση της Γιούβε, ενώ αξία έχει και το g/g στο 2,00, η Λέτσε σκοράρει πάντα και η Γιούβε προχθές έβαζε αυτογκόλ…μπλούμπεργκ.

Στο Νησί, ενα καλούτσικο ήταν η Ολνταμ από “μικρά”, ήταν λάθος στο 2,60 (2 στα 2 με τον υπηρεσιακό, για την Κιντερμνίστερ τα λέγαμε πρόσφατα όταν την κοντράραμε με την Σόλιχαλ).

Πλέον βούλιαξε στο 2,15 σβήστηκε, πάει στο καλό. Απο μεγάλα, Λιγκ Καπ προφανώς, η Ιπσουϊτς στο 2,70 συζητιέται, ενώ μεγάλο μπαμ μπορεί να κάνει η Μπράντφορντ. Ξέσπασε προχθές, είναι καλά, η έδρα (το γνωστό και ένδοξο Βάλεϊ Παρέιντ) θα βράζει, είναι κάστρο (δύο ήττες εντός όλο το 2023). Διψάει για μεγαλεία η Μπράντφορντ, κλασική κυπελλική ομάδα (με Μαρκ Χιουζ από πέρυσι στον πάγκο παρακαλώ, πρώτη φορά προπονεί ομάδα πλήν Premier, στην κεντρική φωτό της στήλης μπαίνει δικαιωματικά).

Μπαμ μπορει και αύριο η Λίνκολν (θυμίζω ήδη μας έχει πληρώσει αποκλείωντας την Σέφιλντ) ενώ παρότι η Τσέλσι είναι σε μιά τρικυμία απ’ τις λίγες (τα είπαμε και στο vidcast απο χθες, ελπίζω να το είδατε στο κανάλι της Kingbet στο youtube) δεν αποκλείω αυτό το ματς να το πάρει!

Τι παίζω; Γιά σήμερα παίζω ένα αμιγώς εγγλέζικο trixie λιγο…πονηρά παιγμένο.

Ιπσουιτς άσο (έχουμε πρώιμη εδώ), Μπράντφορντ πρόκριση (στο 2,75) και Λίνκολν πρόκριση (στο 4,33). Το g/g της Λέτσε δεν έχω με τι να το συνδυάσω και το αφήνω. Πάω με δύο προκρίσεις αντι σημείων, μου καλύπτουν και τα Χ, μετά τα 90′ θα έχουν πέναλτι και όχι παρατάσεις. Αύριο 100% θα δείτε update, μάλλον με κάποια δυάδα. Προς το παρόν το trixie διημέρου και τίποτα άλλο.

Τα λέμε το βραδάκι στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras