1153

Billaras

Μονάχα με…δυάδες!

Είδατε τι ωραίο άθλημα ειναι η μπαλίτσα; Κοντράρει ο Billaras τη Χοφενχάιμ με τη Βέρντερ, 4-0 αέρας και χωρίς κιχ η Βέρντερ. Λίγα 24ωρα μετά, η Χοφενχάιμ…ακόμα κάνει τελικές, χάνει μαλιά, άντερα, άχαστα, αλλά…0-2 η Μόλντε και τέζα ο καμπούρης. Και χθες η Βέρντερ που έξι μέρες πριν δεν είχε κάνει κιχ, κερδίζει την σούπερ ντούπερ φορμαρισμένη Αϊντραχτ με ανατροπή! Τα έβλεπα και γέλαγα, όπως φυσικά γέλαγα και με τα δοκάρια στο PSV-Oλυμπιακός.

Το θεωρώ περίπου βέβαιο ότι αν γινόταν γκολ εκείνο το δοκάρι-γραμμή-έξω στο 50′ του Ολυμπιακού, το g/g β’ ημιχρόνου θα είχε έρθει. Ακόμα και στο 77′ στο δεύτερο δοκάρι στο φάουλ του Φορτούνη να έμπαινε, πάλι θα είχε χρόνο η PSV. Μπήκε όμως στο 88′, να μην προλαβει να κάνει κιχ και να χαθεί ένα χαλαρό μεν-πονηρό δε στοίχημα…

Anyway, μπαίνουμε στο τελευταίο ΣΚ του Φλεβάρη, ενός καλού μήνα.

Συνεχώς γυριζει στο νου μου ότι με λίιιιιγη ευνοια ή καλύτερη χημεία θα μπορούσε να έχει φτάσει η κάβα στο ανώτατο όριό της (ήταν το 310). Γιατί από πλευράς επαλήθευσης είναι σούπερ ο μήνας. Πήγαν στράφι πχ το προχθεσινό, πήγε στράφι το ξερό Χ του Ολυμπιακού. Οπως και να’χει, προχωράμε, όλα βαίνουν καλώς, θα πούμε περισσότερα την Τρίτη.

Πάμε στο σήμερα. Αύριο είτε νέα στήλη, είτε update (μαλλον στήλη).

Σήμερα είναι λίγο “περίεργη” μέρα. Η Αγγλία δεν μου δίνει στήριγμα καλό. Μεσοβδόμαδα είχα δύο καλά, εύστοχα. Το περασμένο Σάββατο επίσης είχα πολλά καλά, απλώς τα σκάτωσα στη χημεία. Τώρα δεν έχω.

Εχω μερικά καλούτσικα g/g ή over. Στο Σίτι-Γουέστ χαμ, καλό το g/g του 2,10.

Στο Μπόρνεμουθ-Γουότφορντ, ωραίο το over στο 2,10 επίσης. Αυτά τα δύο είναι νωρίς.

Μετά, έχω μιά τετράδα σημείων “ετσι κι έτσι”. Μπρίστολ Σίτι (ντεμπούτο στον πάγκο ο Νάιτζελ Πίρσον, η παρουσία του και μόνο στην κερκίδα είδατε τι έφερε την Τρίτη), Μόρκαμ (από νίκη-τρελλή ανατροπή και πάντα καλή εκτός), Μπλάκπουλ (ξεκούραστη, από απανωτές ήττες εντός η Τσάρλτον σε κακό φεγγάρι), άντε και λιγο Νταντί Γιουνάιτεντ στη Σκωτία γιατί η Κιλμάρνοκ δεν βλέπεται και δεν στέκει ως φαβορί.

Αυτά είναι. Δυστυχώς, Μίντλεσμπρο-Κάρντιφ παίζουνε μεταξύ τους, απλά το αναφέρω το ματς με ένα “δυστυχώς” από δίπλα, γιατί αν δεν είχαν και οι δύο ανάγκη βαθμών, θα βλέπαμε καμιά…μαγεία. Μέσα στην 20ετία αυτή μετά το 2001, πολλοί tipsters έχουνε μάθει από εμένα τα “ενδοτερα” της Αγγλίας και τα χρησιμοποιούν μετά ως κτήμα τους. Νο problem.

Ας μάθουν ένα ακόμα, Γουόρνοκ-ΜακΑρθι είναι φίλοι καλοί ίσαμε…40 χρόνια. Δευτερευόντως, ο Γουόρνοκ αγαπάει και αγαπιέται στην Κάρντιφ όπου ήταν ως το 2019 και την πήγε μέχρι και την Premier. Η κεντρική φωτό σήμερα είναι …φωτό γιά κουίζ, ποιάς χρονολογίας είναι, σε ποιά ομάδα ήταν συμπαίκτες, αριστερά ο Γουόρνοκ κοντέυει τα 30 του εκει, δεξιά ο Μακαρθι πιτσιρικάς με μουστάκι κοντεύει τα 20 του.

Γιά τέτοια γνωριμία (και φιλία) μιλάμε..

Κλείνω με το Νησί, έχω μιά δυάδα “ψηλων” φαβορί που όμως έχουν αξία. Τις ποντάραμε και προ ημερών. Τρανμίρ (2,40) και Μπράντφορντ (2,60). Λέιτον χαμένη στο διάστημα, Γουόλσολ το ίδιο και χωρίς προπονητή. Τίμια και α δύο.

Οποτε, πως να πάω στο Νησί;

Εκτός Αγγλίας λίγα. Το ωραίο g/g στο Αστερας-ΠΑΟΚ (2,05) που το κοιτάω και για μπόμπα προς τα αριστερά (μεγάλα τα 5,5αρια), μιά σκέψη έκανα για Φένλο αλλά έκανα άμεσα πίσω, ακόμα μιά σκέψη γιά Σπόρτινγκ που την αδικεί το 3,60 μιά…αήττητη φέτος ομάδα (έμεινε σκέψη γιατί της κάνει μιά χαρά και το Χ) και τέλος η Σεβίλλη στο 3,25 με την Μπάρτσα.

Πρόσφατα γιά το κύπελλο είχαμε 2-0 θυμίζω, ενώ θα τα ξαναπούνε στη ρεβάνς. Τίμιος ο άσος αυτός λοιπόν.

Και έκλεισα.

Τι να διαλέξω και πως να κινηθώ; Δεν θέλω και να απλωθώ πολύ άπαξ και δεν με τρελλαίνουν.

Το αποφάσισα. Θα πάω λίγο…ριζοσπαστικά. Θα προσθέσω στο παιχνίδι μου το g/g του ΠΑΟ-ΑΕΚ (2,05) και θα κάνω τρεις δυάδες! Κανενα μεγάλο! Τα ανέφερα ολα (4 εγγλέζικα και τρία εκτός Αγγλίας) αλλά κανένα δεν με ψήνει τόσο ώστε να παίξω πάνω τους.

Μια δυάδα με g/g Σίτι και over Μπόρνεμουθ νωρίς. Μιά δυάδα με τα “ψηλά” φαβορί Τρανμίρ και Μπράντφορντ (ισχύει η πρώιμη) και μιά δυάδα τα δύο ελληνικά g/g σε Τρίπολη σήμερα και ΟΑΚΑ αύριο. Και τέλος. Αν μου βάζατε μαχαίρι στο λαιμό να παίξω και ένα trixie με μεγάλα, θα έβαζα Μόρκαμ, Σεβίλλη και Νταντί Γιουνάιτεντ. Δείτε τα κι αποφασίστε. Εγώ πάω μαζεμένα, ελπίζω να είναι σωστή η χημεία, μην δω…ένα από κάθε δυάδα και εκνευριστώ (γέλια).

Τα λέμε αργότερα στο chat.

**H λύση στη φωτό-κουίζ: Μπάρνσλεϊ, περίοδος 1977-1978, τότε γνωρίστηκαν παίζοντας μαζί Γουόρνοκ-Μακάρθι!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras