1538

Billaras

Μονά-δυάδα στο…πολύ χαλαρό!

Καλημέρες! Δεν με έψησε κάτι χθες, δεν έπαιξα, πήρα ρεπό. Την Αίντραχτ γλυκοκοίταζα πάνω από όλες (την έγραψα και στην εφημερίδα) αλλά η απόδοση δεν είχε κάτι άξιο γιά να ποντάρω. Την ήττα της Ντόρτμουντ δεν την περίμενα, γενικά “έγιναν πραγματάκια” χθες, αλλά όχι για στοίχημα. Κανένα μπαμ στο αγγλικό κύπελλο (έπος το αυτογκόλ της Σριούσμπερι, ζορίστηκε ξανά η Νιουκάστλ).

Γυρνώντας λίγο πίσω, χάρηκα την Κυριακή γιά τον άσο του ΠΑΟ. Και φυσικά μιλάω απόλυτα στοιχηματικά. Ηταν τεράστιο το 4,00. Πριν καν παίξουν, λίγο πριν τη σέντρα, ο άσος έφτασε 2,90, αυτό λέει πολλά. Και στο χορτάρι φάνηκε μετά πόσο λάθος ήταν το 4αρι και το πληρωθήκαμε. Θα μπορούσα να πάρω και την Βερόνα, αλλά εδώ οι λεπτομέρειες δεν ήθελαν.

Μηδέν φάσεις η Μίλαν (μηδέν όμως), ισοφαρίζει στο μισάωρο με κόντρα στο τοίχος και αλλαγή πορείας της μπάλας. Μετά στο β’ μέρος δοκάρι η Βερόνα γιά το 1-2, άγαλμα ο Ντοναρούμα. Δεν γίνεται το 1-2, λίγο μετά πάρε και αποβολή γιά να μην ελπίζεις. Κρίμα γιατί στάθηκε σούπερ και η απόδοση ξεκάθαρα είχε λάθος κι εδώ. Οσο γιά το παρολί; Σαν να μου είπε “ασε τις χαζομάρες Βασιλάκη, αυτά δεν είναι γιά σένα-βασικά δεν είναι για…κανέναν”.

Οπως και να’χει, κέρδος την Κυριακή, “μάζεψα” την ήττα του Σαββάτου, οπότε όλα καλά.

Σήμερα γιατί γράφω; Προσπέρασα ΠΑΟ (ήταν στο 7,00 και πήγε στο 5,00 οπότε καμιά αξία, συν ότι έχει ρεβάνς, συν ότι περιμένω αντίδραση του ΠΑΟΚ). Προσπέρασα και Μιραντές, πάει γιά 3ο θαύμα, αλλά η Βιγιαρεάλ είναι ψυλλιασμένη. Κοίταξα λίγο Μετς, έφυγα κι από εκεί (καλή έδρα η Μονπελιέ), κοιτάξα και Νις αλλά δεν την εμπιστεύομαι εκτός.

Οπότε, τι έμεινε; Το Λεβερκούζεν-Στουτγάρδη. Αυτό με..τρώει γιά τα καλά. Ετσι κι αλλιώς στη Γερμανία γίνονται μπόμπες απ’ όσο βλέπω. Η Λεβερκούζεν είναι η κλασική…ψυχασθενής. Το’χει το dna της! Οπως η Ρόμα ας πούμε. Σούπερ στο ντέρμπι με Λάτσιο, καπάκι …πεθαμένη και ντόρτι από Σασουόλο! Ε, το ίδιο είναι και η Λεβερκούζεν.

Μπορεί να ρίξει και τεσσάρα και να με εκθέσει. Αλλά στην κακή βραδιά της, μπορεί και να πληρώσει. Πως θα ξυπνήσει δεν ξέρω. Ξέρω ότι στο τελευταίο της ήταν χάλια, ξέρω ότι η Στουτγάρδη έχει δοντάκια και δυνατότητες, ξέρω ότι η Λεβερκούζεν έχει μεγάλο ματς σε λίγα 24ωρα και φυσικά ξέρω ότι η απόδοση με καλύπτει. Στο 7,00 ή το 5,5 του draw no bet είμαι οκ.

Και το άλλο που με τρώει είναι αύριο. Η Μπιλμπάο. Ή μάλλον όχι η Μπιλμπάο, αλλά η Μπαρτσελόνα. Που μπάλα δεν παίζει, ο Σουάρες της λείπει απίστευτα, αλλά και εξωαγωνιστικά γίνεται της κακομοίρας. Μάχη Αμπιντάλ-Μέσι, γιά τσουνάμι και χαμό κανουν λόγο οι εφημερίδες στην Ισπανία, σπάνια ο Μέσι παίρνει έτσι θέση. Φυσικά κι εδώ εμπεριέχεται ο κίνδυνος να δούμε ξέσπασμα.

Οκ, το δέχομαι.

Οπως και να έχει, γιά να μην πω “no bet”, θα παίξω σβηστά εντελώς την Στουτγάρδη στο dnb και την Μπιλμπάο. Χαλαρά, το ξαναλέω. Και θα είμαι και chat απόψε (μου λείψατε αλλά έτρεχα) γιά τυχόν live! Και νέα στήλη το Σάββατο.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras