1249

Billaras

Μονά-δυάδα, τέλος!

Οτι “ζήτησα”, αυτό μου έφερε χθες το κουμάρι. Να μην χάσω ήθελα, αυτό πέτυχα. Και αρκούσε ένα σημείο. Η Τότεναμ φυσικά. Ηταν ένα απ΄τα σημεία που κάθε σαιζόν, βάζω στην άκρη ως “μαγκιόρικα” , σημεία που τα καμαρώνω. Αψογη τακτική από τον Μουρίνιο, η Σίτι όπως την περίμενα, όλα καλά. Πάτσισα με τον μπουκ, ακόμα πιό καλά. Στο φινάλε, επειδή είδα όλα τα ματς, δεν άξιζα και κάτι παραπάνω.

Δίκαια αποτελέσματα ήρθαν σε όλα όσα έπαιξα. Και σημειώνω βέβαια και τον χαμούλη που έγινε στα φαβόρια, κάτι που μόνο έκπληξη δεν ήταν φυσικά. Λες και είχαν…συγγαεί έπαιζαν κάτι Αταλάντες, κάτι Μπάγερν και κάτι Γιουνάιτεντ…

Και σήμερα τι παίζουμε;

Τα κοίταγα 3 ώρες. Ψίχουλα. Μέχρι και το no bet σκέφτηκα. Προφανώς και αν είχαμε τις αρχικές τιμές στο Λίβερπουλ-Λέστερ θα έπαιζα Λέστερ.

Τα είπαμε μέρες πριν εδώ, στο αρχικό 6,00 έπαιζες χωρίς σκέψη. Τώρα στο 3,90 πάλι χωρίς σκέψη το αφήνεις. Η δική μου εκτίμηση ήταν γιά ένα “τίμιο” 4,50-4,70. Οτι παρακάτω δεν άξιζε, ότι παραπάνω παιζόταν. Ναι, έχει απόντες ένα σκασμό η Λίβερπουλ, αλλά είναι η ομάδα που έχει ρεκόρ 63 αγώνων αήττητη εντός έδρας. Κι αυτό δεν το περνάς ντούκου, το σέβεσαι.

Και το ζυγιάζεις ανάλογα τις αποδόσεις που ανέφερα παραπάνω. Οπότε, πάσο. Θα το δούμε μαζί στο chat το ματς, αν μας προκύψει live καλώς.

Στο άλλο “ζουμερό” εγγλέζικο, είχα κυκλώσει Λιντς στο 3,25 οριακά. Τώρα πήγε στο 3,00. Κοιτάω την “ντριπλα” με το 1+g/g που με πάει μέσω του “φτιαξε αγορά” (bet builder) στο 5,50. Αυτό το ζαχαρώνω. Η Αρσεναλ έχει και εσωτερικά θεματάκια.

Και γιά κάτι μπουνιές στην προπόνηση έγινε λόγος, και γιά ένα ταξίδι του Γουίλιαν να διακοπάρει έγινε λόγος, κάτι τρέχει εντός των τοιχών.

Πέραν αυτού; Κοίταξα πολλά (από Ρεμς over ως Τβέντε γιά άσο, και Μετς και διάφορα άλλα) αλλά δεν ψήθηκα. Κατέληξα στη Σουηδία, εκεί τελειώνει το πανηγύρι σε λίγες αγωνιστικές. Καλμάρ και Εργκρίτε μπήκαν στο μικροσκόπιο λόγω βαθμολογικής ανάγκης, ένα σημείο από κάθε κατηγορία.

Πολύ σύντομα έσβησα την Εργκρίτε και έμεινα να κοιτάω την Καλμάρ. Μπορεί; “Κουνιέται” τελευταία, ενώ η Τζουργκάρντεν το ανάποδο, έχει κάνει γκέλες τελευταία (εδώ έχασε μέσα στη Φάλκενμπεργκ αρχές του μήνα), έχει και 2 σοβαρούς απόντες σήμερα. Ξέρω σε τι…κουτσάλογο πάω να βάλω τα λεφτά μου, δεν γελιέμαι. Αλλά εμ δεν βρήκα κάτι αλλο, εμ το 4,5 στον άσο είναι τίμιο.

Δεν υπάρχει λόγος να το ψειρίσω παραπάνω. Χθες πάτσισα, είναι σαν να μην έχω παίξει καθόλου. Οπότε, μονά και δυάδα τα δύο τους και τέλος. Η Λιντς στο “φτιάξε αγορά”, μην την ξαναπατήσω όπως τότε με εκείνο το Τότεναμ-Γουέστ Χαμ 3-3. Παραμένω χαλαρός, ξανοιγματα απαγορεύονται. Νέα στηλη την Τρίτη, τα λέμε αργότερα (και γιά ώρες) στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras