1312

Thassios

Μονά ειδικών για όλα τα γούστα!

Τι συγκινήσεις είχε η χθεσινή μέρα ρε παιδιά ;;Καλημέρα… Πόσο μπορεί κάποιος να λατρέψει το ποδόσφαιρο;;Μπορεί χθες λοιπόν να μην ανέβασα στήλη αλλά δύο live στοιχήματα και το early bet που παίξαμε από την Πέμπτη ήταν αρκετά για να καταλάβουμε ότι στο ποδόσφαιρό γίνονται όλα…Τα πάντα…Ότι μπορεί να φανταστεί ο καθένας!Ξεκινώντας ανάποδα λοιπόν από το Περού ήταν για μια ακόμη φορά ένα παιχνίδι απόλαυση αλλά μας επιφύλασσε κακό τέλος καθώς φάγαμε την ισοφάριση!(αν θυμάστε την άλλη φορά πληρωθήκαμε εκείνο το g/g over 3,5 στο 91΄).

Δύο κόκκινες κάρτες στο 1ο ημίχρονο ενώ το 1-0 στο 87’ για να γίνει χαμός στο τσατ χωρίς όμως να κρατήσει πολύ η χαρά αφού έγινε το 1-1 στο 90’. Μπορεί να μην χάσαμε αφού ποντάραμε στο dnb αλλά όταν γίνεται έτσι και όταν έχεις προλάβει να ποντάρεις στην καλύτερη απόδοση το σημείο (2,15 έδινε ο άσσος λίγο πριν την έναρξη) τότε θες και να το πληρωθείς.

Πιο πριν όμως από αυτό ήταν τα δύο live στοιχήματα που ποντάραμε στον αγώνα  της Μαν Γιουν που αφορούσαν τα ειδικά στοιχήματα σε σουτ των Αγιού και Ζαχά της Κρίσταλ .Κερδίζει πέναλτι λοιπόν η Κρίσταλ Πάλας και πάει να εκτελέσει ο Αγιού . Το πιάνουμε το σουτ στο τέρμα (χαμένο το πέναλτι) και χαρές στο τσατ .Μετά από λίγο έχουμε βαρ και δίνουν επανάληψη στο πέναλτι για να πάει να εκτελέσει ο άλλος παίκτης μας αυτή τη φορά ο Ζαχά ο οποίος και ευστοχεί.

Χαμός στο τσατ…πανηγύρια λέμε. Μέσα σε μία ουσιαστικά φάση να πιάνεις και τα δύο live που έπαιξες . Έλα όμως που μετά έρχεται ο Billaras και μας λέει ‘’ χαλαρώστε γιατί το 1ο πέναλτι του Αγιού είναι ως μην γενόμενη φάση επομένως δεν θα μετρήσει το σουτ’’ και έχει δίκιο . Οπότε οι χαρές δεν κρατήσανε για πολύ καθώς βγήκε μόνο το σουτ του Ζαχά αν και εδώ που τα λέμε έχει πάει 11 το πρωί και εμένα προσωπικά δεν μου το έχουν πιάσει χαμένο το στοίχημα.

(στο πινακάκι πάντως το έβαλα σαν χαμένο όπως λένε και τα στατιστικά του ματς και βλέπουμε πως θα εξελιχθεί το θέμα). Τέλος στην τελευταία στήλη παίξαμε ένα τριπλό ποντάρισμα πάνω σε έναν Σουηδικό αγώνα και ενώ στο 1ο ημίχρονο ήταν όλα πρίμα  ήρθε το 2ο όπου η Βάρμπεργκς δεν έπαιξε καλά με αποτέλεσμα να  ‘’αναστηθεί’’ η Φάλκενμπεργκς και να κάνει την πρώτη της νίκη εντός.

Ξέρω ότι ο πρόλογος ήταν μεγάλος σήμερα αλλά πιστεύω αξίζει σαν μια στοιχηματική  ιστορία όλα αυτά που περάσαμε χθες και πρέπει να υπάρχουν κάπου γραμμένα . Σίγουρα θα περάσουμε ακόμη περισσότερα, ειδικά με εμένα που μπλέξατε.

Πάμε όμως σήμερα να δούμε τι έχουμε βρει :

ΤΣΕΛΣΙ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ερχόμαστε στο ντέρμπι που λογικά θα έχουμε ένα ωραίο ματς απόψε.

Και οι δύο ομάδες θέλουν και φέτος να πρωταγωνιστήσουν και πρέπει να αποδείξουν πράγματα μέσα στο γήπεδο. Λογικά θα έχει γκολ το ματς αλλά ξέρετε ότι δεν θα βρείτε σε αυτή τη στήλη όβερ και άντερ σε τέτοια ματς . Θα ασχοληθούμε λοιπόν με κάρτες και συγκεκριμένα με το στοίχημα να πάρουν από 2 κάρτες τουλάχιστον η κάθε ομάδα. Ξέρω ότι οι Άγγλοι είναι δύσκολοι με τις κάρτες , τουλάχιστον με την έναρξη αυτό έχω διαπιστώσει , αλλά μιλάμε για ένα ντέρμπι που θα έχει αρκετά φάουλ και οι παίκτες θα μπαίνουν δυνατά στις φάσεις .

Οι εταιρίες έχουν στοιχηματικά ως φαβορί το να βγούνε πάνω από 3 κάρτες στο ματς ενώ ο Ρέφερι έχει μέσο όρο καρτών  λίγο πάνω από το 3  (στα τελευταία 3 ματς έχει δείξει πάντως 4, 4 , 8 κάρτες μεταξύ αυτών και το Άρσεναλ  – Λίβερπουλ ) οπότε δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο μου δίνουν σε απόδοση 3,20 (2,40 Μάξιμουμ θα το έδινα)  το  να πάρει η κάθε ομάδα από τουλάχιστον 2 κάρτες.

Δεν νομίζω σε έναν τέτοιο αγώνα να πάρει η μία ομάδα 4 κάρτες και η άλλη καμία. Δε μιλάμε για ένα φαβορί που θα έχει το πάνω χέρι σε όλο το ματς αλλά μιλάμε για ένα ντέρμπι. Οπότε θα ποντάρω το παραπάνω ειδικό και τα υπόλοιπα τα απόγευμα καθώς βλέπουμε το παιχνίδι. Θεωρώ σίγουρο με την εικόνα του ματς να πάρω στο live ένα μπετ σε κάρτες παικτών!

ΜΠΡΑΝ – ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ

Εδώ έχουμε δύο ομάδες που τους αρέσει να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο.

Η Μπραν ως γηπεδούχος έχει βάλει τα 7 από τα 11 γκολ εντός στο πρώτο ημίχρονο ενώ στα 8 εντός έδρας ματς που έχει παίξει τα 5 έχουν έρθει g/g ημιχρόνου. Από την άλλη η Μπόντο Γκλιμτ είναι η πιο δυνατή ομάδα της κατηγορίας με επίθεση φωτιά  έχοντας σκοράρει 29 γκολ εκτός έδρας εκ των οποίων τα 15 είναι στο πρώτο ημίχρονο . Από τα 9 ματς που έχει παίξει εκτός έδρας τα 4 έχουν έρθει g/g ημιχρόνου .

Θα το έχω σαν επιλογή λοιπόν σε απόδοση 3,40 ενώ ένα άλλο στατιστικό που είδα είναι ότι η Μπραν έχει πετύχει τα 5 γκολ στα πρώτα 15’ των παιχνιδιών οπότε ίσως έχουμε και καμία ανατροπή στο σκορ εδώ.

ΟΝΤ – ΣΤΑΜΠΑΕΚ

Όπως ακριβώς κινήθηκα πιο πάνω. Γενικά η Νορβηγία στοιχηματικά είναι μια χώρα που βγάζει αρκετά g/g ημιχρόνου.

Η Οντ λοιπόν έχει παίξει 9 παιχνίδια εντός από τα οποία τα 4 έχουν έρθει g/g ενώ από την άλλη η Στάμπαεκ έχει 4 g/g ημιχρόνου  στα 8 εκτός έδρας παιχνίδια.  Η Κατανομή των γκολ βοηθάει καθώς και οι δύο ομάδες σκοράρουν και τρώνε γκολ στο 1ο ημίχρονο.

ΣΑΝ ΚΑΡΛΟΣ – ΚΑΡΤΑΧΙΝΕΣ

Ερχόμαστε στην αγαπημένη Κόστα Ρίκα.

Ξεκινάμε με την Σαν Κάρλος η οποία ενώ ξεκίνησε το πρωτάθλημα με νίκη από εκεί και έπειτα την πήρε η κατηφόρα έχοντας τρείς ήττες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία πέντε ματς με τον  Jeaustin Campos να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας την πρoηγούμενη αγωνιστική (οι περισσότεροι θα το θυμάστε στις στήλες μου καθώς ήταν προπονητής στην Νασιονάλ Ποτοσί στην αγαπημένη μας Βολιβία) όπου του αρέσει να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο με το αγαπημένο του σύστημα να είναι το 3-4-3.

  Η επίθεση της Σαν κάρλος  δεν τα πάει άσχημα δημιουργώντας πολλές φάσεις ενώ και ο Τζαμαϊκανός επιθετικός Javon East (από πέρυσι σαν τον είχα αναφέρει αυτόν) είναι ένα ικανότατος φορ που βρίσκει δίχτυα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως βρίσκεται στην άμυνα καθώς φαίνεται ότι οι παίκτες δεν μπορούν να βρούνε τα μαρκαρίσματά τους. Σε τελευταίο παιχνίδι με τη Σαπρίσα  που την παρακολούθησα λοιπόν  κατάλαβα ότι έχουν άμυνα που δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη  ασχέτως που καταφέρανε να κράτησουν την ισοπαλία.

Από την άλλη έχουμε την Καρταχίνες που ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος δεν θα περίμενε τέτοιο ξεκίνημα . Πρώτη στη βαθμολογία με απολογισμό 3-2-0 και 14 γκολ ενεργητικό έχει την καλύτερη ομάδα σε αυτές τις πρώτες 7 αγωνιστικές (είχαμε πολλές αναβολές ) αφήνοντας για την ώρα στη 2η θέση το μεγάλο όνομα στο ποδόσφαιρο της Κόστα Ρίκα που λέγεται Σαπρίσσα.

Τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια λοιπόν έχοντας πετύχει 2 γκολ τουλάχιστον σε κάθε ματς παίζει σήμερα μέσα στην Σαν κάρλος όπου περιμένω ένα ματς με γκολ και θέαμα αλλά και την πλάστιγγα να γέρνει λίγο προς τα δεξιά. Το Χ2 και όβερ που βρίσκω στο 2,62 μου κάνει και θα το κρατήσω ως το πιο δυνατό σημείο της ημέρας.

Τέλος να αναφέρω ότι θα παίξω και μία ανατροπή που έρχεται από την Παραγουάη. Το ματς είναι μεταξύ της Γκουαρανί και της Γκουαϊρένια όπου η φιλοξενούμενη είναι ομάδα που της αρέσει να σκοράρει πρώτη στα ματς έχοντας πετύχει στα 3 τελευταία εκτός έδρας ματς τρεις ανατροπές. Τώρα θα μου πεις θα κάνει και τέταρτη ρε Thassie ;;!Ε κάπως έτσι σκέφτηκα και στο τρίτο εκτός έδρας ματς μη ποντάροντας την ανατροπή και είδατε τι έγινε.

Σήμερα θα τη παίξω και ότι γίνει ενώ η Γκουαρανί είναι μια ομάδα με φόρμα που μπορεί να γυρίσει το ματς αν βρίσκεται πίσω στο ημίχρονο.

 Να έχετε όλοι μια όμορφη Κυριακή.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS