4459

Billaras

Μονά και δυάδα διημέρου!

Κατώτερη των περιστάσεων αποδείχθηκε χθες η Τσέλτεναμ. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν τόσο κακή όσο δείχνει το 4-2, απλά η Κρόουλι ήταν πολύ πιό εύστοχη. Τα 10-6 on target δεν είναι ψαλίδα αντίστοιχη του 4-2, ενώ επείδη παρακολούθησα με live περιγραφή το ματς, όλα κρίθηκαν στις αρχές του β' ημιχρόνου, όταν η Τσέλτεναμ έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες γιά να μειώσει σε 3-2 και να ξαναμπεί στο ματς, ο προπονητής της έκανε και τις τρεις αλλαγές μαζί στο 59' γιά να τα παίξει όλα γιά όλα, αλλά στο 64' έγινε το 4-1 και όλα τέλειωσαν.

Οκ, δεν χάθηκε απολύτως τίποτα, ένα μονό αποδεκτό στο 5.00 ήταν, δεν το μετανοιώνω, ορθώς πόνταρα. Κατόπιν εορτής το 4-2 μπορεί να λέει άλλα, ομώς εμείς επιλέγουμε με βάση τα δεδομένα πριν. Ποτέ δεν θα με πειράξει μιά τέτοια ήττα, ας είναι και με…8-0, θα με πειράζει πάντα αν έχω ποντάρει εγώ λάθος, ή αν μιά ομάδα που είναι φαβορί μου προκύψει…μεγάλο αουτσάιντερ μέσα στο ματς.

  Πάω στο σήμερα και το αύριο. Εξ'αρχής, πέρα από την Τσέλτεναμ, είχα σημαδέψει τέσσερα ακόμα μεγάλα σημεία. Θα ήταν πέντε γιατί πιστεύω ότι η Σάντερλαντ θα κερδίσει το ντέρμπι με την Μίντλεσμπρο (εκτιμώ ότι χωρίς ΜακΝτόναλντ η αποψινη γηπεδούχος θα αιμοραγγεί συνέχεια από εδώ και πέρα, όπως ξεκίνησε να κάνει το Σάββατο με την Πάλας σε ένα κακό 0-0).

Αλλά αυτό είναι φαβορί και…δεν χωράει στο παιχνίδι που θέλω να κάνω. Θα περιμένω ως το Σάββατο, που έχει και Σάντερλαντ-Αρσεναλ (στο 3.30) και Ιπσουϊτς-Μίντλεσμπρο (στο 2.50), γιά να παίξω…δύο άσους! Γυρίζω στα τωρινά. Τα “σημαδεμένα” είναι η Γκρόιτερ Φιρτ, η Γιουβέντους, η Βαλενσιέν και η Σιβασπόρ αύριο. Ο κοινός παρανομαστής των τριών από τα τέσσερα, είναι η κακή κατάσταση των αντιπάλων τους.

Μίλαν, Χοφενχάιμ, Μπεσίκτας, είναι από άσχημα ως…χάλια. Η Μίλαν έχει και ένα κάρο απόντες (θα ήμουν ευτυχής αν δεν έπαιζε και ο Ιμπραίμοβιτς αλλά η καμπάνα που έφαγε ισχύει στο πρωτάθλημα). Και οι τρείς δεν κέρδισαν, και οι τρείς έχουν προβλήματα, στην Χοφενχάιμ τρίζει και η καρέκλα του προπονητή, στη δε Μπεσίκτας που έχει τρεις σερί ήττες είναι ξανά εξαιρετικά αμφίβολος ο Κουαρέσμα.

Ποιά εξαιρείται; Η Λιλ. Αυτή κέρδισε πριν 10 μέρες, αλλά το Σάββατο δεν έπαιξε και αυτό με φοβίζει και γιατί δεν ξέρω πως θα είναι και γιατί θα είναι σίγουρα πιό ξεκούραστη. Ελα όμως που συμπαθώ την Βαλενσιέν! Και νίκη επιτέλους έκανε εκτός και μπάλα καλή παίζει και μου'χει κάτσει στο λαιμό εκείνο το 0-0 του πρωταθλήματος. Το κουπόνι είναι μικρό και μεσοβδόμαδο.

Από τα πέντε έπαιξα το ένα, μένουν τέσσερα. Δεν θέλω να τα παίξω όλα. Θέλω να παίξω χαλαρά και να μειώσω και ποντάρισμα και σημεία. Τα ξανακοιτάω. Ποιά να αφήσω έξω; Το ένστικτο αποφασίζει εδώ. Και καταλήγω να αφήσω την Γιουβέντους και την Βαλενσιέν. Το πρώτο γιά ένα σοβαρό λόγο. Οτι έχει ρεβάνς. Δεν θα πει “όχι” σε ένα 1-1 ας πούμε η Γιούβε.

Να ήταν νοκ άουτ, να μιλάγαμε αλλιώς. Το δεύτερο γιά τους λόγους που ανέλυσα παραπάνω. Κι έτσι, θα πάω με ένα απλό, “καθαρό” ποντάρισμα, μικρής μίζας σε δυό μονά και δυάδα. Σημερινό η Φιρτ (μπορεί να μην ξεκίνησε καλά στην επανέναρξη, αλλά θυμίζω ότι ήταν η καλύτερη άμυνα της κατηγορίας και πως στο κύπελλο δεν έχει φάει καν γκολ).

Είναι στο 4.20. Και αύριο η Σιβασπόρ, η οποιά είναι σε μεγάλη φόρμα και εντός έχει 7-5-1, γιά να μην μιλάμε μόνο γιά τα μείον της Μπεσικτάς. Αυτή είναι στο 2.62, οι μπουκ έχουν κάνει διόρθωση από τα αρχικά 3αρια. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 24.440 μονάδες. Ποντάρισμα: Χοφενχάιμ-Γκρόιτερ Φιρτ 2 (4.20), 55 μονάδες. Σίβασπορ-Μπεσικτάς 1 (2.

62), 85 μονάδες. Δυάδα Φιρτ 2-Σίβασπορ 1 (11.00), 20 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 160 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 24.280 μονάδες. Επαιξα 160 μονάδες σήμερα και 60 χθες, σύνολο 220. Ο στόχος απλός: Ενα στα δύο, γιά να πάρω και το χθεσινό μου, το συνολικό μου μεσοβδόμαδο ποντάρισμα, πίσω. Που έτσι κι αλλιώς, είναι μικρό. Κέρδη θα έρθουν μόνο αν περάσουν και το αποψινό και το αυριανό.

Και εννοείται ότι το trading στο live θα είναι οπλισμένο, ειδικά αύριο αν έχει ευστοχήσει το σημερινό και τρέχει και η δυάδα. Τίποτα άλλο, νέα στήλη το Σάββατο, γιά αύριο θα “τρέχει” η Σιβασπόρ, την Παρασκεύη δεν είδα κάτι που να μου αρέσει (ειδικά αυτό το 1.30 στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ είναι γιά να βάζεις τα γέλια). Φυσικά, ως το Σάββατο θα υπάρχουν δύο ραδιοφωνικά ραντεβού, και σήμερα στις 3-4 και την Παρασκεύη στις 6-8, πάντα στο www.

betradio.com. Και…πολλές ώρες στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras