2540

Μάκης Μηνδρινός

Μονά και δυάδα (Update)

Καλημέρες! Οχι ότι είχε πολλές πιθανότητες για τον τίτλο η Τότεναμ, πάνε κι αυτές μετά τη χθεσινή ήττα στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Γουέστ Χαμ. Κακή εμφάνιση, δεν άξιζε κάτι περισσότερο και ουσιαστικά η Τσέλσι με νίκη τη Δευτέρα επί της Μίντλεσμπρο το καθαρίζει (θέλει 2 νίκες σε 4 ματς). Μετά από 17 ματς, η Σοσιεδάδ έφερε την πρώτη εκτός έδρας ισοπαλία της, το πάλεψε πολύ στη Σεβίλλη, αποδείχθηκε πως όντως οι αποδόσεις ήταν λάθος.

Εχω την εντύπωση πως αν πρότεινε κάποιος στον Σαμπαόλι «τελειώνει το πρωτάθλημα τώρα, πάρε την 4η θέση και τέλος», θα… υπέγραφε με χέρια και με πόδια, η Σεβίλλη μοιάζει σκασμένη το τελευταίο δίμηνο. Στα υπόλοιπα, ματσάρα στη Γερμανία, με την Κολωνία να επικρατεί 4-3 της Βέρντερ, σπάζοντας αήττητο 11 αγώνων της ομάδας της Βρέμης, ενώ η Μπορντό προηγήθηκε δύο φορές της Σεντ Ετιέν, αλλά τελικά ισοφαρίστηκε ισάριθμες (2-2).

Η Μπριζ κέρδισε όπως το περιμέναμε, στη Β’ Γερμανίας είχαμε τρία διπλά (τρένο η Σανκτ Πάουλι!) και η Ντέρι στην Ιρλανδία, κέρδισε για πρώτη φορά από τότε που έχασε τον αρχηγό της… Αυτά έγιναν χθες. Πάμε στα σημερινά-αυριανά. Αυτή τη φορά λέω να μην ασχοληθώ με μικρά φαβορί, είδατε και χθες ότι δύο ανέφερα όλα κι όλα. Μόνο αυτά μου άρεσαν: η Μπριζ χθες και η Εστορίλ τη Δευτέρα.

Στην Αγγλία, η Σουόνσι παραμένει στο 2.80 και μπαίνει στο παιχνίδι μου. Είναι ΟΚ και ο Γιορέντε (έχασε κάποιες προπονήσεις), αλλά τελικά είναι στη διάθεση του Κλέμεντ. Θα γινει δυάδα με ένα άλλο εγγλέζικο, την Μπέρμιγχαμ (κυριακάτικο), η οποία γύρισε οριακό φαβορί (2.62). Αυτή η… δουλειά γίνεται από χθες, μια φαβορί-μια αουτσάιντερ. Η γνώμη μου δεν αλλάζει, ο Ρέντναπ ανέλαβε για να σώσει την Μπέρμιγχαμ και εγώ πιστεύω ότι θα τη σώσει.

Και θα τη σώσει χωρίς να εξαρτάται από τους άλλους, κερδίζει την (αδιάφορη βαθμολογικά αλλά με καλή φόρμα) Μπρίστολ Σίτι και αφήνει τους άλλους να αγχώνονται μόνοι τους! Από ‘κει και πέρα, κατρακύλησε η Ακρινγκτον. Ηταν στο 4.75 χθες που τη συζητήσαμε, τώρα είναι στο 4.00! Ο καθένας αποφασίζει πλέον. Εγώ λέω να ακολουθήσω, εξάλλου δεν έχει και τίποτα άλλο της προκοπής το πρόγραμμα στο φινάλε της Λιγκ 2.

Κλείσαμε από Αγγλία, πάμε στα υπόλοιπα. Θα ρίξω κάνα ψιλό στην Γκρόνινγκεν, θεωρώ ότι ο Αγιαξ θα καθαρίσει από νωρίς την Γκόου Αχέντ Ινγκλς, οπότε η PSV γίνεται αδιάφορη και η Γκρόνινγκεν και κίνητρο έχει και καλά είναι και παραδοσιακά δυνατή στο γήπεδό της. Υπερβολικό το 7.50, ίσως πέσει μέχρι αύριο που είναι το ματς. Από ‘κει και πέρα, όπως είπαμε και χθες, αν η Χιχόν νικήσει θα δω και προς Μπέτις μεριά τη Δευτέρα.

Αλλά γι’ αυτό θα τα ξαναπούμε, θα υπάρξει update στη στήλη. Μονάρκας, Τζένοα, Αούστρια, Ναντ κόβονται για διάφορους λόγους, δείτε τα, μπορεί κάποιο να σας κάνει. Οπότε πηγαίνω με μια δυάδα εγγλέζικη (Σουόνσι σήμερα, Μπέρμιγχαμ αύριο) και δύο μονά (Ακρινγκτον σήμερα, Γκρόνινγκεν αύριο). Και βλέπουμε… Μπορεί να προκύψουν πράγματα, θα υπάρξει update αν και εφόσον.

ΥΓ. Για τον φίλο που με ρώτησε χθες για Χέρτα, η αλήθεια είναι ότι την είδα και αυτή και την Αουγκσμπουργκ, αλλά τελικά… δεν! Οσες φορές παρακολούθησα Χέρτα μέσα στο 2017, δεν μου άρεσε. Οπότε το αφήνω στην ησυχία του. UPDATE Από τη στιγμή που η Μπέτις παραμένει πολύ ψηλά (5.50), δέχομαι να πάρω το ρίσκο. Η Λεγκανές ούτε καμιά ομαδάρα είναι, έχει και μπόλικη πίεση.

Στην Μπέτις, ο Βίκτορ δίνει… εξετάσεις παιχνίδι με παιχνίδι, δεν πρόκειται να παρουσιάσει μια… χαλαρή ομάδα, θα το παίξει στα ίσια. Επιπλέον κίνητρο ότι ο κόσμος θέλει η ομάδα του να κάνει ένα ακόμα δώρο στα αδέρφια της Σπόρτινγκ Χιχόν (λεπτομέρειες στη στήλη της Παρασκευής). Αν μπορεί η Μπέτις να το πάρει (δεν αρκεί μόνο να θες σ' αυτή τη ζωή, πρέπει και να μπορείς!), θα δείξει.

Σε κάθε περίπτωση, δέχομαι στην απόδοση αυτή να πάρω το ρίσκο. Επιλογή μου το διπλό σε draw no bet, στο 3.75. Ποντάρω 25 μονάδες.    Αρχική κάβα (06/08): 5.000 μονάδες Νέο υπόλοιπο (06/05): 4.903 μονάδες Δυάδα Σουόνσι – Εβερτον 1 (2.80) Μπρίστολ Σίτι – Μπέρμιγχαμ 2 (2.62) – Κυριακή * 20 μονάδες Μονά Στίβενεϊτζ – Ακρινγκτον 2 (4.00): 25 μονάδες Γκρόνινγκεν – PSV 1 (7.

50) – Κυριακή: 12 μονάδες * Τρεις μονάδες στη δυάδα Ανοιχτά πονταρίσματα: 60 μονάδες Νέο υπόλοιπο: 4.843 μονάδες  

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος