217

Billaras

Μονά, trixie και fun bet!

Η δυάδα διημέρου με Χιρόνα και Φροζινόνε πέρασε σχετικά άνετα, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος. Ισως επειδή ζυγώνω στο “καλό” και φεύγει στο τσακ (πχ trixie με Ζυρίχη). Ισως γιατί δεν κάνω καλή χημεία και πάνε στράφι καλά σημεία (πχ Χ-2+g/g Τότεναμ ή άσος Ιπσουίτς). Πάει να κλείσει ο Σεπτέμβρης σαν τον Αυγουστο, με…ισοπαλία. Κακή η ισοπαλία; Φυσικά και όχι.

Οσο δεν χάνεις, είσαι στο παιχνίδι χοντρά. Απλώς εγώ ως Βασίλης θέλω το παραπάνω όταν ξέρω ότι…γυρίζει γύρω-γύρω. Αnyway, θα τα δούμε αυτά πιο αναλύτικά από την άλλη εβδομάδα (βασικά μετά και το άλλο ΣΚ, αφού θα εχουμε νέα διακοπή και θα έχουμε εκεί την ευκαιρία να αναλύσουμε διεξοδικά τον Σεπτέμβρη), οπότε πάμε παρακάτω. Ελπίζω (και θέλω) να έχετε όλοι ακούσει την χθεσινή εκπομπή του Betsellers Radio γιατί εκέι κάνουμε…ζέσταμα.

Βασικά κάνουμε την ψηλάφηση/ανάλυση όλου του κουπονιού, οπότε σήμερα πάνω στην…τούρλα, να είναι σε όλους πιό εύκολη η ζωή μας.

Σε σχέση λοιπόν με όσα έχω γράψει στην Kingbet ή σε σχέση με όσα είπαμε χθες στο “προσωπικό μας” ράδιο, δεν έχω προσθέσει κάτι. Δεν είδα κάτι “φρέσκο”. Αφαιρέσεις (κυρίως λόγω αποδόσεων) θα κάνω, προσθέσεις όχι.

Στην Αγγλία έχουμε στην άκρη τις Αστον Βίλα, Τότεναμ στο 1-Χ, Μίντλεσμπρο, Μπριστολ Ρόβερς, Λέιτον, Ντονκάστερ και Σόλιχαλ. Αυτές είναι. Ή μάλλον…ήταν. Γιατί το πρώτο ξεσκαρτάρισμα το κάνω άμεσα, σβήνω Λέιτον (δεν κοντράρω νέο προπονητή -που έχει η Φλίτγουντ από την περασμένη εβδομάδα) και Σόλιχαλ δυστυχώς γιατί…μας πήρανε χαμπάρι και πλέον είναι στο 2,50.

Καμιά αξία. Οπως έγινε μεσοβδόμαδα και με την Ολνταμ. Βουτιά/σβήσιμο. Ας κερδίσει.

Βουτιά έχουμε (μικρή όμως) και στην Τότεναμ (2,87 αντί 2,95-αντίστοιχα ανέβηκε στο 2,25 αντί του 2,15 η Λίβερπουλ), και στην Μιντλεσμπρο (στο 2,87 από το 3,00). Πλεον οριακά “στέκονται”, εξάλλου ειδικά για την Τότεναμ ο “ξερός” άσος δεν είναι η πρώτη μου επιλογή.

Είδατε και παραπανω, έβαλα 1-Χ. Η ισοπαλία είναι πιθανότατη και εδώ που τα λέμε, στο 4,00 είναι τεράστια. Καλές ομάδες και οι δύο, σκοράρουν εύκολα, σε καλό φεγγάρι, μιά μοιρασια σαν αυτη της περασμένης εβδομάδας στο Αρσεναλ-Τότεναμ 2-2 δεν είναι απίθανη, το αντίθετο.

Γιά Βίλα έχω να πω ότι το 2,60 με καλύπτει (αν και η Μπράιτον είναι πάντα…Μπράιτον), στο Βίλα Παρκ έχει…κάστρο, παιζει κι εδώ το g/g πολύ (22 σερί ματς σκοράρει η Μπράιτον και παράλληλα τρώει γκολ για 12 σερί ματς).

Και τέλος, για τα δύο 4αρια Μπρίστολ Ρόβερς και Ντόνκαστερ, να πω ότι αρχικά εκτιμώ τους προπονητές τους (ο γνωστός μας Μπάρτον και ο ΜακΚαν), “στρίβουν”, τις βλέπω, έρχονται απο τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις/νίκες τους και οι αντιπαλοί τους είναι “κάπως”. Η κλασικη αφερέγγυα Πιτέρμπορο (στο Λιγκ Καπ έφαγε φάπα στο 93′ και τα πέναλτι, ο Φεργκιουσον ξέχεσε δημόσια τους παίκτες του), και η μέτρια φέτος Μπάροου με μιά νικη σε έξι.

Αν αφήσω την Αγγλία, η Ισπανία μου έδινε δύο σημεία (λέω “μου έδινε γιατί το ένα το έσβησα), με Χιρόνα σκέτη, Χιρόνα dnb, Χιρόνα 1-Χ, Χιρόνα 1+g/g, Χιρονα 1-Χ+g/g, βάλτε…όποια παραλλαγή σας αρέσει, βάλτε την και στα κάρβουνα (γέλια). Σούπερ η ομαδούλα, μας πληρώνει σερί, θα λυσσάξει και με τη Ρεάλ (καταλανοί γαρ), η Ρεάλ δεν με ψήνει, τρίμπαλο στο τελευταίο εκτός, έχει και Νάπολι καπάκι! Το αλλο ήταν η Μπιλμπάο στο ντέρμπι, αλλά το έσβησα αρκετά εύκολα.

Και μετά είναι η Χατάισπορ τώρα νωρίς, την οποία έσβησα γιατί δεν έχω εικόνα της, φέρνει και συχνά το Χ (4 στα6), είναι φυσικά η Βααλβάικ (βασικά είναι η κόντρα του Αγιαξ που όλοι ξέρετε σε τι χαμό βρίσκετε και έχει καπάκι την ΑΕΚ) και ειναι και η Σλασκ στην Πολωνία, ένα σημείο…ακαταννόητο. Η Σλασκ πετάει, έξι σερί νίκες, βγάζει φωτιές, είναι τούμπανο.

Η Βάρτα Πόζναν με μια νίκη σε πέντε ματς, μέτρια (μην πω κακή) ομάδα, αυτό λενε τα νούμερα (δεν έχω εικόνα φυσικά). Και το διπλό στο 2,90 αντί του 2,25!! Τυράκι; Δεν ξέρω, ξέρω τα δεδομένα που υπάρχουν.

Κάνω ένα τελευταίο refresh να δω αποδόσεις. Βουτιά η Ντόνκαστερ στο 3,50, μισή μονάδα. Σβήνεται κι αυτη. Η Μπρίστολ ανάποδα πάει στο 4,20 μιά χαρά.

Οι…νέοι στο site, μην παραξενεύονται, μην δυσανασχετούν, μην φοβούνται. Το παιχνιδακι αυτό είναι ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ. Απλά πράγματα. Και δεν είμαι χθεσινός να “ψαρώσω” απο μιά άνοδο πχ ή να επιμένω όταν έχω μιά μεγάλη πτώση. Απαξ και δεν με συμφέρει κάτι, άπαξ και χάνει την αξία του, το σβήνω. Εκπτώσεις από…Μάρτιο και μετά (γέλια).

Τι παίζω;

Λέω να κάνω ενα mixed grill παιχνίδι.

Δηλαδή: Αρχικά ένα fun bet 2-2 σκορ Τότεναμ-Λίβερπουλ (στο 12,00). Μετά, πάω σε τρια μονά, το ξερό Χ στο ίδιο ματς (4,00), το 1+g/g στην Αστον Βιλα (4,00 επισης, παιγμένο στο bet builder αν γίνει αρχικά 2-0 να “δέσουμε” με πρώιμη τον άσο) και το 4,20 της Μπρίστολ Ρόβερς. Κι αυτό έχει πρώιμη.

Και μετά, έχω Σλάσκ 2-Μίντλεσμπρο 2-Χιρόνα 1-Χ+g/g. Σε trixie αυτά με αποδόσεις αντίστοιχα 2,90-2,87-2,50.

Η Σλασκ δεν έχει πρώιμη, η Μιντλεσμπρο έχει.

Αυτά είναι. Τα τρία 4αρια αν θέλει κάποιος τα κάνει και δυαδούλες με κατιτίς. Κλείσαμε. Τα λέμε φυσικά στο chat, αύριο νέα στήλη!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras