1832

Billaras

Μονό, δυάδα και trixie!

Για χθες τα πράγματα είναι πολύ απλά. Δικαιότατα κέρδισαν οι δύο που κέρδισαν (Ρέντινγκ, Αντβερπ). Δικαιότατα έχασαν οι δύο που έχασαν (Βίσλα Κρακοβίας και Νοτς Καουντι). Ποιά θα έκανε την διαφορά μεταξύ ισοπαλίας που ήρθα με τον μπουκ και νίκης καλής; Η Γιουβέντους…

Εκνευρίστηκα ομολογώ. Οταν είσαι στο 50-50% (ξέρεις ότι η Γιούβε “κάτι” θα δώσει στην Σπαλ, δεν υπάρχει διπλό) και ενώ γέρνεις αρχικά στον άσο μετά το αλλάζεις, πας στο Χ και …ξεδιάντροπα το 0-1 γίνεται 2-1 και τελικά άσος, πως να μην εκνευριστείς; Σήμερα, αν είχα επιμείνει στον άσο, θα ειχα ένα μονό του 4,00 και μιά δυάδα κάπου στο 15,00 ακόμα πιασμένη (με την Αντβέρπ).

Χοντρικά κάπου 30 μονάδες κέρδος, λίγο πάνω-λίγω κάτω, ανάλογα πόσα θα πόνταρα. Εκνευρίστηκα λοιπόν…

Δεν μπορώ πλέον να κάνω τίποτα, πάω στο σήμερα.

Οι βουτιές των αποδόσεων είχαν την τιμητική τους. ΑΥΤΟΣ ήταν και ο λόγος κειμένου Editorial της Παρασκευής (σ,σ: πολλοί όμως δεν το διάβασαν, άλλοι το πέρασαν ντούκου, με αποτέλεσμα να παίξουν “άλλη” Βίσλα).

Θα το ξανακάνω, όσοι θέλουν early bets θα έχουν αυτή τη βοήθεια τέτοια εποχή, αλλά παρακαλώ να διαβάζετε καλά, προσεκτικά.

Σημερα λοιπόν, ο ΟΦΗ βούλιαξε στο 3,40 (από 4,20 την Παρασκευή), η Κάντιθ στο 3,30 (από 3,75 την Παρασκευή), η Μπολόνια στο 3,80 (από 4,50 την Παρασκευή). Ακόμα και η Τοντέλα πήγε από το 9,5 στο 9,00…

Πέρα από αυτά τα τέσσερα (που παραμένουν ως ζευγάρια με μονόπλευρο ενδιαφέρον), τι άλλο έχω; Γουότφορντ ανέφερα από χθες και είναι αυριανό (3,20), έχω Λιλ στο 5,00 (αναφέρθηκε κι αυτό την Παρασκευή αλλά αυτό ανέβηκε και υπάρχει λόγος), Χολστάιν στο 2,90, Μπρυζ στο 2,80 άντε και ως φαβορί την Σαραγόσα στο 2,00 (κι αυτή έπεσε, ήταν 2,25).

Δύο τα ερωτήματα. Πρώτον, πόσο…σκόντο να κάνουμε; Δεύτερον, ποιά και πόσα να αφήσουμε;

Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Εξω Μπολόνια ελέω άφιξης και ντεμπούτου Μοντέλα στην Φιόρε. Ισως αν έμενε 4,5 να το ρίσκαρα). Εξω Μπριζ γιατί το 2,80 είναι λίγο, ενώ υπάρχει η είδηση της ξε-τιμωρίας του αστέρα-εγκεφάλου Μαλινόσφκι της Γκενκ (είχε φάει 7 αγωνιστικές, έγινε έφεση και τη σκαπούλαρε).

Εμειναν 6 μεγάλα και το μικρό. Τα ξεσκαρτάρω λίγο ακόμα, Τοντέλα θα πάει μονάχη της σε μονό αποδεκτό draw no bet στο 7,00. Η Μπραγκα και ντεφορμέ και καθηλωμένη 4η, ενώ πριν 2 χρόνια την είχε ξανασώσει (είχε χάσει 2-0 τέλη Μάη και είχε πέσει η Αρούκα τότε). Αν δεν κάνει χατηρι, είναι 3-0 το ματς. Αν κάνει…θα το “φάμε”. Δεν το ανακατεύω με άλλα φυσικά αυτό.

Σαραγόσα το κάνω δυάδα “ξερή” με το over στο ψιλοαδιάφορο-γειτονικό-όσα φάμε κι όσα πιούμε Σασουόλο-Πάρμα. Στο 1,90 το δέχομαι αυτό το over. Οπότε, έχω ένα μονο dnb και μιά δυάδα φαβορί.

Και έμειναν τα πέντε ακόμα μεγάλα. ΟΦΗ, Κάντιθ, Χολστάιν, Γουότφορντ και Λιλ. Ξεκινάω από την τελευταία.

Θα πάω στο…ξερό Χ! Οχι στον άσο. Εδώ υπάρχει λόγος (στη Σπαλ-Γιούβε δεν υπήρχε). Οταν έγραφα Πέμπτη γιά την Kingbet και Παρασκευή πρωι για το editorial, δεν ήξερα τι θα κάνει Παρασκευή βράδυ η Λυών. Που…πήγε και έχασε! Αυτομάτως άλλαξαν δεδομένα. Η Λιλ με έναν πόντο πάει στο +6 από τη Λυων και με εύκολο πρόγραμμα.

Και η Παρί παίρνει τίτλο. Γι αυτο και ανέβηκε ο άσος (και έπεσε το Χ). Κρατάω το Χ στο 3,80 λοιπόν οριστικά (και αυτό δεν θα το μετανοιώσω ότι και να γίνει).

Και έμειναν τέσσερα… Να πω την “αμαρτία μου”, δεν πάει το χέρι πλέον στον ΟΦΗ. Ακου 3,40! Μας πήρανε χαμπάρι παιδιά! Στο 5,00 την Τετάρτη, μετά στο 4,30, τώρα στο 3,40! Ελεος δηλαδή.

Θα το κοιτάω στο live. Δεν παίζω και Χολστάιν, αυτή η Ινγκολσταντ μπαζάρα μεν, με…φοβίζει δε (μετά από όσα είδα με την Ντούισμπουργκ). Οπότε καταλήγω: Κάντιθ (κακό κλίμα και μίζερη σαιζόν η Λας Πάλμας) και Γουότφορντ (που είναι στα πολύ επάνω της, καλή έδρα και παράλληλα είναι αδιανόητη η αδυναμία της Αρσεναλ εκτός. Κερασάκι, ότι μετά από τρία μόλις 24ωρα πάει στην Ναπολι).

Εκλεισα. Μιά δυάδα, ένα μονό dnb και ένα trixie. Νέα στηλη την Τρίτη, στο chat σημερα μετά τις 6, να δούμε μαζί το Λίβερπουλ-Τσέλσι και όλα τα υπόλοιπα γιά τυχόν live betting.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras