41

Billaras

Μονό, δυάδα και trixie!

Για όσα απίθανα έγιναν μεσοβδόμαδα (από την Σααρμπρίγκεν ως την Μπόρνεμουθ και απο την Λεβερκούζεν ως τα ελληνικά θαύματα) τα είπαμε χθες στο ράδιο. Θέλω όλοι να το έχετε ακούσει, πέρα απο εσάς βοηθάει και μένα γιατί υπάρχει μιά συνέχεια, όσα γράφω τώρα/σήμερα κολλάνε με όσα είπαμε χθες. Και δεν χρειάζεται και πολλές φορές να ξαναγράφω τα ίδια.

Απλώς τώρα θα επαναλάβω κάτι, θεωρώ πανμέγιστη χαζομάρα την φράση “αυτά δεν γίνονται”. Την λέω κι εγώ. Κι όμως, όπως περίτρανα αποδεικνύεται, στη μπάλα ΟΛΑ γίνονται. Ζούμε στη χώρα που πριν 20 χρόνια πήρε Euro απο το πουθενά, μεγαλύτερη απόδειξη δεν θα υπάρξει ποτέ.

Οπότε, πάμε άμεσα στο παρασύνθημα, να μιλήσουμε πλέον αμιγώς στοιχηματικά.

Χθες/προχθές δεν ακούμπησα τίποτα. Μετά το ξέσπασμα του Φλεβάρη, ο Μάρτης δεν έχει πάει καλά και θέλει προσοχή, δεν είμαστε Οκτώβρη που έχει χρόνο να το “στρίψεις”. Καθαρά στοιχηματικά και καθαρά προσωπικά, χαίρομαι που τώρα θα έχουμε διακοπή και ως το τέλος του μήνα θα παίξω από τίποτα ως ψίχουλα. Ηρθε σε καλή στιγμή η παύση.

Στο σήμερα λοιπόν: Ξεκινάω…ελληνικά.

Η πιάτσα έχει βουίξει. Ο ΠΑΣ απο 3,75 (που θα το έπαιζα κι εγώ) είναι πλέον στο 2,90! Κι αυτό ενώ ο Ατρόμητος έχει επιστροφές βασικών-σε σχέση με το πρόσφατο ματς στα Γιάννενα όπου είχε πάει “μισός”). Πέφτει και ο Βόλος. Στο 3,30 πλέον. Κεκλεισμένων των θυρών στην Τρίπολη το ματς, δεν…πρόλαβαν να βάλουν κάμερες λέει (γελάει ο κόσμος). Τι θα γίνει; Τα είπα και χθες, αν κάποια εκ των δυο αποφασίσει να ανέβει στο “άρμα” (που είναι και ο Ατρόμητος και ο Αστέρας) θα πάρει κάτι.

Προφανώς Ατρόμητος και Αστέρας αμολάνε αετό. Καταλήγω: Οποιος έπαιξε απο χθες, καλώς (ένας ακόμα λόγος που γίνεται αυτη η εκπομπή κάθε Παρασκευή). Σήμερα πάσο. Δεν αγγίζω, θα τα τσεκάρουμε στο live. Και στα Γιάννενα “φώναζε” ο άσος και τελικά ήρθε 1-1. Μετά πάω…ιταλικά. Στο 2,30 δεν αγγίζω Λέτσε. Στο 2,50 ήταν τίμιο, με νέο τεχνικό η Λέτσε, πεσμένη θεωρώ η Σαλερνιτάνα ενώ ο Λιβεράνι ήταν χρόνια στον πάγκο της Λέτσε (από 2017 ως 2020).

Να το κάνω πενηνταράκια:

Είμαστε μέσα Μάρτη. Σταδιακά το παιχνίδι αλλάζει όπως κάθε σαιζόν τέτοια εποχή. Πουλάκια κελαηδούν, σχέσεις υπάρχουν, αδιάφορες υπάρχουν, καιόμενες υπάρχουν. Το θέμα είναι τι συμφέρει. Μια δυάδα πχ ΠΑΣ/Λέτσε, χθες έδινε 9,37. Και τώρα δίνει 6,67. Σόρυ, άμα είναι να βουτήξω στα σκατά και να λερωθώ, να αξίζει κιόλας.

Γιατί άμα δεν αξίζει είναι ένα κρίμα. Αμα βουτηχτείς και δεν έρθουν κιόλας, είναι διπλό κρίμα. Κρίμα είναι όπως και να’χει.

Αφηνω και την Κάλιαρι, δεν βλέπω διάθεση απο Μόντζα να χαρίσει κάτι, ούτε η αγορά δείχνει κάτι.

Οπότε…έφυγα απο τα “μεσογειακά”.

Τι άλλο έχω εκτός Νησιού; Αουγκσμπουργκ/Λουστενάου/Βιντερτουρ/Ουέσκα.

Τι παίζω σίγουρα; Αουγκσμπουργκ στο 3,75 και Ουέσκα στο 5,00. Αυτά δεν μπορώ να τα προσπεράσω. Και τι αφήνω σίγουρα; Την Λουστενάου γιατί οκ, δεν είναι καμιά αξιόπιστη και δεν έχω και εικόνα τους. Με προβλημάτισε η Βιντερτουρ. Καλά είναι, αλλά και η Βασιλεία εντός έχει άλλο πρόσωπο. Μετά απο σκέψη, το αφήνω. Και κρατάω τα άλλα δύο. Η Αουγκσμπουργκ…βγαζει μάτια (με την Βόλφσμπουργκ να κάνει τη χειρότερη σαιζον της πρόσφατης ιστορίας της και να έχει να κερδίσει απο…Νοέμβριο) και η Ουέσκα είναι ομάδα που δεν τρώει γκολ με τίποτα (570 λεπτά)! Ο λόγος που ανεβαίνει το διπλό είναι γιατί πέφτει κυρίως το Χ (η Ουέσκα έχει έξι στα τελευταια δέκα ματς, τα πέντε με 0-0 και το ένα με 1-1, εκεί έφαγε και το τελευταίο της γκολ (στη Βιγιαρεάλ Β’, 28 Γενάρη).

Ομως δέχομαι να ρισκάρω. Και εδώ, η κάλυψη δεν αξίζει, όταν το Χ-2 δίνει 1,80 με…πετσοκόβει η μπουκ, όπως με πετσοκόβει και στο under (1,30!!!) και όλο μαζί μου κάνει 2,10!

Πάμε και στο Νησί; Στα λίγοστά της Premier το είπα και χθες, ισως όλα να έρθουν g/g. Αλλά δεν φτουράνε μόνα τους. Μόνη σκέψη το 2+gg της Τότεναμ στο 3,25. Κύπελλο τίποτα (σήμερα), Championship μόνο η Κάρντιφ που ξεκινει σε μισή ώρα αξίζει στο 4,00.

Τεράστιο ουαλικό ντέρμπι μίσους αυτό, η φόρμα είναι εντελώς δεξιά. Σε 1η και Νάσιοναλ Λιγκ επίσης τίποτα. Και μένει η 2η.

Εδώ κάνω κουβέντα και για Ακριγκτον (2,75, κόντρα στην πεθαμένη, χειρότερη άμυνα της κατηγορίας Νοτς Κάουντι), και για Γκρίσμπι (παίρνει πάντως, μεγάλο το 3,40 κόντρα στην χειρότερη…επίθεση της κατηγορίας-είδα Τζίλιγχαμ με την Μπάροου και ήταν θλιβερή) και για Κρου (μεγάλο το 4αρι για περίπου ισόβαθμές, η Κρου δεν έχει μασήσει αλλού κι αλλού, αν δουμε τι έχει κάνει με ομάδες κορυφής, δεν έχει ήττα, έχει κερδίσει σε Στόκπορτ και Μάνσφιλντ, ισοπαλία στη Ρέξαμ) κα για Ντόνκαστερ (εδώ για ένα περίεργο λόγο η απόδοση ανεβαίνει και πήγε 3,40 απο 3,10).

Αν κάποιο θέλετε να το καλύψετε, το 2-Χ+under της Γκρίσμπι είναι στο 2,50 και το 2-Χ+gg της Κρου είναι στο 2,70.

Κλείσαμε με αυτά. Η ώρα έχει περάσει. Τι παίζω και πως παίζω; Αφήνω Κάρντιφ μιας και…έχω ένα θέμα με τα νωρίς ματς. Αφήνω και Ντονκάστερ γιατί “κάτι” με χαλάει εκεί, οι κινήσεις που βλέπω δεν μου αρέσουν. Και εδώ κάνω ένα…άλμα στο χρόνο και προσθέτω ένα αυριανό παιχνίδι, την Μπέτις.

Αυτό το 3,10 μέσα στη Βαγιεκάνο μου κάνει πολύ, η Ράγιο μοιάζει με την Βόλφσμπουργκ, έχει…ξεχάσει να κερδίζει και γενικά και εντός!

Παίζω μονό αποδεκτό την Ουέσκα (5,00). Κάνω μιά δυάδα με Ακριγκτον 1/Γκρισμπι Χ-2+under (κοντράρω μαζί δηλαδή χειρότερη άμυνα και χειρότερη επίθεση). Η ψηλή αυτη δυαδα μου κάνει 6,87. Και τελος, κάνω trixie με Αουγκσμπουργκ/Μπέτις/Κρου Χ-2+gg.

Εχω 3,75/3,10/2,70 αντίστοιχα. Ολα όσα είναι “ξερά” έχουν και πρώιμη φυσικά.

That’s all, τα λέμε στο chat, αύριο ίδια ώρα (ή μάλλον…νωρίτερα), νέα στήλη.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras