341

Thassios

Μονό , δυάδες και τετράδα

Καλημέρα Betsellerades μου!

Ακόμη μια ήττα μεσοβδόμαδα. Σε σημεία (τύπου Σάντα Φε) ή τα πολλά γκολ στο Περού, ήμασταν πολύ μακριά. Ένα πέναλτι στο ματς της Σίτι θα μας πλήρωνε αλλά δεν είχαμε καμία υποψία φάσης , ειδικά όταν έκανε προπόνηση η Σίτι. Χαίρομαι που κάποιοι παίξατε το μονό με τη κόκκινη στο Περού όπου ο Αυγουστίνος πλήρωσε από το ημίχρονο.

Χθες θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο το ταμείο αν δεν χάριζε αρκετές κάρτες στο 1ο ημίχρονο ο ρέφερι. Δεν θα μπορούσε να μην έχει κόκκινη αυτό το ματς αφού από την αρχή είχαμε πολύ ένταση και ξύλο.

Πάμε στα σημερινά όπου όσο προχωράμε προς το τέλος της σεζόν οι επιλογές θα λιγοστεύουν.

Ξεκινάω από Γαλλία. Μετά τη χθεσινό αποτέλεσμα στο Λυών – Μονακό , ίσως ανοίξει η όρεξη της Λιλ για τη 4η θέση.

Από την άλλη η Μαρσέϊγ θέλει σίγουρα να κρατήσει τη 2η θέση. Στα 2 από τα 3 τελευταία είχαμε κόκκινη. Οπότε ξέρετε γιατί τρίβομαι. Πάνω που λέω ότι τους ξέγραψα , τσουπ μου βγαίνει ένα τέτοιο ματς. Στο 5,85 το ειδικό ”όβερ 2,5 κίτρινες κάρτες + κόκκινη”! Το κρατάμε με βαριά καρδιά (χα χα χα).

Κάτι άλλο για κάρτες δεν έχω. Είδα λίγο το Σάντος – Παλμέϊρας που είναι ντερμπάκι μπας και παίξουμε κάρτες αλλά δεν με εμπνέει ο ρέφερι.

Μετά περνάμε στα γκολ. Εδώ κάποια παιχνίδια που μπορεί να δούμε κόμπο σε μικρές αλλά τίμιες αποδόσεις. Στο Χάρτμπεργκ – Βόλφσμπεγκερ είναι καλό το ”g/g + όβερ 2,5” αλλά και το g/g ημιχρόνου. Στη Γερμανία περιμένω πολλά γκολ στο Βέρντερ – Κολωνία. Από τη στήλη με τα στατιστικά κλέβω το καλό ”g/g + όβερ 2,5” σε Νουμπλένσε.

Μένοντας στη Χιλή τα ξημερώματα έχουμε το Ουνιβεσιδάδ Κατόλικα – Ούνιον Λα Καλέρα όπου είναι καλό το g/g ημιχρόνου αλλά και το κόμπο g/g + όβερ 2,5.

Το ίδιο κόμπο βλέπω και στο Περού ανάμεσα στην Γκαρσιλάσο και την Αλιάνζα. Εδώ στην αρχή σκέφτηκα και το διπλό καθώς ξεφεύγει αυτό το 9αρι στα μάτια μου αλλά είναι σε χάλια κατάσταση οι φιλοξενούμενοι και το αφήσω.

Πάντως ένα γκολάκι το έχουν και θα το τιμήσω το κόμπο. Και οι δύο είναι ομάδες που βλέπουμε γκολ στα παιχνίδια τους.

Δεν έχω κάτι άλλο από γκολ. Κλείνοντας να αναφέρω πως μου αρέσει μία ισοπαλία από Πολωνία μεριά που νομίζω ότι δεν χαλάει καμία ομάδα βαθμολογικά. Αναφέρομαι στο παιχνίδι Γιαγκελόνια – Κρακόβια με τη γηπεδούχο να είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και σήμερα με έναν βαθμό να μην σκέφτεται τίποτα.

Αυτά ήταν όλα. Όπως σας είπα λίγες επιλογές. Τι θα παίξω;; Νομίζω ότι είναι προφανές. Το μονό αποδεκτό με κάρτες στη Γαλλία και μετά θα κάνω δύο δυάδες με τα μικρά κόμπο. Θα ρίξω και κάτι στη 4άδα για το καλό. Όταν Βλέπετε Σάββατο να παίζουμε g/g και οβεράκια καταλαβαίνετε ότι σβήνουμε.

Τα λέμε το βραδάκι στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS