289

Germanos

Μπαίνοντας σε κανονικούς ρυθμούς

Καλημέρα ή μάλλον καλησπέρα φίλοι! Και αφού ολοκληρώθηκε και το preview της Dritte Liga, έμεινε μόνο ένα πρωτάθλημα για να ολοκληρωθεί το αυστρογερμανικό κουπόνι. Φυσικά ο λόγος για την Bundesliga που ξεκινάει στις 18 Αυγούστου. Αν υπάρχει οτιδήποτε που θέλετε να ρωτήσετε, οτιδήποτε θέλετε να προσθέσω στις στήλες μου, μου το λέτε κατευθείαν, δεν πρόκειται στο sellers να κρύψω οποιαδήποτε πληροφορία.

Ελπίζω μέχρι στιγμής να σας έχω καλύψει και να έχετε πάρει σημαντικές πληροφορίες ενόψει συνέχειας.

Σήμερα έχουμε παιχνίδια της Β και Γ Γερμανίας και φυσικά της Β Αυστρίας. Η κλασσική Παρασκευή λοιπόν, που ανάλογα το τι μας προσφέρει το πρόγραμμα, μπορεί να συνδεθεί με το Σ/Κ ή και όχι. Από τα σημερινά παιχνίδια λέω να μην πάρω κάτι μαζί μου για το Σ/Κ, έχω σταμπάρει δύο ματς, τα οποία και θα ποντάρω πολύ χαλαρά, κάνοντας τις πρώτες μου βολές στη νέα χρονιά.

Δεν άρεσε η Πάντερμπορν

Δύο παιχνίδια από Zweite Liga περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα. Έχουμε το Χέρτα – Βέεν Βίσμπαντεν (μην ακούσω κανέναν να λέει ΒέΧεν) και το Πάντερμπορν – Όσναμπρουκ. Για το παιχνίδι της πρωτεύουσας μένω αμέτοχος, η Χέρτα δεν μου άρεσε απέναντι στη Φορτούνα, παρότι διαθέτει ακριβό ρόστερ, ενώ από την άλλη η Βέεν για μένα είναι μια ομάδα που λογικά θα υποβιβαστεί απευθείας.

Αντίθετα, στο παιχνίδι που διεξάγεται στο Πάντερμπορν, θεωρώ πως μπορούμε να κυνηγήσουμε το outsider, την Όσναμπρουκ. Οι λόγοι είναι απλοί, η Όσναμπρουκ είναι μια ομάδα προπονητή, εξαιρετικό σύνολο, που παρά την απώλεια του Σιμακαλά, δείχνει πως έχει το απαραίτητο δέσιμο για να κάνει ζημιές φέτος. Ήδη απέναντι στην Καρλσρούη (μια ομάδα που σέβομαι τρομερά φέτος) απέδειξε πως το… έχει.

Ο προπονητής Σβάινσταϊγκερ έχει κάνει σούπερ δουλειά σε όλους τους τομείς και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι πέρυσι κατάφερε να πάρει την άνοδο, κάνοντας τρομερό δεύτερο γύρο. Για την Πάντερμπορν τι να πρωτοπώ. Πρώτη βασική ερώτηση, «μπορώ να κρίνω μια ομάδα που από το 7’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο στο Φιρτ;», θεωρώ πως μπορούμε να πάρουμε αρκετές πληροφορίες από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Σίγουρα δεν είναι η ομάδα που ήταν πέρυσι στην αρχή, αφού πρώτον έγινε το μεγάλο σκάνδαλο του προπονητή της τον Μάιο, έπειτα έφυγαν κομβικοί παίκτες και τρίτον ρίσκαρε φέρνοντας τον Κρούζε στην ομάδα, παίκτης που έχει να κάνει προπόνηση 1,5 χρόνο και στο Φιρτ θύμισε… Αϊλτον. Ελπίζω να μην με τιμωρήσει μετά από αυτό που έγραψα και να συνεχίσει για σήμερα από εκεί που σταμάτησε στο Φιρτ, όπου κάθε δεύτερο επαφή με την μπάλα ήταν λάθος.

Το διπλό στο 4,75 παίζεται προφανώς.

Παιχνίδι με γκολ στην Αυστρία

Στη δεύτερη κατηγορία της Αυστρίας τώρα, υπάρχουν αρκετά παιχνίδια. Σπαζοκεφαλιά τα περισσότερα. Για παράδειγμα θα έπαιζα Ντόρνμπιρν αν δεν είχαμε το τελευταίο ματς της περυσινής σεζόν, όπου η Ντόρνμπιρν στέρησε άνοδο στην Γκράτσερ.

Η Γκράτσερ πείσμωσε, δυνάμωσε, επιστρέφει σε αυτήν την έδρα και σίγουρα θα έχουν στο κεφάλι τους την αποτυχία πριν δύο μήνες. Πολύ ειδικές συνθήκες για να πάω απλόχερα στον άσο.

Επίσης, δεν πάω στο διπλό της Αντμίρα από… φόβο. Δεν μου άρεσε καθόλου η Αντμίρα απέναντι στην Στρίπφινγκ, παρότι κέρδισε. Εκτός έδρας βγάζει τρομερά κόμπλεξ, ενώ δεν έχει κερδίσει ποτέ στην έδρα της Ριντ.

Η Ριντ έρχεται από πειστικότερες εμφανίσεις και μπορεί να «εξαφανίσει» από το γήπεδο την Αντμίρα.

Δύο παιχνίδια που μπορεί να έχουν πολλά γκολ είναι το Χορν – Λιφερίνγκ και το Σανκτ Πόλτεν – Λάφνιτς. Στο πρώτο το γκολ/γκολ ημιχρόνου το βρίσκουμε στο 3,50, το δεύτερο στο 4,33. Μεγαλύτερη αξία προφανώς και βρίσκω στο Πόλτεν – Λάφνιτς.

Η Πόλτεν ξεκίνησε δυναμικά, δείχνει επιθετικά να έχει λύσεις σε όλες τις καταστάσεις, κάτι που επίσης ισχύει για την Λάφνιτς, που σε Κύπελλο και πρωτάθλημα έδειξε ότι επιθετικά ρολάρει και μπορεί να σκοράρει. Στο Χορν για αυτούς που δεν κυνηγάνε τα γκολ/γκολ ημιχρόνου, πολύ καλή περίπτωση είναι και το over4,5 γκολ στο 3,75, με το συγκεκριμένο ζευγάρι παραδοσιακά να κάνει παιχνίδια ροντέο.

Αυτά για σήμερα, προφανώς το παιχνίδι της Dritte Liga πάει απευθείας no bet. Καλή μας τύχη, είναι τα πρώτα μπετ της σεζόν, ελπίζω να μπούμε με το δεξί. Στα chat δεν θα είμαι το απόγευμα, όμως θα είμαι αύριο μεσημεράκι, θα ενημερώσω από twitter μόλις γίνει αυτό. Νέα στήλη αύριο πρωί!

Παλαιότερα άρθρα του GERMANOS