1940

Skotostrious

Μπορεί ο βετεράνος…

Χρόνια πολλά στους φίλους betsellerades με υγεία, καλοτυχία και πολλά κέρδη. Βρισκόμαστε στο απόγειο των εορτών και ανάμεσα στα ψώνια , το πολύ φαϊ και τις συνάξεις με συγγενείς και φίλους μπαίνει σφήνα και ένα πολύ πλούσιο εορταστικό αγωνιστικό πρόγραμμα στην boxing day των ιπποδρομιών. Πολύ σπουδαίες ημερίδες σε διάφορα ιπποδρόμια ανά το Ηνωμένο Βασίλειο με κορωνίδα αυτή που πραγματοποιείται στο Kempton με 6 πολύ δυνατές κούρσες.

Στην δεύτερη ιπποδρομία του προγράμματος, την 32Red.com Chase (Novices’ Limited Handicap), έχουμε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες συμμετοχές ίππων αρχάριων σε ψηλά εμπόδια/φράκτες. Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζει η παρουσία του TURTLE WAR, ενός πολλά υποσχόμενου δρομέα στα εμπόδια, ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στους φράκτες με ένα χειρότερο του αναμενόμενου αποτέλεσμα στην καριέρα του άλλα έχοντας σοβαρή δικαιολογία καθώς εμποδίστηκε πολύ έντονα από ένα άλογο που είχε χάσει τον αναβάτη του με αποτέλεσμα να μη μπει ποτέ στη διεκδίκηση.

Αποτέλεσμα αυτής της κούρσας είναι να τρέχει και με το χαμηλότερο βάρος στο handicap στην σημερινή ιπποδρομία και μπαίνει στους υπολογισμούς για να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις.

Η κούρσα που ξεχωρίζει όχι μόνο στο εορταστικό πρόγραμμα άλλα και γενικά στο αγωνιστικό καλεντάρι κάθε χρονιάς είναι η πέμπτη του προγράμματος, 32Red.

com King  George VI Chase. Πρόκειται για τη δεύτερη σε σημασία ιπποδρομία με εμπόδια μετά το Gold Cup του Cheltenham και δεν είναι τυχαίο ότι οι 2 πρώτοι του Gold Cup αγωνίζονται σήμερα και σε αυτή την κούρσα. Δίκαιο φαβορί κατά την άποψη μου ο Might Bite άλλα στις τρέχουσες αποδόσεις προκαλεί το στοιχηματικό ενδιαφέρον ο CONEYGREE.

Νικητής του Cheltenham Gold Cup το 2015 σαν αρχάριος δρομέας στους φράκτες , δεν έχει τρέξει σε πολλές κούρσες από τότε άλλα στην επανεμφάνιση του για την σεζόν έδειξε ότι έχει ακόμα δυνατότητες σε μια κούρσα που έφερε το μεγαλύτερο βάρος handicap άλλα παρόλα αυτά κατάφερε να βγει τρίτο με μεγάλη προσπάθεια στα τελευταία εμπόδια.

Συνοπτικά

Τετάρτη 26/12 15:20 Kempton 32Red.com Chase : TURTLE WAR (9,00)

Τετάρτη 26/12 17:05 Kempton 32Red.com King George VI Chase : CONEYGREE (23,00)

Oι ώρες είναι ώρα Ελλάδος.

Ποντάρουμε πάντα σε φίρμες με Best Odds Guaranteed.

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious