1351

Skotostrious

Μπροστά από τον ανταγωνισμό…

Καλησπέρα σε όλες και όλους ! Μετά από την προηγούμενη πολυάσχολη ιπποδρομιακά εβδομάδα γυρίσαμε σε πιο ήρεμα νερά. Παρόλα αυτά το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει δυνατές ημερίδες σε διάφορα ιπποδρόμια στο νησί, οπότε χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση ας δούμε τι έβγαλε η μελέτη.

Ξεκινάμε από το κλασικό ιπποδρόμιο του Newmarket όπου έχουμε μια κούρσα υψηλού επιπέδου Group 3 για διετείς φοραδίτσες.

Πολλές ενδιαφέρουσες συμμετοχές άλλα αυτή που δείχνει να έχει το σαφές προβάδισμα είναι η FLY MISS HELEN. Πρόκειται για μια σχετικά ακριβή αγορά που προέρχεται από καλό γενεαλογικό δέντρο και τράβηξε τα βλέμματα στο ομολογουμένως εντυπωσιακό ντεμπούτο της πριν περίπου ένα μήνα όταν και κέρδισε άνετα απέναντι σε πολύ πιο έμπειρες συμμετοχές.

Η μεγαλύτερη απόσταση στην οποία θα αγωνιστεί αύριο δεν αναμένεται να την προβληματίσει και αν έχει την αναμενόμενη βελτίωση μετά την πρώτη αγωνιστική της εμπειρία θα βάλει δύσκολα στον ανταγωνισμό.

Λίγο νωρίτερα στο βασιλικό ιπποδρόμιο του Ascot πραγματοποιείται ένα πολύ ανταγωνιστικό handicap. Πολλές οι ενδιαφέρουσες συμμετοχές άλλα στις τρέχουσες αποδόσεις αυτό που δείχνει να ξεχωρίζει είναι ο εκτομίας SHELIR.

Αγωνίζεται φέτος με νέο εκπαιδευτή και αυτή η αλλαγή δείχνει να το αναζωογόνησε καθώς έχει πολύ καλά πλασαρίσματα σε κορυφαία handicap τη φετινή σεζόν με κυριότερη την πέμπτη θέση στο Royal Ascot. Αυριο θα αγωνιστεί στο 1 mile άλλα δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Σημαντικό το γεγονός ότι θα φέρει 5 lbs λιγότερο βάρος σε σχέση με τα βάρη που έφερε στις προηγούμενες κούρσες.

Συνοπτικά

Σάββατο 08/08 16:25 Ascot Dubai Duty Free Shergar Cup Celebration Handicap : SHELIR (4,33)

Σάββατο 08/08 17:20 Newmarket Betway Sweet Solera Stakes : FLY MISS HELEN (2,62)

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious