942

Billaras

Μόλις δύο κι αυτά εκτός Νησιού!

Καλά ήταν μεσοβδόμαδα, θα μπορούσε και η Αστον Βίλα να κάνει το μπαμ, αλλά οκ, γιά θεόρατο σημείο μιλάγαμε έτσι κι αλλιώς. Μου αρκεί που κέρδισε η Τβέντε και άνετα μάλιστα, πήρα λίγο τα πάνω μου (γέλια). Βασικά ήταν καλά ως και χθες. Τι εννοώ; Χθες κάναμε εκπομπή και το απολαύσαμε (ελπίζω κι εσείς), ο Thassios έπιασε ένα πολύ ωραίο live, ενώ δύο μέρες τώρα στο chat έχει αναφερθεί η Αλτάι.

Να γιατί επιμένω να μην διαβάζετε επιφανειακά τις στήλες και πως πρέπει να μπαίνετε στο chat. Η λειτουργία του Betsellers είναι ομαδική. Και περιλαμβάνει και εσάς. Οταν ένα μέλος “σκούζει” δύο μέρες γιά κόντρα της Μπεσικτάς και ο άσος δίνει 5,00 τότε βλέπετε την αξία του chat. Οταν χθες πήγε 2,80 πλέον δεν προτάθηκε, δεν είχε νόημα, τα είπαμε στο ράδιο.

Η Αλτάι κέρδισε με γκολ στο 89′, ένα σημείο καθαρά βγαλμένο από το chat. Οποιος δεν μπαίνει εκει, δεν άκουσε ραδιο και απλώς διάβασε στήλες, δεν πήρε μυρωδιά. Το στοίχημα έχει δυσκολέψει. Και ποτέ δεν ξέρεις που θα σκάσει η ευκαιρία και ποιός θα δώσει κάτι καλό. Πρέπει να είσαι alert. Επιβάλλεται.

Πάμε τώρα παρακάτω. Ο Μάκης ανέβασε απο χθες μεσημέρι.

Ο Thassios ανέβασε από χθες βράδυ. Το Tzini ανέβασε τις προτάσεις του επίσης από χθες βράδυ γιά να προλάβει πτώση αποδόσεων. Αρα, ποδοσφαιρικά απέμεινα…εγώ. Καθότι ο Ζαφείρης έχει την πορτοκαλί μπάλα και ο Skotostrious τα ντεντένια (και επίσης ανέβασε στήλη, προ ολίγου).

Και τι κατάλαβα που απέμεινα εγώ; Πάω να δω την Εξετερ και την βλέπω φαβόρα στο 2,50! Το καλύτερο σημείο μακράν, ο Μάκης το πρόλαβε, στο ράδιο το σχολιάσαμε.

Τι είπα παραπάνω; Οτι το στοίχημα έχει δυσκολέψει. Αρχίζω και σκέφτομαι μπας και ανεβάζω κι εγώ από Παρασκευή. Γιά να γίνω πιό συγκεκριμένος: Το στοίχημα έχει δυσκολέψει γιά αυτούς που το παιζουνε σωστά. Που ασχολούνται με τις αποδόσεις, τις αξίες κλπ. Αλλιώς σήμερα είχα να σας δώσω ένα σκασμό σημεία, να φάνε και οι κότες, καμιά δυσκολία δεν θα είχα! Αμολάνε παντού αριστερά και δεξιά φαβόρια, άμα δεν βρίσκουνε από αυτά αμολάνε combo και καθάρισαν (θέλω πολύ να ρωτήσω ΕΝΑΝ από τους δεκάδες “tipsters”, να μου πουν πως υπολογίζουν την αξία σε ένα combo bet, σας εγγυώμαι με απόδοση 1,02 ότι ΔΕΝ ξέρουν, ιδέα δεν έχουν).

Κάθομαι και αναρωτιέμαι μήπως τελικά είμαι ο μαλάκας της παρέας που αγχώνομαι, που ψάχνω αξίες, που παλεύω να καταλάβει ο κόσμος τι εστί στοίχημα και πως παίζεται αυτό το παιχνιδάκι. Τέλος πάντων, ας πάω στα ματς, δεν έχει μάλλον νόημα όλο αυτό…

Στα ματς λοιπόν: Ετσι οπως τα βλέπω, κανονικά Αγγλία δεν πρέπει να παίξω τίποτα.

Η Εξετερ μας χαιρέτησε στο 2,50. Μου κάνει η Τσέλσι, αλλά δεν παύει να είναι κολασμένο ματς, τεράστιο ματς, ο τελικός του Champions League πριν λίγους μήνες. Και στο 2,60 ή ακόμα και στο 2,75 ή 2,80 δεν φτουράει. Ηθελα να έχει το 3,00 μπροστά. Και τι μου έμεινε; Δύο “έτσι κι έτσι”. Η Πρέστον στο 4,00 και η Κόλτσεστερ στο 3,40. Δεν έχω κάτι άλλο σήμερα (βρε μπας και παίξω από σήμερα την Τότεναμ που μου κάνει αύριο στο 3,50 μην βουλιάξει κι αυτή;).

Να παίξω δηλαδή δύο “έτσι κι έτσι” γιά να έχω να λέω ότι έπαιξα εγγλέζικα; Η Μπέρμιγχαμ κάνει κοιλιά, από εκεί που είχε αμυνάρα εφαγε…επτά γκολ σε δύο ματς (4-1 και 3-0 φάπες), ενώ η Πρέστον ανάποδα μετά το κακό ξεκίνημα στρώνει ολοένα και παραπάνω. Η δε Κολτσεστερ είναι αήττητη εκτός έδρας (2-2-0), αλλά η φρέσκια είδηση είναι ότι δεν θα έχει τον προπονητή της στον πάγκο, κόλλησε κορονωϊό! Ολα του γάμου δύσκολα κι η νύφη γκαστρωμένη που λένε.

Ομολογώ μου πέρασε λίγο απ’ το μυαλό και η Αστον Βίλα αλλά θεωρώ ότι θα τσιτώσει η Γιουνάιτεντ μετά το μεσοβδόμαδο, στην Championship τίποτα εκτός Πρέστον, στην 1η τίποτα (οκ, αν ήθελα μικρά θα έπαιζα Γουίγκαν) στην 2η τα είπαμε και γιά Εξετερ και γιά Κόλτσεστερ.

Να πάψω να το ψειρίζω. Τίποτα. Πάσο. No bet στο Νησί. Ετσι απλά και ωραία.

Και εκτός νησιού; Εχω σκαλώσει (χωρίς να θέλω να πείσω κανέναν γιατί απο φόρμα δεν προκύπτει) ότι η Γκλάντμπαχ θα σκυλίασει λόγω Ρόζε (οκ, ήταν unfair αυτό που τους έκανε πέρυσι, δεν ανακοινώνεις από…Φλεβάρη ότι πας στην Ντόρτμουντ, έκτοτε την πήρε η κάτω βόλτα). Η φωτό που βάζω είναι έξω από το γήπεδο της Γκλάντμπαχ και το πανο των οπαδών της λέει “κανένας μισθοφόρος δεν είναι πάνω από την ομάδα, πάρε τώρα δρόμο γουρούνι”!!

Παράλληλα, με προκαλεί και η απόδοση της Βίλεμ στην Ολλανδία που φέτος τα πάει μιά χαρά και βρίσκει την PSV λίγο “κάπως” (την είδα και με Mπενφίκα, την είδα και με την Σοσιεδάδ, την είδα και με την Αλκμάαρ, έφαγε και μιά φάπα από τη Φέγενορντ, προχθές με τα χίλια ζόρια κέρδισε στο 90′, γενικώς δεν πατάει καλά μετά τον αποκλεισμό της από το σεντόνι).

Και εδώ, αν θέλετε μικρά, έχω άφθονα, από Ιντερ, Νις και δεν συμμαζεύεται, αλλά δεν σκοπεύω να προσφύγω σε εύκολη λύση. Εχω λίγο…μουλαρώσει (γέλια).

Οπότε τι παίζω; ΠΟΛΥ χαλαρά, ίσα γιά να έχω να ασχολούμαι, μιά Γκλάντμπαχ στο 4,00 (έχω και πρώιμη εδώ), μιά Βίλεμ στο 4,50 του draw no bet (εδώ δεν έχω πρώιμη οπότε πάω σε κάλυψη) και αντίο.

Προφανώς όταν κοντράρω Ντόρτμουντ και PSV μπορεί να φάω και τρίμπαλα. Αλλά αφού θα το πάω χαλαρά, ας το διαπράξω. Θα το ξεχάσω γρήγορα αυτό το Σάββατο μάλλον. Αυριο νέα στήλη, έχει ματσάκια, ελπίζω πάλι να μην δω κατρακύλες στις αποδόσεις. Και φυσικά τα λέμε στο chat μετά τις 16,30 σήμερα, χαλαρός θα είμαι, μπας και…το ρίξω στο live!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras