1202

Billaras

Μόλις δύο σημεία!

Είμαστε πλέον στο 2021, τις ευχές μου σε όλους (και γιά όλα) τις έγραψα στο Editorial, οπότε εδώ ας μείνουμε στα “δικά μας”. Εκλεισε η μισή σαιζόν ακριβώς και προφανώς όλα βαίνουν καλώς. Εξαιρετικά. Εστριψα στο νέο έτος με τη στήλη στο πικ της, σχεδόν στις 300 μονάδες κέρδους. Οπότε μόνο χαμογελάω. Ο Δεκέμβρης συνολικά δεν ήταν καλός, έκανα την κοιλίτσα μου, αλλά ακόμα μιά φορά ήρθε ένα σύστημα (το τρίτο φετινό) να “γράψει”.

Οπως έχω ξαναπει, δέχομαι να…χάνω ψιλά ή τελος πάντων να τσιμπολογάω όλο το μήνα και μιά φορά να κάνω το μπαμ. Γιατί έτσι όπως παίζουμε εδώ, όταν γίνεται νίκη δεν είναι “απλή” νίκη. Κι έτσι, μετά το patent τέλος Οκτώβρη, μετά το άλλο patent τέλος Νοέμβρη-αρχές Δεκέμβρή, ήρθε τώρα το trixie στα τελευταία μπετ του 2020. Μήπως να παίζω ψίχουλα και να ορμάω κάθε τέλη του μήνα; Γελάω, αλλά το.

.σκέφτηκα! Για να κλείσουμε με όσα έγιναν, 57 σημεία πάιχθηκαν τον Δεκέμβρη, 15 ευστόχησαν, μέσος όρος απόδοσης το 4.37, το roi ήταν αρνητικό (84%), αλλά είπαμε, το σύστημα τα άλλαξε όλα. Ηξερα-και το έγραφα, το περίμενα- ότι δεν πήγαινε καλά ο μήνας. Ομως, λέει πολλά αυτό. Οταν σε μήνα που δεν τσουλάει σαν τους προηγούμενους σου αρκεί ένα μπαμ γιά να βγεις (πολύ) από πάνω, ουσιαστικά λέει…τα πάντα.

Και γιά να έχετε την πλήρη εικόνα, στο πεντάμηνο από 1η Αυγούστου, έχω επιλέξει 209 σημεία (όλα μέσα, ειδικά, cοmbos, σκορακια), τρία ήταν push και από τα άλλα 206 έχω ευστοχήσει σε 64. Ενα στα 3,2 σημεία ευστοχεί. Οταν όμως ο μέσος όρος απόδοσης στο πεντάμηνο είναι το 4,52 τότε είτε με όλα μονά και flat stake, είτε όπως παίζω, τότε υπάρχει κέρδος έτσι-είτε αλλιώς.

Αν τα έπαιζα όλα μονά θα είχα λιγότερο κέρδος. Τώρα που έχουν ευστοχήσει τρία συστήματα (2 patent, 1 trixie), η διαφορά υπέρ μου έχει εκτοξευτεί (σ,σ: γιά όσους τυχόν αναρωτιούνται γιατί δεν είναι ίδια τα νούμερα που αναφέρω και έχω εγω στο excel μου με τα πινακάκια, το έχω ξαναγράψει, το μηχάνημα μετράει στήλες, όχι σημεία. Οταν παίζω patent πχ, εγώ έχω τρία σημεία, ενώ το μηχάνημα μετράει 7 στήλες και πάει λέγοντας, σε δυάδες ας πουμε που μπορεί πχ να χάνω μόνο το ένα, ενώ το μηχάνημα μετράει μιά στήλη χαμένη, εγώ μετράω ένα χαμένο-ένα πιασμένο, γι αυτό και βλέπετε να λέει “237 bets και 53 κερδισμένα και τρια push” αντί του σωστού 206 bets-64 εύστοχα-3 push).

Πάμε τώρα στα φρέσκα. Eχω ήδη αποφασίσει πως θα κινηθώ. Τα μελέτησα όλα. Και αναφέρομαι μόνο στα σημερινά. Αύριο θα έχω νέα στήλη.

Γιά σήμερα λοιπόν, θα πάω πολύ συντηρητικά. Μόλις δύο σημεία. Οριακά έσβησα κάμποσα. Γουϊκομ, Ολνταμ, Τσάρλτον, Μπρίστολ Ρόβερς, Φράιμπουργκ, Σάλκε, Λεβάντε ας πούμε, είναι μερικά από αυτά που διπλοτσέκαρα αλλά τελικά οριακά άφησα.

Εχασα και μερικά από αναβολές που έχουμε και πάλι (πχ Σριούσμπερι θα ξαναπαίζα 100% αλλά αναβλήθηκε).

Λέω λοιπόν να…ζεστάνω τα κέρδη μου. Δεν με πιέζει κανένας, τους έριξα στο…δόξα πατρί προ ημερών, τώρα μαζεύομαι. Οταν το πρόγραμμα θα με ευνοεί, θα αμολήσω κάτι δυνατό.

Και ποιά είναι τα δύο και μοναδικά που θα παίξω μονά και δυάδα; Το ένα μάλλον το φαντάζεστε.

Ξανά η Γουίγκαν. Στο 3,60. Why not; Εχει αρχίσει και στρώνει, προχθές με ανατροπάρα 3-4 μέσα στο χίονι (δείτε την φωτό της στήλης) μας πλήρωσε, έχει κερδίσει και Ακριγκτον και Σάντερλαντ στα τελευταία έξι! Και βρίσκει μια Σουίντον που οριακά μιά ισοπαλία έχει πάρει στα ίδια τελευταία έξι ματς, από τετράμπαλο στο κεφάλι έρχεται. Μιά χαρά μου κάνει.

Ποιό είναι το δεύτερο; Είναι αυτο που αρχικά δεν το είχα μετρήσει. Και είναι από την Premier League. Και είναι η Γουλβς. Ναι, δεν είναι στο πικ φόρμας της, αλλά μην τρελλαθούμε. Παραμένει καλή ομάδα. Οριακή ήττα στο Ολντ Τραφορντ προ ημερών, δεν έχει χάσει ποτέ στην ιστορία της στην Premier League τεταρτο ματς εκτός έδρας! Και φέτος, πάντα γιά τα εκτός μιλάμε, όποτε προηγήθηκε κέρδισε! Σημειώστε κι ενα συνολικό στατιστικό της Premier League, φέτος τα διπλά έχουν εμφάνιση 38,6% όταν οι άσοι φέτος έχουν 36,7%! Κοιτάω την Μπράιτον.

Θέλει να παίζει μπαλα. Δεν κλείνεται. Και το τιμώ αυτό. Ομως, το πληρώνει. Και το πληρώνει άσχημα. Σε όλο μα όλο το 2020, ξέρετε πόσες νίκες έχει εντός; Μία και μοναδική! Τον Ιούνιο της περασμένης σαιζόν. Με 0-4-4 έιναι φέτος. Και συνολικά, από τα τέλη Σεπτέμβρη, έχει…μία νίκη (κι αυτή εκτός φυσικά). Γιατί λοιπόν είναι φαβορί; Πείτε μου έναν λόγο.

Μόνο και μόνο επειδή η Γουλβς δεν είναι στα χάι της; Δεν μου αρκεί. Επρεπε να είναι φαβορί. Θα πάρω αυτο το 2,90!

Και..έκλεισα. Παίζουμε τα ίδια ακριβώς με τον Μάκη! Οτιδήποτε άλλο, στο live, θα είμαι στο chat λίγο αργά, μετά τις 6 το απόγευμα. Μελετήστε όλα όσα ανέφερα αλλά άφησα, εγώ θα πάω μαζεμένα και όμορφα. Και αύριο νέα στήλη.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras