1090

Billaras

Μόλις τρία και όχι εγγλέζικα!

Η μαύρη μου αλήθεια είναι ότι χάρηκα μεν, όχι όσο θα ηθελα δε, την Κάλιαρι. “Τίμιο” ιταλικό διπλό (γέλια). Δεν το χάρηκα όμως πολύ πρώτον γιατί δεν κέρδισε και η Τορίνο, και δευτερόν γιατί σε ότι άλλο έπαιξα έφαγα και μούτζα! Κόκινη η μιά στο 11′ (Μπέτις), κόκκινη η άλλη στο 19′ (Ρόδεραμ), αντίο ζωή. Οπότε, πάω παρακάτω άμεσα.

Θα είμαι λιτός και γρήγορος για δύο λόγους.

Αρχικά γιατί έχω κάτι προσωπικό και θα σήκωθω άμεσα απ το λάπτοπ μόλις γράψω (και μάλλον σήμερα δεν θα τα πουμε ούτε στο chat). Δεύτερον γιατί…τι να παίξω; Ο Μάκης έβαλε τίτλο “εποχιακά σημεία”. Ορθώς. Θέλετε να αρχίσω να αραδιάζω φαβόρες που καίγονται; Θα είναι…μακριά η λίστα! Κι αυτά δεν τα μπορω, φρικάρω.

Βλέπω καμποσα τύπου Βαγιαδολιδ.

Και στο Νησί, ας πούμε, είχα στο στόχαστρο Ροτσντέιλ και Γουίμπλεντον. Και αυτά…γυρίσαν φαβορί! Πλάκα κάνουμε; Ροτσντέιλ φαβορί επειδή καιγεται; Να έδινε 3,60 να την ποντάρω.

Λοιπόν: Πρώτα τσέκαρα (και μετά έσβησα) τέσσερα μεγάλα. Μαίντζ (γυρίζει ο Λεβα στη Μπάγερν), Γουέστ Χαμ (δεν παίζει ο Αντόνιο και η ηττα από τη Νιουκάστλ μου ακούγεται σαν καμπανάκι άγχους μόλις έπιασε 4αδα και ΚΠΡ (οκ, κάνει ζημιές, αλλά και η Νόριτς μετά από 2 ήττες, τώρα πιστεύω θα σοβαρευτεί γιά τον τίτλο).

Τέλος, ήταν η Γουίκομ. Προσωπική άποψη, ως εδώ ήταν. Δείτε κι εσείς κι αποφασίστε.

Ειπα επίσης ήδη Γουίμπλεντόν και Ροτσντέιλ σβήστηκαν καθαρά λόγω απόδοσης. Και η Νορθάμπτον που “κάτι λέει” βρίσκει Τζίλιγχαμ με κίνητρο. Οπότε πάει κι αυτό. Να μην το ψείριζω. Συμφωνώ απόλυτα με τη δυάδα του Μακη, αλλά είναι εποχικά κι αυτά. Αποφάσισα να μην παίξω τίποτα από Αγγλία! Τίποτα!

Και να παίξω απλά δύο σημεία εκτός νησιού, τρία μαζί με ένα αυριανό.

Τουλάχιστον και στα τρία, έχω ομάδες με κινητρο, με σωστή απόδοση και κόντρα σε μπάζα!! Βαλένθια-Αλαβές το ένα. Πως έχει 3,80 το διπλό; Πλάκα κάνουμε; Με νέο προπονητή (7 ποντάκια σε τρία ματς, παλεύει να σωθεί και παίζει με αυτή την “κάτι σαν ομάδα” Βαλένθια, που άρπαξε τρία στην Οσασούνα και λίγα ήταν, που έχει μιά νίκη εδώ και έξι ματς, που πάντα γκολ!

Μετά είναι η Βαντούζ.

Ξανά. Δηλαδή φαβορί η Σεντ Γκάλεν που οκτώ ματς δεν κερδίζει; Και στο 4,20 η Βαντούζ; Την είδα, καλή είναι, το έχει που λένε.

Και τέλος το αυριανό. Μαλάτια-Ανκαραγκούτσου. Ποιά Μαλάτια ρε παιδιά; Με μιά νίκη σε 15 αγώνες; Αλήθεια τώρα; Με σούπερ ντεμαράζ η Ανκαρα έφυγε και +4 από τη ζώνη, εγώ θεωρώ πιθανότατο να πέσει η Μαλάτια και να σωθεί η Ερζερούμ.

Λάθος το 3,25 λοιπόν. Το ματς είναι μεσημέρι νωρίς αύριο, μπαίνει από σήμερα στο παιχνίδι μου.

Και…έκλεισα. Ενα trixie, δεν απλώνω, σημεία δεν βρίσκω, βλέπω και μιά ψιλογκαντεμιά (μετά το 9αρι της Λιντς με ματιάσαν, χεχεχε), απλό και καταννόητο. Και νέα στήλη αύριο!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras