163

Billaras

Μόλις τρεις επιλογές!

Προ διακοπής ήταν το πρώτο φετινό “κουλούρι”. Τώρα, μετά τη διακοπή, το δεύτερο. Κακός Νοέμβριος, τρεις καλοί μήνες και τώρα είδατε πως ένας κακός (ως τώρα) αρκεί για να πάει να ανοίξει η ψαλίδα. Εχουμε μέλλον μπροστά μας, αλλά αυτά καλό είναι να τα “μαζεύεις” στην αρχή. Βλεπεις μιά, βλέπεις δύο, πατάς το φρένο. Και απλά περιμένεις.

Ολα (στη ζωή ολόκληρη) είναι κύκλος. Αν θυμάστε πέρυσι, ήταν άσχημα απο νωρίς, υπήρχε “κακή” ψαλίδα ως τα μέσα Νοέμβρη, αλλά κάπου εκεί γύρισε ο διακόπτης, έγινε το πρώτο μεγάλο ταμειο, μετά ήρθε το εξαιρετικό Μουντιάλ, δεν ξανακοιτάξαμε πίσω.

Οπότε τώρα κατεβάζω ρυθμούς, αν και εδώ που τα λέμε -το έγραψα και χθες- και αλλιώς να ήταν τα χθεσινά αποτελέσματα, πάλι ψίχουλα θα έπαιζα σήμερα.

Δεν έχει “ψωμί”. Τι να παίξω δηλαδή; Παλμέιρας ή Μποταφόγκο ή Βαλερένγκα; Τα έγραψα αυτά πριν καιρό, τα ξέρετε, μπορεί να μαζεύω μίζα, αλλά τρόπο παιχνιδιού δεν αλλάζω ποτέ. Εξακολουθούμε να ψάχνουμε αξίες, αλλά όταν δεν θα υπάρχουν η μέρα πάντα θα είναι φτωχή.

Πάω λοιπόν στο παρασύνθημα άμεσα, στα (λιγοστά) σημερινά.

Βασικά δύο (σημερινά) σημεία οριακά κοιτάω.

Την Αστον Βίλα και τη Μετς. Αρχικά σκέφτηκα μήπως η Γιουνάιτεντ φέρει την πρώτη της ισοπαλία και παίξουμε αυτό το χινάρι, τελικά κάνω πίσω, είπαμε, πατάω το φρένο. Και για Βιλα και Μετς δεν πετάω τη σκούφια μου, έχουν και καμποσο χινάρι μέσα, έχουν όμως και μιά διαφορά. Το ένα το περιμένω με γκολ, το άλλο το περιμένω…στεγνό. Σκέφτηκα πως να κινηθώ.

Η μιά σκέψη είναι να πάω σε combo, πχ Αστον Βίλα Χ-2+g/g+over που μας πάει στο 2,70 και Μετς Χ-2+Under που μας πάει στο 2,50. Να κάνω μια δυάδα και τέλος. Ή να προσθέσω και ένα τρίτο αυριανό, την Σλασκ που προφανώς και έχει αξία στο 3,10 και να πάω σε ένα trixie. Ή αλλιως να πάω σε “ψηλό” trixie με ξερά διπλά. Ή να κάνω και κάτι ενδιάμεσο. Και τελικά νομίζω αυτό είναι το καλύτερο.

Το ξερό διπλό της Βίλα δίνει 2,60. Το combo 2-X+over+g/g μας πάει στο 2,70! Καλύτερο. Δεν περιμένω 0-3 ας πούμε. Κάτι σε 1-2 ή 2-2 ή και 2-3 ακόμα. Κάτι τέτοιο έχω στο νου μου γιά το ματς. Και οι δύο σκοράρουν ανελλιπώς, η Τότεναμ έχει γνωστά (και πολλά) θέματα στην άμυνα της.

Στο άλλο, στο γαλλικό, λέω να πάω στο “ξερό” διπλό. Η Λοριάν προ διακοπής ήταν χάλια.

Είναι η χειρότερη άμυνα όλων αλλά εδώ και ένα μήνα έπαψε και να σκοράρει, κάκιστος συνδυασμός. Εδώ το combo με ρίχνει πολύ, δεν με συμφέρει. Πάω στο ξερό διπλό του 3,80 και απλώς θέλω αντί να δούμε 0-0, να δούμε 0-1. Οπως και να’χει, έχουμε και πρώιμη εδώ.

Τέλος, βάζω γιά τρίτο (αυριανό) την πρωτοπόρο της Πολωνίας και κάνω το trixie μου. Θα βάλω και κατιτίς στο 2-2 σκορ στο Τότεναμ-Βίλα (12,00) και έκλεισα.

Τρια σημεία κι ένα σκορ. Και πολλά είναι.

Τα λέμε στο chat αργά, μετά τις 7! Αύριο κλασικά στις 8 έχουμε νέο vidcast και νέα στήλη την Τρίτη.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras