744

Billaras

Μόνο γιά απόλαυση και live!

Eίδατε τι κάνει η μπαλίτσα όταν θέλει; Σου στερεί στο 90′ με χαζό γκολ μιά καλή δυάδα ενώ το ματς είναι “σβηστό” γιά 1-0 (Στρασβούργο-Λυών) και σου δίνει λεφτά με το…2-2 σκορ που είναι ετσι από το 47′ και το ματς είναι ρουλέτα με ρυθμό που ζαλίζει (Σίτι-Λίβερπουλ). Απ’ τη μιά γέλαγα, έλεγα οκ, πήρες ένα μυρωδάτο Παρασκευή, πήρες ένα καλό live (την Κυριακή, την ΑΕΚ στο g/g ημιχρόνου), πήρες και το 15αρι του 2-2, τι άλλο θες; Μα…τι να θέλω; Αυτό που “δικαιούμαι”.

Είπα κάτι γιά την Βιζέλα; Ταβάνι το Χ έπρεπε να πάρει, αν δεν έπαιρνε κόκκινη η Μπράγκα ούτε το Χ δεν θα άξιζε. Αλλά το Στρασβούργο; Αμαρτία δηλαδή. Και φάσεις γιά 2-0 είχε και χαλαρά πήγαινε στη λήξη το ματς. Κρίμα, 22 μονάδες καθαρές ήταν αυτές, ξέρω ότι πολλοί πληρωνόσαστε με Στρασβούργο και Φράιμπουργκ (που σπάνια μας κρεμάει η ομαδούλα, δεν το έκανε ούτε τώρα).

Πάμε πλέον παρακάτω. Ξεκάθαρα δεν παίζω τίποτα σήμερα-αύριο. Δυο εγγλέζικα ματς και τέσσερα σεντονάτα. Οποιος θέλει ιδέες και έχει όρεξη, ας δει εδώ https://www.youtube.com/watch?v=QSb_9yGM00E τα…Ball Boys, την εκπομπή που κάνουμε εδώ και λιγο καιρό με τον Σωτήρη Κωσταβάρα γιά το κανάλι της Kingbet και αφορά στο Champions League.

Ιδέες θα παρετε αν θέλετε να ρίξετε κάτι με πίτσα και μπύρα.

Εγώ θα μείνω αμέτοχος pre game, θα είμαι στο chat φυσικά όλο το τριήμερο μπας και παίξουμε τίποτα live, αλλά πριν τη σέντρα δεν ποντάρω. Σημειώνω την πτώση απόδοσης της Τσέλσι, την “αδικία” των μπουκ στην Βιγιαρεάλ, αλλά ως εκεί. Γιά την Πέμπτη αφήνω ένα “παραθυράκι”. Ισως καμιά δυάδα γιατί μου αρέσει το over στον ΠΑΟΚ και ψάχνω κάτι ακόμα.

Αν είναι, θα δείτε update.

Τέλος, κάτι σημαντικό: ΔΕΝ θα κάνουμε εκπομπή την Παρασκευή. Οχι γιατί θα λείπουμε ή είμαστε άρρωστοι. Αλλά γιατί θα…παίξουμε στοίχημα. Το νόημα της εκπομπής είναι κυρίως ανάλυση, όχι live. Και αν δεν το έχετε προσέξει, επειδή είναι Πάσχα Καθολικών τώρα (δηλαδή είναι Μ.Τρίτη γιά εκείνους σήμερα), έχει ΔΙΠΛΉ αγωνιστική στην Αγγλία, στις “μικρές”.

Να το κάνω πιό λιανά: Εγώ (και ο Μάκης πιστεύω) στηρίζουμε πολλά σε αυτή τη διπλή αγωνιστική Παρασκευή-Δευτέρα. Ουσιαστικά σφυρίζει λήξη η Αγγλία. Να κάνουμε εκπομπή ενώ δεν θα έχουμε αναλύσει τα Παρασκευιάτικα και παράλληλα δεν θα μπορούμε να αναλύσουμε τα ματς της Δευτέρας γιατί θα παίζουν της Παρασκευής εκείνη την ώρα; Να κάνουμε γιά να λέμε live τα σκορ; Δεν έχει νόημα.

Νόημα έχει Πέμπτη βράδυ και Παρασκευή πρωί να μελετήσουμε καλά, να γράψουμε (κοινώς, εγώ εκτάκτως θα έχω στήλη ΚΑΙ Παρασκευή) και να μελετήσουμε μετά τι έχει τη Δευτέρα.

Οπότε, δεν θα έχουμε εκπομπή αλλά θα έχουμε έκτακτες στήλες (και Παρασκευή και Δευτέρα εκτός από το ΣΚ). Τίποτα άλλο γιά σήμερα-αύριο, τα λέμε στο chat και καλή απόλαυση!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras