3037

Billaras

Μόνο γιά εγρήγορση!

Πρώτα απ' όλα, ακόμα μιά φορά, χρόνια πολλά! Θεοφάνεια σήμερα, μεγάλη γιορτή, πολύχρονοι οι εορτάζοντες. Και φυσικα, νέες ευχές γιά αύριο που γιορτάζει η μισή Ελλάδα, του Αη Γιαννιού! Να χαίρεστε λοιπόν το όνομά σας, Φάνηδες και Γιάννηδες! Εδώ είμαστε, ουσιαστικά στο…ημίχρονο της σαιζόν. Στα μισά ακριβώς. Εχουμε διανύσει 4,5 μήνες παιχνιδιού, μένουν ακόμα τόσοι.

Και η στήλη μπήκε στα αποδυτήρια έχοντας κάνει ένα…εξαιρετικό πρώτο μέρος, με το σκορ να είναι ας πούμε….3-0. Με τα νέα κέρδη, η κάβα εκτοξεύτηκε στις 15.753 μονάδες. Τι σημαίνει αυτό; Ουσιαστικά έχω διπλασιάσει το κεφάλαιό μου, μόλις στα μισά της περιόδου και μάλιστα χωρίς..να έχω χρησιμοποιήσει αυτό το κεφάλαιο! Ούτε σεντς! Μπήκα με νίκη στις 22/8 του 2015, παίζω μόνο με τα κέρδη, το κεφάλαιο…κάθεται εκεί που είναι κι έχει σχεδόν διπλασιαστεί.

Ιδανικά λοιπόν. Θα μπορούσε να είναι καλύτερα; Μάλλον δύσκολο. Αυτό που συμβαίνει φέτος αγγίζει το ιδανικό. Γυρνώντας στο Σάββατο, αν απομονώσω τα ματς, ναι, χάθηκε μιά τεράστια ευκαιρία να γίνει το…απίθανο. Να έρθουν κι άλλα, πολύ καλά κέρδη, με την Γουότφορντ. Το…αγγίζαμε, ως το 82' φτάσαμε. Τελικά έχασε η Γουότφορντ, ήρθαν τα κέρδη μόνο με Γουέστ Χαμ και Ντάγκεναμ.

Δοκάρι; Τεράστια ευκαιρία; Οπως θέλετε πείτε το, αλλά εγώ δεν θέλω να σταθώ εκεί. Γιατί αν ανοίξω λίιιιγο την εικόνα, βλέπω ότι Δεύτερα-Τρίτη-Σάββατο έπαιξα οκτώ “βουνά” και έπιασα τα πέντε. Χάλιφαξ-Στόουκ-Ιπσουϊτς-Γουέστ Χαμ-Ντάγκεναμ. Οπότε, τι άλλο να ζητήσω; Και παραπάνω; Οκ, αν η μπάλα θέλει στα δίνει, αλλά επειδή ξέρω και πόσο δύσκολο είναι αυτό αλλά κυρίως ότι η μπάλα αν θέλει στα…παίρνει κιόλας, δεν τολμάω να “παραπονεθώ”.

Θα ήταν λίγο…απληστία. Και βέβαια, αν ανοίξω κι άλλο το πλάνο και πάμε στην γενικότερη εικόνα, θα καταλήξω σε αυτό που έγραψα παραπάνω. Οτι στο “ημίχρονο” κερδίζω τον μπουκ 3-0, δεν γίνεται να χαθεί αυτό το παιχνίδι, μένει μόνο να δούμε πόσο θα γράψει το τελικό σκορ. Εχω στόχο στο μυαλό μου, τον είχα από το καλοκαίρι, αλλά…δεν τον γράφω.

Τον κρατάω γιά μένα, ως τον Μάιο…. Και κρατάω και χαμηλά τη μπάλα. Θα διαβάζατε άλλο site κι όχι το Betsellers αν βλέπατε … γιορντάνι και πανηγυράκι. Γιατί ξέρω πόσο εύκολο είναι να “στραβώσει” το…δεύτερο ημίχρονο. Και αν δεν λήξει το ματς, μόνο προσπάθεια γιά το καλύτερο. Τίποτα άλλο. Μετα, τον Μάιο, τότε θα το απολαύσω κι εγώ.

Ως τότε, σταθερή πορεία, πάνω στο πλάνο. Κι όπου πάει… Πάμε στα φρέσκα. Πολύ χλιαρά πράγματα. Οκ, μιά Κιέβο την κοίταξα (και την εκτιμώ), έχει απουσίες και κακό κλίμα η Ρόμα. Και μιά Τζίλιγχαμ αύριο την κοίταξα επίσης (δεν δικαιολογείται αυτή η ψαλίδα στο σετ με τίποτα). Και μιά Κάντιθ που'ναι βαρύ όνομα σχετικά (και η Θέλτα έχει ντεφορμαριστεί, λείπει πολύ και ο Νολίτο, πάρα πολύ).

Να μην το υπεραναλύσω, δεν θέλω να μπλέξω και με μικρά σημεία, θα παίξω ένα χαλαρότατο trixie με αυτές τις τρεις, οριακά ήμουν να πάω στο no bet, αλλά οκ, λίγες μονάδες σε τρεις λάθος αποδόσεις θα παίξω, δεν θα σκάσω αν δεν έρθουν, ας πούμε ότι θέλω να μείνω σε εγρήγορση. Καθότι από το Σάββατο ανεβάζουμε στροφές, έχει και FA CUP. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.

000 μονάδες. Κέρδη από 2/1: 1033 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 15.753 μονάδες. Ποντάρισμα 6-7/1: Trixie: Κιέβο 1 (3.40)-Τζίλιγχαμ 2 (4.20)-Κάντιθ 1 (4.33) με 13 μονάδες στην τριάδα και από 40 μονάδες σε κάθε δυάδα. Ολο μαζί 133 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 15.620 μονάδες. Αυτά τα ολίγα. Ηδη από σήμερα ξεκινάει η μελέτη γιά το Σαββατοκύριακο. Και πάλι πολλές ευχές στους εορτάζοντες, νέα στήλη φυσικά το μεσημέρι του Σαββατου, ξεκινάει το “δεύτερο ημίχρονου” του αγώνα με τον μπουκ! Υ.

Γ: Η φωτό είναι από το γεγονός των ημερών. Ο αγαπημένος μου Ζιζού στον πάγκο της Ρεάλ. Οι σημερινοί αστέρες της ομάδας ας…κάτσουν λίγο σούζα μπροστά σε ένα πραγματικά τεράστιο ποδοσφαιριστή, θέλω πάρα πολύ να τα πάει καλά και ως προπονητής. Προσωπική άποψη, ο Ζιντεντίν Ζιντάν ήταν ότι κορυφαίο έχουμε δει τα τελευταία 20 χρόνια στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Χωρίς να τον συγκρίνω. Εξάλλου, οι κορυφαίοι δεν συγκρίνονται γιατί είναι μοναδικοί.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras