1273

Billaras

Μόνο εγγλέζικα, μόνο μεγάλα!

H νίκη της Αστον Βίλα χθες πήγε στα χαμένα, αφού Νιουκάστλ και ΑΕΚ Λάρνακας με απογοήτευσαν. No problem, μέσα στο μενού αυτά, αυτό θα έλειπε να κερδίζω συνέχεια, δεν θα ήμουν εδώ, αλλά σε καμιά Αρούμπα να πίνω κοκτέιλ (γέλια). Τα’χω ξεχάσει ήδη, απλά να επισημάνω ξανά πόσο διαφορετίκο είναι φέτος συνολικά το Betsellers. Εχασα εγώ και ο Μάκης, αλλά σε άλογα-μπάσκετ-τζίνι ήρθαν καλά ταμεία! Και κυρίως, υπάρχει πληθώρα ψαγμένων επιλογών (κι αυτό αποδεικνύεται όχι από νίκες/ταμεία αλλά από τις αποδόσεις, οι οποίες κατά κύριο λόγο πέφτουν δραστικά σε σημεία που επιλέγονται, αυτός είναι ένας σοβαρός δείκτης).

Πάω λοιπόν παρακάτω. Απ’το πρωί είναι περίεργη μέρα. Υπάρχουν ματς που παίζεται αν θα γίνουν, χτυπημένα από τον covid-19. Οι μπουκ τα έχουν εξαφανίσει. Είτε είναι στο σεντόνι (Μακάμπι-Σάλτσμπουργκ, αυτό θα γίνει αλλά ουδείς ξέρει τι 11αδα θα κατεβάσει ο Δώνης στη Μακάμπι με 6 βασικούς να είναι off), είτε στο Νησί. Το Λέιτον-Τότεναμ είμαστε 2 το μεσημέρι και δεν είχε ακυρωθεί.

Δεν λέω “αναβληθεί” γιατί πλέον τα κόζια έχουν αλλάξει, ημερομηνίες δεν υπάρχουν. Και αν δεν παιχθεί, θα κατοκυρωθεί στην Τότεναμ άνευ αγώνος. Η Λέιτον ανακοίνωσε χθες κρούσματα σε παίκτες. Πολλά. Δεν είπαν ονόματα, δεν είπαν πόσα, αλλά όχι ένα ή δύο. Και παράλληλα, ουδείς ξέρει τι ομάδα θα κατεβάσει (αν γίνει το ματς) ο Μουρίνιο, αφού η ομάδα του ξαναπαίζει την Πέμπτη στα Σκόπια! Μύλος κανονικός.

Οι μπουκ εξαφάνισαν κι αυτό το ματς, δεν ξέρω αν γίνει, δεν ξέρω -ακόμα κι αν γίνει- αν οι μπουκ θα βγάλουν αποδόσεις. Πιθανολογώ πως όχι…

Την ίδια ώρα, στην Αγγλία από σήμερα υπάρχει τεράστιο θέμα. Πραγματικά τεράστιο. Τα πλάνα γιά επιστροφή κόσμου στα γήπεδα έστω και σε 20-25% πληρότητας πάνε περίπατο. Αναβάλλονται. Ανακοινώθηκε επίσημα απ την κυβέρνηση (δεν ξέρω αν εντός της ημέρα ανακοινώσει και κανένα lock down ο Μπόρις Τζόνσον).

Πέρυσι η Premier League έχασε 170 μύρια και αν φέτος όλη τη σαιζόν δεν έχουν κόσμο, θα αγγίξει τα 700! Η Φούτμπολ Λιγκ έχασε 50 μύρια και η εκτίμηση είναι ότι χωρίς κόσμο φέτος θα φτάσει τα 200 η χασούρα! Το θέμα δεν ειναι τόσο στην Premier League που έχει μεγάλα πορτοφόλια, χορηγίες, τηλεοπτικά. Στην Φούτμπολ Λιγκ όμως, ξεκαθαρα, ΔΕΝ θα αντέξουν. Αν δεν έχουμε κρατική επιχορήγηση/δάνειο ή δάνειο (που έχει ζητηθεί) από την Premier προς τους “μικρούς”, ταβάνι είναι οι γιορτές.

Μετά αντίο ζωή. Θα διαλυθούν κυριολεκτικά, πρώτα σε καθεστώς διαχείρισης, μετά διάλυση. Σφίξανε άσχημα. Πολύ άσχημα….

Αυτά με τις εξελίξεις, πάμε στα στοιχηματικά.

Σβήνω το σεντόνι πάραυτα. Να δώσω ειδικά; Ή να δώσω combo; Μπα… Στοιχηματικά τίποτα λοιπόν. Θα δω τα ματς, θα είμαι στο chat, αν προκύψει live καλώς. Pre game τίποτα.

Απλώς να ευχηθώ ολόψυχα νίκες στις ελληνικές ομάδες. Ειδικά στον ΠΑΟΚ που και πιό δύσκολο έργο πιστεύω θα έχει και είναι ίσως η μοναδική του ευκαιρία φέτος να μπει στους ομίλους. Οπως είναι η βαθμολογία της UEFA, από το 2022 ακόμα και ο πρωταθλητής θα έχει βουνό τεράστιο μπροστά του.

Γιά το Europa League επιφυλλάσομαι. Πολύ νωρίς. Αν προκύψει κάτι, θα δείτε update Πέμπτη μεσημέρι αργά.

Προς το παρόν τίποτα. Κάτι έχω δει μεν, δεν το ποντάρω από τώρα δε.

Οπότε, μας έμεινε το Λιγκ Καπ Αγγλίας. Την προσέγγιση την ξέρετε, την φιλοσοφία την ξέρετε. Τρίτος γύρος, το βάζουνε μαζεμένο το Λιγκ Καπ γιά να το “τρέξουν” όσο γίνεται.

Από όλα τα ματς, γιά το Λέιτον-Τότεναμ είπαμε, της Πέμπτης είναι αδιάφορα (στοιχηματικά), μένουν σήμερα και αύριο τα υπόλοιπα.

Η αίσθησή μου είναι ότι σήμερα έχει το “ψωμάκι”. Τσεκάρω και Νιούπορτ και Χαλ και Μπρέντφορντ. Αυτά τα τρία. Plus το αυριανό Φούλαμ-Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Αυτή η τετράδα με απασχολεί.

Η Νιούπορτ χρόνια δείχνει τι θέλει και τι μπορεί εντός. Από Σουόνσι φέτος; Απο Λέστερ πέρυσι στο κύπελλο; Τα τελευταία χρόνια εντός σκοτώνει τον καθένα (με κόσμο βέβαια).

Και για την Γουότφορντ…μη λέμε τα ίδια συνέχεια. Απόντες, κλίμα περίεργο ή και κακό με Ιβιτς, με την Οξφορντ στον 2ο γύρο έπρεπε να έχει χάσει και να το έχουμε πληρωθεί. Και ίδια (μικτή, με 3-4 πιτσιρίκια) ομάδα θα κατεβάσει και απόψε.

Η Μπρέντφορντ θεωρώ ότι μιά “εκδίκηση” από την Γουέστ Μπρομ που της πήρε την άνοδο πέρυσι, θα την θέλει.

Βεβαια δεν της έφταιξε και κανείς, η ίδια αυτοκτόνησε. Η Μπρομ δεν είναι σόι, από 5αρα έρχεται και ο Μπίλιτς είναι μέσα στα νεύρα.

Η Χαλ ήδη έκανε κηδεία στην Λιντς στον 2ο γύρο (η φωτό από αυτό το ματς), έχει ξεκινήσει εξαιρετικά, βασικούς βάζει, ενώ και γιά την Γουέστ Χαμ μην τα ξαναλέμε. Οκ, βελτιωμένη με την Αρσεναλ ήταν αλλά και πάλι, όσο θα λείπουν και οι Νομπλ-Γουίλσιρ ένας Αντόνιο θα βολοδέρνει μαζί με άλλους δέκα κατιμάδες.

Κι αυτή θα κάνει rotation, ακολουθεί η Γουλβς.

Οσο γιά το αυριανό; Η Φούλαμ είναι δεδομένο ότι πισω μπάζει τρελλά νερά. Οκ μπροστα καθαρίζει ο Μίτροβιτς (αν παίξει φυσικά) αλλά όσο τρώει πολλά, έχει θέμα. Και η Γουένσντεϊ φέτος σε τέσσερα ματς (δύο Λιγκ Καπ, δύο πρωταθλημα) δεν έχει καν δεχθεί γκολ (και το Σάββατο που την ποντάραμε ελάχιστα απειλήθηκε)! Αν το καταφέρει και πάλι, τότε οι τύχες της είναι πολύ καλές γιά τη μπόμπα…

Καταλήγω: Παίζω σίγουρα Νιούπορτ και Χαλ, στο draw no bet.

Στο 3,90 η μιά, στο 7,00 η άλλη. Σκέφτομαι τα άλλα δύο. Η Μπρέντφορντ ξεκάθαρα είναι ψυλλιασμένο σημείο στο 3,00. Στο 4,00 ας πουμε δεν το σκεφτόμουν. Καθαρά λόγω απόδοσης το αφήνω. Αν ανέβει ως το βράδυ πάνω από 3,4 τότε θα αρχίσει να αποκτά αξία, δείτε το. Και έμεινε το αυριανό. Θα το παίξω ξερό, χωρίς καλύψη αυτό. Μιά στεκιά. Και τέλος. Ολα μονά.

Οποιος θέλει ας κάνει και δυάδες. Είναι αρκετά (ως πολύ) ζόρικα, δεν το συζητώ.

Τα λεμε στο chat απόψε, το νου σας γιά update αργά την Πέμπτη (μετά τις 3).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras