552

Billaras

Μόνο με αγγλιδούλες!

Καλό μεσημέρι, πρώτα απ΄όλα, επειδή πήρα και μηνύματα και e-mail, είμαστε άπαντες καλα και παρόντες, η χθεσινή εκπομπή δεν έγινε γιατί κάπου δύο ώρες πριν ο Μάκης τα…χρειάστηκε, κάτι έφαγε και τον χάλασε, έφυγε γιά το σπίτι του, ίσιωσε αργά το βράδυ. Συμβαίνουν και αυτά, άνθρωποι είμαστε.

Στο στοιχηματικο σκέλος, είχα ξανά τα…ίδια, αυτά που έχω δύο μήνες τώρα.

Ενα απόλυτα εύστοχο, ένα εντελώς άστοχο και το…μεσαίο που τα κρίνει όλα να κάθεται στο Χ (η Μόντενα). Με δέκα παίκτες από το 20′ αλλά το πάλεψε, μαζί της το πάλεψα κι εγώ αλλά ως το Χ έφτανε. Κρίμα. Οπως και να’χει, το έγραψε και ο Μάκης, κάτι τον προβληματίζει και προβληματίζει και μένα. Η φετινή αλλοπρόσαλλη Αγγλία. Πολλά up and down σε διάστημα λίγων ημερών.

Δεν βρίσκουν σταθερότητα οι ομάδες, περίεργο αυτό, θα έπρεπε τώρα να πατάνε καλά και μαζί τους κι εμείς. Προχθές έχασα μαρς την Λιντς ας πούμε. Αστεία άμυνα, ανεμική επίθεση. Τρία 24ωρα πριν η ίδια 11αδα είχε βάλει κάτω την Αρσεναλ και την σφυροκοπούσε! Μοιραία εγώ πήγα στο διπλό, αλλά η Λιντς δεν ταξίδεψε ποτέ στο Λέστερ. Αναφέρει και ο Μάκης άλλα παραδείγματα.

Οπως και να’χει, αυτό είναι παράξενο και μας προβλματίζει και απαντάει σε μεγάλο βαθμό και γιατί χάνουμε ως τώρα. Αμα η κεντρική σου δεξαμενή είναι το Νησί κι αυτό κάνει…παλαβομάρες, μοιραία χάνεις.

Πάμε τώρα στο σήμερα. Γιά τα αυριανά…θα τα πούμε αύριο! Σήμερα λοιπόν, στο Νησί έχω βάλει στην άκρη Μίλγουολ-Μπραντφορντ-Τρανμίρ-Τζίλιγχαμ-Μπρόμλεϊ.

Αυτά τα πέντε. Λίγα είναι φυσικά, προσέχω πάρα πολύ πλέον. Κι ένα under καλό στο 1,90 από το Τσέλσι-Γιουνάιτεντ. Αυτά είναι.

Εσβησα δύο και σχετικά εύκολα, την Τρανμίρ γιατί πήγε στο 2,30 και την Μπρόμλεϊ γιατί οκ η Τσέστερφιλντ ντεφορμέ αλλά δεν θέλω να την κοντράρω. Το under αξιοποιήστε το εσείς αν θέλετε κάπου, μου έμειναν τρία. Μίλγουολ-Τζίλιγχαμ-Μπράντφορντ.

Κι εδώ είχαμε πτώση απόδοσης, η Μίλγουολ ήταν 2,80 και η Μπράντφορντ 3,10. Τώρα η πρώτη γύρισε και φαβορί. Θα κάνω…εκπτώσεις (έστω και μικρές) αλλιώς δεν θα έπαιζα και τίποτα.

Αυτά τα τρία σε ένα trixie, όλα έχουν και πρώιμη. Η Μίλγουολ είναι σε φόρμα μεγάλη, με έδρα-κάστρο (κλάσικό Ντεν) και η Μπρομ ντεφορμέ, με υπηρεσιακό και κάκιστο κλίμα.

Η Μπράντφορντ τα πάει πολύ καλυτερα εκτός από εντός, ομοίως και η Γκρίσμπι είναι καλή εκτός αλλά κάκιστη εντός! Τέλος, η Μπάροου ξεκίνησε την κατηφόρα που περίμενα, 4 σερί ήττες στο πρωτάθλημα, ότι νίκησε στο Τρόφι δεν με επηρεάζει. Είναι “κοντά” σημεία (για Αγγλία και Betsellers) αλλά δεν έχω κι άλλα!

Εκτός Νησιού, λίγο Αμερικά Μινέιρο, λίγο Βόλφσμπουργκ, λίγο Λανς, αλλά…λίγο.

Και λίγο σημαινει πάσο. Δείτε τα εσείς αυτά τα τρία, “κάτι” έχουν. Και προσοχή και στην Μόντσα, Μπερλουσκόνι-Γκαλιάνι την “τρέχουν”, δηλαδή το…αχτυπητο δίδυμο γιά μιά 20ετία της Μίλαν! Μην έχουμε καμιά ομορφιά…

Είμαι αρκετά λιτός, προσέχω όσο βλέπω την κατάσταση, θα μείνω με το trixie, δεν ξανοίγομαι και δεν βιάζομαι! Νέα στήλη αύριο ίδια ώρα και τα λέμε κατά τις 5 στο chat για όσο αντέξουμε (γέλια).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras