1286

Billaras

Μόνο με αγγλικές επιλογές-UPDATE!!

Tα βαλα από εδω, τα έβαλα απο εκεί, σχετικά γρήγορα κατέληξα σήμερα! Καλό μεσημέρι, μπαίνουμε στην ζόρικη περίοδο, αλλά παράλληλα και στην περίοδο που…γουστάρουμε. Σερί αγώνες, μεγάλα κουπόνια, μεγάλα ματς, γιά ένα μήνα θα είμαστε non stop.

Θέλει όμως καλή διαχείριση, θέλει καλή διαλογή, δεν γίνεται να παίζουμε δέκα ματς κάθε μέρα.

Και υπομονή. Πολλή υπομονή. Οσο γιά το συγκεκριμένο κουπόνι, θέλει και προσοχή. Μετά από διακοπή και ένα σκασμό διεθνείς ανά τον πλανήτη σκορπισμένους και να ακολουθεί πρεμιέρα ευρωπαϊκών ομίλων; Δεν το λες και απλή υπόθεση…

Εγραψα παραπανω ότι κατέληξα σχετικά γρήγορα σήμερα. Οντως, έτσι έγινε. Η πρώτη απόφαση ήρθε στο…πεντάλεπτο.

Μόνο Αγγλία! Εξάλλου 2-3 μου ψιλοαρέσαν εκτός Νησιού, τα άφησα ήσυχα (λίγο Μαρίτιμο, λίγο Κορτράικ, λίγο περισσότερο Τβέντε, αυτή οριακά σβήστηκε).

Στο Νησί λοιπόν, μιά δεκάδα ψάχτηκε περισσότερο. Σχετικά γρήγορα σβήστηκε η Ρέντινγκ, η Τζίλιγχαμ, η Μόρκαμ, η Ανναν και η Νότιγχαμ. Οπότε τα δέκα έγιναν πέντε και αυτά θα παιχθούν.

Μιά πεντάδα (αλλά δείτε κι εσείς όσα άφησα, 2 στήλες σερί όσα άφησα…πέρασαν όλα).

Στην πεντάδα κι εδώ η διαλογή έγινε εύκολα. Τα δυο τεράστια ματς της Premier League μονάχα τους, με μιά..εσάνς fun bet. Τι εννοώ; Ξερό Χ στο Εβερτον-Λίβερπουλ, αλλά συνδυαστικά με g/g να το πάω στο 5,50. Ιδου το ένα. Κατέληξα στο Χ γιατί είναι ψηλά παρότι έρχεται συχνότατα (7 στα 10 τελευταία Εβερτον-Λίβερπουλ).

Και οκ, αήττητη η μιά, πρωταθλήτρια η άλλη, ντέρμπι μεγάλο, το Χ επρεπε να είναι χαμηλότερο. Και με Πίκφορντ (ντεφορμέ)-Αντριαν (γιά το ανάθεμα) κάτω από τα δύο γκολπόστ, χλωμό να μείνουν στο μηδέν οι ομάδες.

Και Σίτι-Αρσεναλ, ας το πάω ως το διπλό, άπαξ και οριστικά δεν έχει Ντε Μπρούιν η (έτσι κι αλλιώς όχι καλά) Σίτι. Αντίθετα η Αρσεναλ (του μαθητή Αρτέτα) τα πάει καλά, ο Ομπαμεγιάνγκ θα παίξει, ήρθε και νέο αίμα στην ομαδα.

Κι αυτό με g/g μας πάει στο 9,50! Βρέχει γκολ φέτος στο νησί ρεκόρ σπάνε, δεν πιστεύω να δούμε 0-0 στο ένα ματς και 0-1 στο άλλο.

Κλείσαμε με τα μεγάλα, μονά αποδεκτά combos. Χαλαρά, μικρή μίζα (εδώ κολλάει η διαχείριση που λέγαμε).

Και πάμε στα τρία μικρότερα. Μπρίστολ Σίτι στο 2,70 και Σάλφορντ στο 2,80 και Γκρίσμπι στο 3,50.

Ξεκάθαρες επιλογές αρκετά.

Η πρώτη Μπρίστολ κακώς είναι εκεί, στο 2,35 την περίμενα, χάλια η Μπάρνσλει και ακέφαλη, με υπηρεσιακό. Η Σάλφορντ επίσης αήττητη, κόντρα σε κακή αντίπαλο και με Πολ Σκόουλς στον πάγκο (όχι οτι τον εκτιμώ ως προπονητή, αλλά έναν αέρα θα τον φέρει). Και τέλος, ο αγαπημένος μου Χάλογουεϊ. Μαγκας μεγάλος. Δεκαπέντε μέρες αναγκαστικό ρεπό ελέω κορονωϊού, επιστρέφουν και κάνουν ενα τίμιο 0-0 στο Μπόλτον και μιά τριάρα στο Τσέλτεναμ.

Και εδώ (είναι κοινή συνισταμένη και στα τρία ματς) κοντράρω κακή και ντεφορμέ αντίπαλο.

Είδατε πόσο απλό ήταν; Αυτό καμιά φορά βγαινει σε καλό. Δεν το ψείρισα πολύ, αυτά μου αρέσαν, μου “έκατσαν καλά” που λέμε. Δύο μονά, ένα trixie, έξι στήλες σύνολο, ιδού και η παικτική διαχείριση.

UPDATE: Φοβερή μέρα χθες. Ολοι είδαμε τι κακός χαμός έγινε ανά την Ευρώπη, τι φάπες έπεσαν αριστερά και δεξιά σε “μεγάλες φανέλες”.

Αλλά την χρεώνω φοβερή γιά το δικό μου παιχνίδι. Το οποίο κρίθηκε όλο στα βαθιά χασομέρια. Κυριολεκτικά. Ακύρωση γκολ της Λίβερπουλ γιά να πληρωθούμε το όμορφο Χ+g/g. Πέναλτι κατά της Μπρίστολ Σίτι στο 95′ (με 4′ χασομέρια παρακαλώ), εκτέλεση στο 101′ και 2-2 γιά να χαθεί το διπλό έτσι! Και πέναλτι γιά Γκρίσμπι στο 91′ γιά να έρθει αυτό το διπλό που δυστυχώς πήγε στράφι.

Αν με ρωτάτε, θα προτιμούσα να έμενε η Μπρίστολ διπλό και να μην έπιανα το Χ του ντέρμπι αφού πολύ απλά θα είχα…διπλάσια κέρδη! Αλλά έτσι ήθελε η μπάλα, τι να κάνουμε; Οπως και να’χει, όλα καλά (με δεδομένο τον κακό χαμό που έγινε και που τον περιμέναμε), ήρθαν νίκες και στις…Αφρικές και στα…ιπποδρόμια, το Betsellers είναι πλέον παντού.

Σήμερα θα σηκώσω χειρόφρενο. Θα μαζευτώ. Ετσι κι αλλιώς πάμε μαζεμένα και τα είπαμε, έχουμε μηνιαίο μαραθώνιο μπροστά μας.

Τα τσέκαρα όλα, δεν ενθουσιάστηκα, ελάχιστα με τσίγκλισαν. Κάμποσα τα έσβησα λόγω ειδήσεων (παράδειγμα, Κραιόβα στη Ρουμανία που έβγαζε μάτια γιά διπλό μέσα στην Ντιναμό Βουκουρεστίου αλλά έχει απόντες, αλλιώς θα βλέπατε μπετ και από Ρουμανία σήμερα), άλλα λόγω απόδοσης (παράδειγμα Οσασούνα που μόλις άρχισε αλλά είχε βουλιάξει στο 2,80 πριν τη σέντρα).

Και είπα ενστικτωδώς να σβήσω και Φαμαλικάο τελικά. Είδα και Χερενφεν, είδα και Αστον Βίλα (εδώ ξεκάθαρα μας είχανε πάρει χαμπάρι από νωρίς και σε τέτοιες αποδόσεις έφυγα σβέλτα, ήθελα μιά μοναδα ακόμα γιά να παίξω).

Τι παίζω; Ψίχουλα. Θα παίξω σε μονό 1+g/g το Τότεναμ-Γουέστ Χαμ που με πάει στο 3,00. Θα είναι και το μοναδικό μεγαλούτσικό μου.

Και μετά, μιά τίμια δυαδούλα, με άσο Γκενκ (θεωρώ μεγάλο το 2,50, θα θυμάστε ότι και προ διακοπής περίμενα ξεφούσκωμα Σαρλερουά) και αυριανό g/g στο Λιντς-Γουλβς στο νορμάλ 1,80. Και έκλεισα. Δεν βιάζομαι, δεν το πιέζω, βλέπω ματς, έχουμε ανηφόρα μπροστά. Κάντε το ίδιο. Νέα στήλη Τρίτη, σήμερα θα απουσιάζω από το chat αλλά εσείς να είστε, εκεί χτυπάει η καρδιά του site!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras