4263

Billaras

Μόνο με αουτσάιντερ-UPDATE!

Τα…λέγαμε εδώ την Κυριακή. Οι..βλακείες (άλλη λέξη χρειάζεται κανονικά) κομμένες! Φαβορί λέει η Παρί, η Μίλαν, η Ρεάλ, η Βαλένθια, η Σάλκε, η Αρσεναλ, η κάθε μιά “βαριά και ασήκωτη φανέλα”. Ναι καλά κρασιά θα πώ (ακόμα μιά φορά) εγώ. Το “πανηγύρι” των μπουκ βέβαια, έγινε με την Παρί. Ερχονται και σου λένε “πάρε μεγάλε στο 1.

50 την ομαδάρα, όρμα της”. Δηλαδή εξ'αρχής σε κοροϊδεύει. Και ορμάει η μάζα σε αστεία απόδοση. Και δώστου μηνύματα από την Παρασκεύη γιά Παρί. Και “δεν μπορεί, μετά από δύο στραβές θα κερδίσει”. Ελα που δεν κέρδισε! Ελα που ήρθε 0-0! Ελα που ήταν και κάκιστη ξανά! Ποιά “λογική” (ή ποιά…στατιστική) λέει ότι μιά ομάδα που έχει ξεκινήσει άσχημα, θα κερδίσει στο 3ο της παιχνίδι, δεν ξέρω.

Αυτό το στοίχημα το έπαιζα ως άσχετος το 1997 ας πούμε και κόντευα να καταστραφώ. Φτάσαμε το 2012 και το παίζει ακόμα λαός. ΑΝ λέγεται στοίχημα φυσικά… Αυτά με την Κυριακή. Σόρρυ αν γίνομαι…κακός, δεν θέλω να ρίξω αλάτι σε πληγές, θέλω όμως αν μπορέσω να ταρακουνήσω κάποιους. Προσωπικά, πέρασε η Μαρσέιγ, πήραμε τα…τσιγάρα μας, καθαρίσαμε.

Η Νιούελς δεν άξιζε. Οπως έγραψα πχ γιά την Λέστερ ότι έπρεπε να το έχουμε “φάει” το σημείο, έτσι λέω ότι η Νιούελς πήγε γιά το Χ, έκανε μόνο μιά φάση και πιστεύω ότι και τέσσερα ημίχρονα να έπαιζε, πάλι 0-0 θα έφερνε. Ομως, θα…μαλλιάσει η γλώσσα μου, το 0-0 της Νιούελς στο 3.00 (με την Νιούελς αήττητη, με δύο σερί νίκες, να μην έχει φάει καν γκολ και με καλή παράδοση) με το 0-0 της Παρί στο 1.

50 κόντρα στην Μπορντό, χωρίς να έχει κάνει νίκη, είναι σαν την μέρα με τη νύχτα. Οταν η μάζα αυτό το χωνέψει, τότε θα αλλάξει και η σχέση της με το κουμάρι. Θα…λιγοστέψουν οι “αιμοδότες”… Τα αφήνουμε όλα πίσω μας. Νέο κουπόνι. Ξεκινάω με…ξεκάθαρη δήλωση: ΔΕΝ παίζω κάτι στο σεντόνι. Αρα, σήμερα μόνο Αγγλία, αύριο…ρεπό (δεν θα υπάρχει στήλη), την Πέμπτη το μεσημέρι πάλι θα δούμε αν αξίζει να παίξω (και να γράψω).

Πάμε στο παρασύνθημα. Κάτι σημαντικό: Παίζοντας Λιγκ Καπ και γενικότερα αουτσάιντερ και γενικότερα αγγλιδούλες, με τον ΟΠΑΠ προκοπή δεν γίνεται. Αν κάποιος θέλει να ακολουθήσει και απόψε και τους επόμενους εννιά μήνες το παιχνίδι μου, λυπάμαι αλλά…στο πρακτορείο δεν γίνεται. Οποιος δεν μπορεί να καταλάβει πως εγώ θα παίξω πχ τέσσερα αουτσάιντερ σε μονά -δυάδες και αν βγουν δύο έχω κερδίσει και την ίδια ώρα ο παίζων ΟΠΑΠ θα πάρει τα ίδια ματς, αλλά αναγκαστικά θα τα παίξει 3-4 (γιατί μονά και δυάδες…γιοκ) και με τα δύο θα έχει χάσει, είναι ο ίδιος που…έπαιξε Παρί και Μίλαν και Ρεάλ την Κυριακή!! Τα γράφω αυτά γιατί από το Σάββατο θα ξεκινήσει και η κάβα, το ουσιαστικό παιχνίδι μου.

Και θα παίζω μονά, δυάδες, θα κάνω trading, θα παίζω στο live. Και σε ..άλλες αποδόσεις. Αρα; Αρα όσο προλαβαίνουν κάποιοι, ας κάνουν μιά εγγραφή σε ξένη εταιρία. Αν δεν τους αρέσει ο τρόπος που παίζω, κανένα θέμα, ας ξεχάσουν αυτές τις γραμμές. Αν όμως τους κάνει, τότε..εδώ είναι τα μπάνερ του site, κάντε μιά εγγραφή μέσω αυτών όπου θέλετε και… ακολουθήστε.

Πάμε στα ματς. Αυτός ο γύρος Λιγκ Καπ είναι σαν τον 3ο γύρο του FA Cup. Μπαίνουν οι (13 από τις 20) της Premier League μέσα. Κρύβονται εκπλήξεις. Θέλει …τρέλλα, έμπνευση, ρίσκο, τύχη. Οποιος παίζει…συμβατικά, ας πάρει ρεπό. Ας πάει στο Europa League της Πέμπτης, που λογικά θα βγάλει πάει 6-7 φαβόρες. Ξεκάθαρα πράγματα. Εδώ, σήμερα, θα ρισκάρουμε. Και πολύ μάλιστα.

Εξ' αρχής, βήμα πρώτο, δεν παίζουμε ΚΑΝΕΝΑ φαβορί! Από…χέρι που λένε! Ας βγούνε όλα. Μα όλα. Δεν με απασχολεί. Στα αουτσάιντερ λοιπόν… Στην σημερινή KingBet, γραμμένα από χθες, έχω ξεχωρίσει (αρχικά) οκτώ αουτσάινερ. Τρανμίρ, Γέοβιλ, Κρου, Σουίντον, Τζίλιγχαμ, Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Μπράντφορντ και Νορθάμπτον (την Πέμπτη αυτό). ΤΟ 90% των “μεγάλων” ομάδων θα κάνει rotation.

Μικρό-μεγάλο, αλλά θα κάνει. Κοιτώντας ειδήσεις, τζίρους και πάνω από όλα “ακούγοντας” το ένστικτό μου, αρχίζω να ..κόβω. Αφήνω έξω Τρανμίρ. Νομίζω ότι η Βίλα θα κυνηγήσει μιά εμφατική νίκη-βάλσαμο στο κακό ξεκίνημα της. Θα το χτυπήσει δηλαδή το ματς (όλες θα το χτυπήσουν, αλλά ο Λάμπερτ θα έχει ένα λόγο παραπάνω, που τον εξήγησα).

Αφήνω έξω Μπράντφορντ. Δεν ξέρω, η αίσθηση μου είναι ότι και ο Τζόλα θα το χτυπήσει, διψάει να δείξει πράγματα στους νέους ιδιοκτήτες. Και έχει ξεκινήσει και καλά η Γουόφορντ. Αφήνω Κρου. Απλός ο λόγος εδώ. Με “κόλλησε” η πεντάρα που εφάγε. Και με βαριά καρδία, αφήνω και Τζίλιγχαμ. Εδώ ο λόγος είναι διαφορετικός. Είναι η απόδοση.

Σόρρυ, να ρισκάρω. Και ναι, μπορεί να έρθει άσος. Αλλά ρε παιδιά, στο 2.84 μάξιμουμ με δύο κατηγορίες διαφορά; Ε οχι. Το ματς είναι γιά 4.00. Να κάνω τα στραβά μάτια και να δεχθώ και το 3.40 ας πούμε. Οχι 2.85. Το αφήνω, ας έρθει, με Μάρτιν Αλεν είμαι, εννοείται. Αλλά το ρίσκο είναι δυσανάλογο με τις παρούσες αποδόσεις… Αν θα προσθέσω καμιά; Οχι.

Καμιά. Μένω με τις υπόλοιπες. Ποιές είναι; Γέοβιλ (5.00), Σουίντον (5.60), Γουένσντεϊ (3.05) και Νορθάμπτον την Πέμπτη (3.50). Γιά να καταλάβετε τι εννοώ στις αποδόσεις με την Τζίλιγχαμ, η Γουένσντεϊ με μιά κατηγορία διαφορά και πληρώνει παραπάνω. Εδώ θα ήθελα πχ 3.50, οπότε με…λίγο στραβά μάτια, παίρνω το 3.05). Αυτη η τετράδα είναι. Ολες έχουν ξεκινήσει φουριόζες και εντυπωσιακά.

Μην περιμένετε…υψηλή ανάλυση. Μπορεί να μην βγει καμιά. Κανένα πρόβλημα. Δείτε τι αποδόσεις θα παίξω. Και φυσικά, παραμένω με χαμηλό μπετ. Τελευταίο τροχειοδικτικό είναι αυτό. Βγήκε ένα; Στα ίσα μας. Βγηκαν δύο; Κάτι καλό πήραμε ως κέρδος. Βγήκαν τρία; Ομορφιά. Προσωπικά, δύο να έρθουν, στο 50% να είμαι, θα πω και..μεγάλο ευχαριστώ.

Ξέρω τι παίζω και πόσο ρισκάρω. Ολα μονά στο ανταλλακτήριο. Στις αποδόσεις που είδατε. Και δυάδες. ΟΧΙ τριάδες και τετράδα. Δεν ανεβάζω άλλο στήλες. Τέσσερα μονά, έξι δυάδες, άρα δέκα στήλες. Παραπάνω στα μονά, με ένα να παίρνω το στοίχημα μου όλο πίσω. Οποιος θέλει μπορεί να πάει σε dnb, σε Χ-2 ή 1-Χ, απλά εγώ γράφω πως θα παίξω προσωπικά και αναφέρω την γενικότερη κατεύθυνση.

Χαλαρώστε, απολαύστε το βράδι, μπείτε στην λογική του ρίσκου, παίξτε λιγα και εδώ θα είμαστε το Σάββατο να…σοβαρευτούμε! UPDATE!!! Τα κοίταξα από εδώ, τα κοίταξα απο εκεί, τζίφος. ΔΕΝ παίζω τίποτα σήμερα, όπως και την περασμένη Πέμπτη. Κανένα αξιόλογο αουτσάιντερ, πολλά μικρά και επίφοβα φαβορί, το αφήνω το Europa League. Εξάλλου, περιμένω την Νορθάμπτον, μπας και γίνει καλή δυαδούλα με την Σέφιλντ Γουένσντεϊ (αχ ρε Σουίντον)…  Τίποτα άλλο, νεα στήλη το Σάββατο.

Α, να μην ξεχάσω: ΑΥΡΙΟ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ www.betradio.com ΘΑ ΓΙΝΕΙ 5-7 (ΚΑΙ ΟΧΙ 4-6). ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ 5-7. Τα λέμε απόψε στο chat και αύριο (5-7) ραδιοφωνικά. Καλή επιτυχία σε ΠΑΟΚ και Ατρόμητο. Υ.Γ:Συνεχίστε να δηλώνεται στο φορουμ, στο αντίστοιχο ποστ, ποιοι θα έρθουν στο…φαγοπότι του επόμενου Σαββάτου 8 Σεπτέμβρη! Θα περάσουμε σούπερ! Σύναξη Σας…το θυμίζω, αυτό που έγραψα από το Σάββαττο.

Σε δώδεκα μέρες, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, κανονίστηκε …σύναξη. Μάζωξη, να γνωριστούμε κι από κοντά. Κρασοκατάνυξη, παϊδάκια, μεζεδάκια, ταβερνάκι. Οσοι πιστοί προσέλθετε!! Κατά 99.9% θα γίνει σε ταβέρνα στην Αγία Παρασκεύη, στην Αθήνα, βραδάκι, κατά τις 9. Αναφέρω το μέρος γιά να κάνετε τα κουμάντα σας. Σας…θέλω (αν γίνετε) όλους, να γνωριστούμε! Αυτό που ζητάω όμως, είναι κάτι απλό: Ανοιξα ένα ποστ στο φόρουμ, και θέλω ο καθένας που θα έρθει, να ποστάρει από κάτω την συμμετοχή του.

Το κάνω γιά να ξέρω ως αυτό εδώ το Σάββατο (1η του μήνα) που θα το οριστικοποιήσουμε, πόσοι περίπου θα είμαστε. Αλλο 10, άλλο 30, άλλο 50 άτομα. Πρέπει να ενημερωθεί η ταβέρνα. Οπότε, κάντε μου την χάρη, έχετε ακόμα πέντε μέρες καιρό να το αποφασίσετε (και να μην το πάρετε πίσω μετά), “δηλώστε συμμετοχή” στο ποστ που θα βρείτε στο φόρουμ.

Ανάλογα με τις συμμετοχές θα κανονίσουμε τα τραπέζια, είναι σημαντικότατο. Περιμένω να τα πούμε από κοντά, καιρός ήταν!!!!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras