4156

Billaras

Μόνο με εγγλέζες!

Θέλω να αφήσω πίσω μου την Κυριακή, δεν έχω να γράψω και πολλά, αν μετανοιώνω γιά κάτι είναι που έπαιξα το παρολί (το οποίο εξ΄αρχής χαρακτήρισα “χαζομάρα”) και δεν έπαιξα στα μονά την Μπέτις που κέρδισε χθες. Την ανέφερα, την “σημάδεψα”, δεν την έβαλα στην κάβα. Οκ, αυτό είναι δευτερεύον, αν κάποιοι την πόνταραν καλώς. Απλώς αναφέρομαι στα γραφόμενα μου.

Η Ζούλτε αρκούσε να πάρουμε πίσω το 50% του μπετ, μικρό το κακό αν έχασα 370 μονάδες. Μέσα στο παιχνίδι αυτά, ειδικά αφού κέρδισα το Σάββατο με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή μεγάλο ρίσκο. Με 20.060 μονάδες “μπήκα” στο διήμερο, με 19.935 βγήκα, δηλάδη…πάμε παρακάτω, ως μη γενόμενο. Πάω λοιπόν στα φρέσκα. Εγραψα από χθες (και δημοσιεύτηκε σήμερα στην KingBet) ότι δεν παίζω κάτι στο Champions League.

Απολύτως τίποτα. Στα μάτια μου η μοναδική πρόκληση και σαφές λάθος των μπουκ είναι η Ντόρτμουντ. Είναι στο 7.80 στο ανταλλακτήριο τώρα, στο 6.50 και 7.00 σε διάφορους μπουκ, αποδόσεις που σαφώς είναι εξωπραγματικές. Δεν γίνεται η ομάδα που παίζει μπα-λά-ρα με Σίτι εκτός και Ρεάλ εντός να πληρώνει τόσο. Γιατί δεν το παίζω; Ισως και να το κάνω ως το βράδυ, αλλά τώρα το πρωί που γράφω, απλώς …κολώνω.

Διαισθητικά πιστεύω ότι η Ρεάλ θα βγάλει ένα μεγάλο ματς, αυτό είναι όλο. Στα υπόλοιπα; Ολα μέσα σε Αντερλεχτ-Ζενίτ (γυρίζει ο Μποκανί, δεν παίζει ο Χουλκ), όλα μέσα στο Ντιναμό-Πόρτο, σαν να μην υπάρχουν Σίτι και Παρί. Και μένει ο όμιλος του Ολυμπιακού… Εδώ, οι αποδόσεις είναι κομμένες και ραμμένες ….στην τρίχα. Στο φτερό. Και στα δύο ματς.

ΔΕΝ υπάρχει ευκαιρία στον άσο του Ολυμπιακού, ΔΕΝ υπάρχει ευκαιρία στον άσο της Σάλκε, αλλά…ΔΕΝ υπάρχει ευκαιρία και στα διπλά (που δεν τα πιστεύω κιόλας). Ολα κρίνονται από τις αποδόσεις. Και δεν έχουν να μου προσφέρουν κάτι οι συγκεκριμένες. Α, ξέχασα να αναφέρω και την Μίλαν. Σόρρυ, ας κερδίσει, με τις ευχές μου, την Μίλαν που σέρνεται, να την παίξω στο 2.

00 απλά επειδή και καλά η Μάλαγα έχει μιά άνεση βαθμολογική, δεν το κάνω. Γιά να το κλείσω το σεντόνι: Να πάω σε public bets και σε παρολάκια με over και g/g και δεν ξέρω τι άλλο, δεν το κάνω. Ξέρω ότι ξενερώνουν πολλοί άμα δεν παίζω-προτείνω κάτι στο σεντόνι, αλλά δεν έχω λόγο να απλώσω παιχνίδι απλά…επειδή είναι δημοφιλή και τηλεοπτικά τα ματς.

Είπαμε. ΜΟΝΟ η Ντόρτμουντ έχει αξία, κανέναν άλλο. Και σας προϊδεάζω από τώρα, αύριο δεν θα υπάρχει νέα στήλη, πάμε γιά Πέμπτη. Γιατί….ούτε αύριο μου αρέσει κάτι. Οι μπουκ δεν έχουν λάθη (αν και σαν της Ντόρτμουντ αύριο είναι τραβηγμένη η απόδοση της Μπάτε), οι αποδόσεις δεν μου δίνουν κάπου αξία, καπούτ. Προσπερνάω και βλέπω τόπι χαλαρός και άνετος.

Το κουμάρι δεν σταματάει ποτέ, το no bet είναι σημείο, μην το ξεχνάτε ΠΟΤΕ αυτό!!! Πάμε στο νησί: Αναφέρω τι είχα ξεχωρίσει εξ'αρχής, γιά να πάμε μετά στο ξεδιάλεγμα: Μίλγουολ, Πιτέρμπορο, Μίντλεσμπρο από Championship. Σκάνθορπ, Μπέρι, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ από την 1η. Γουίμπλετον, Ρόδεραμ από την 2η. Και Λούτον από το Κόνφερενς. Πόσα είναι αυτά; Εννιά.

Αυτά τα εννιά μου κάνουν. Τα άλλα τα προσπερνάω, όσο κι αν κοίταξα μερικά ακόμα (πχ Νορθάμπτον ή Νοτς Κάουντι). Πρέπει να κάνω ξεσκαρτάρισμα, δεν γίνεται να παίξω και τα εννιά. Τα πρώτα που κόβονται πάραυτα είναι Πιτέρμπορο (οκ, επτά ματς χωρίς νίκη η Μπράιτον, αλλά και καλή ομάδα είναι και στο τελευταίο της ματς έδειξε ότι σύντομα θα ξαναμπεί σε φόρμα) και Μπέρι (θα πάρει ματς, το πιστεύω, αλλά σέβομαι και την καλή φόρμα της Ολνταμ τελευταία).

Το τρίτο που θα φύγει είναι η Λούτον. Το…μοναδικό μικρό. Οκ, δίκαιο είναι, αλλά με τι να το συνδυάσω; Αφήστε που η πρόκριση της Χέρεφορντ το Σάββατο δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει. Μπορεί να είναι…ακόμα στα πανηγύρια. Μπορεί όμως και να έχουν ηθικό στα ύψη και να συνεχίσουν με…φόρα. Μένουν πλέον έξι. Μίλγουολ, Μίντλεσμπρο, Σκάνθορπ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Ρόδεραμ και Γουίμπλετον.

Αυτά μου κάνουν. Από αυτές, όλες έχουν κάτι θετικό. Η Μίλγουολ με δύο σερί τεσσάρες (και φέτος…μας έχει μπερδέψει, έχει γίνει ομάδα εκτός έδρας, ενώ παραδοσιακά ήταν ομάδα έδρας). Η Μίντλεσμπρο δεν θέλει συστάσεις, τραίνο πάει με πέντε σερί διπλά και εντυπωσιακές εμφανίσεις. Η Σκάνθορπ με τον Λος πλέον στον πάγκο, ο οποίος αυτό το ματς θα “χτυπήσει”, το κύπελλο σαν να το άφησε.

Η Σέφιλντ είναι πρωτοπόρος και…αήττητη. Το βαρύ χαρτί της κατηγορίας. Η Ρόδεραμ από τη στιγμή που γύρισε ο Εβανς από την τιμωρία του, έχει μόνο νίκες και είναι επίσης το βαρύ χαρτί της κατηγορίας. Και τέλος, η Γουίμπλετον, βρίσκει πατήματα, έχει τέσσερις σερί καλές εμφανίσεις με τον Αρντλι στον πάγκο, κέρδισε πρόσφατα Μπρίστολ εντός και Πλίμουθ εκτός, πήρε και Χ στην Φλίτγουντ.

Α, πήρε χθες και δύο δανεικούς (χαφ και ακραιο μπακ) και μπορεί να είναι κατ ευθείαν στην 11αδα σήμερα. Στον αντίποδα, οι “αντίπαλοί” μας; Η Γουότφορντ είναι του ύψους και του βάθους. Προχθές ήταν του ύψους, νίκησε τη Λέστερ με τρομερή εμφάνιση. Η Νότιγχαμ άρπαξε ντόρτια εντός από την Μίλγουολ και μάλλον έχασε και το δεκάρι της, τον Μαγιέφσκι.

Η Γουόλσολ δεν περπατάει με τίποτα. Κάκιστες εμφανίσεις και 0-2-4 στα τελευταία έξι (επτά άσχημα αν βάλουμε και το 1-1 με την…Λίνκολν στο κύπελλο). Η Σουίντον είναι σε δίνη, ο Ντι Κάνιο τα χώνει, μιλάει γιά πρόστιμα, ήταν γερή η φάπα από την Μάκλεσφιλντ στο κύπελλο, η οποία ήρθε καπάκι μετά από τον αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ. Η Φλίτγουντ δεν τρομάζει εντός (δύο χινάρια, μιά ήττα στα τρία τελευταία, και με αντιπάλους θεωρητικά του χεριού της, Γουίμπλετον και Γουίκομ).

Εδώ “αρνητικό” γιά εμάς η έλευση ως δανεικού του πολύπειρου Μπάρι Φέργκιουσον, που ναι μεν στα 34 του, αλλά γιά επίπεδο Λιγκ2 κάνει διαφορά. Τέλος, η Εξετερ με 4 ήττες (5 αν βάλουμε και του κυπέλλου) στα τελευταία έξι και μιά ισοπαλία. Δηλαδή ντεφορμέ εντελώς, κακές εμφανίσεις, δυστοκία στο σκοράρισμα (ένα γκολ υπέρ στα αυτά τα έξι ματς!!).

Μένουν οι αποδόσεις. Κοιτάξτε καλά τα δεδομένα που ανέφερα. Και όμως, με ΑΥΤΑ τα δεδομένα, η Μίλγουολ είναι στο 3.00, η Μίντλεσμπρο στο 3.50, η Σκάνθορπ στο 3.20, η Σέφιλντ στο 3.10, η Ρόδεραμ στο 2.75, η Γουίμπλετον στο 4.00. Κανονικά, η δική μου δουλειά έπρεπε να…τελειώσει εδώ. Μιά εξάδα, πλήρης ανάλυση, κανένα να μην έρθει ξέρω ότι θα έχω παίξει σωστά.

Υπέρ μας τα δεδομένα, υπέρ μας οι αποδόσεις αουτσάιντερ!! Διαλέγετε όποιο σας κάνει “κλικ”, παίζετε μονά, δυάδες ή σύστημα και τέλος. Ας είναι, θα πάω και…παρακάτω, όπως πάντα. Στον τρόπο παιχνιδιού και στην τελική διαλογή. Τα έξι είναι πολλά. Μου…αρέσουν όλα, αύτη είναι η αλήθεια. ΕΝΤΕΛΩΣ διαισθητικά, θα κόψω δύο. Και θα είναι η Μίλγουολ και η Μίντλεσμπρο!!! Τα δύο της Championship.

Στο ένα, βλέπω και την Γουότφορντ καλά, το έγραψα και παραπάνω (εδώ είναι καλό το over γιά όποιον τα ψάχνει). Στο άλλο, η Μίντλεσμπρο ναι, πετάει. Ναι, δεν…καταλαβαίνει τίποτα από τραυματισμούς. Ναι, η απόδοση προκαλεί. Αλλά…μέσα μου, φοβάμαι την Νότιγχαμ. Καλό υλικό, καλός προπονητής, καλή έδρα. Ισως βγάλει αντίδραση. Θα το φοβόμουν λιγότερο το ματς αν δεν είχε φάει 4αρα η Νότιγχαμ και απλά ας πούμε είχε φέρει ένα 1-1.

Γκέλα θα ήταν, αλλά “ύπουλη” γκέλα. Τα ντόρτια ίσως τους βγάλουν ποδοσφαιρικό εγωισμό… Φυσικά, εσείς κάντε τη χημεία που θέλετε. Εγώ αναφέρω το δικό μου παιχνίδι…. Κι έτσι, κατέβηκα στα τέσσερα. Σέφιλντ Γιουν, Ρόδεραμ, Γουίμπλετον, Σκάνθορπ. Αυτά είναι. Θα πάνε σε ένα yankee, σε ένα 2-3-4, που θα είναι και το μοναδικό μου παιχνίδι γιά σήμερα-αύριο (το ξαναγράφω, ΔΕΝ παίζω αύριο, ΔΕΝ θα έχω νέα στήλη).

Μπορεί κάποιος να “κόψει” άλλο ένα και να πάει σε trixie. Μπορεί να πάει σε μονά. Εγώ θα κυνηγήσω το 50% (τα δύο) γιά να μην χάσω φορτώνοντας τις δυάδες παραπάνω. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Κέρδη από 4/11: 325 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 19.935 μονάδες. Ποντάρισμα 6/11: Yankee (2-3-4) με Σκάνθορπ 2 (3.20)-Σέφιλντ Γιουν. 2 (3.10)-Ρόδεραμ 2 (2.75)-Γουίμπλετον 2 (4.00). Από 56 μονάδες σε κάθε δυάδα (σύνολο 336), από 20 σε κάθε τριάδα (σύνολο 80) και 9 στην τετράδα.

Ολο μαζί 425 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 19.510 μονάδες. Η μίνιμουμ δυάδα μου δίνει 477 μονάδες, άρα με βγάζει κι από πάνω. Ζητάω το 50%, να περάσουν τα δύο δηλαδή γιά να βγάλω και τα…τσιγάρα μου. Ελπίζω να έκανα καλή χημεία, μου αρέσουν και τα τέσσερα (όχι ότι δεν μου άρεσαν και τα…άλλα πέντε, ειδικά τα δύο που άφησα εκτός στο παρά ένα). Τίποτα άλλο, νέα στήλη την Πέμπτη μετά τις 4.

Και φυσικά, ραντεβού σήμερα, στις 6, στο www.betradio.com (θυμίζω, η ώρα εκπομπής άλλαξε, πλέον σταθερά και Τρίτη και Παρασκεύη θα τα λέμε 6-8).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras