2014

Billaras

Μόνο με εγγλέζικα!

Ολα καλά. So far-so good που λένε. Η μετάβαση στο νέο Betsellers έγινε, μηδενικά τα προβλήματα (το γεγονός ότι κάποιοι ακόμα δεν το βλέπουν δεν έχει να κάνει με εμάς αλλά την παγκόσμια αναδιανομή του URL, θα…φτάσει σε όλους σταδιακά), από χθες το απόγευμα σας υποδεχόμαστε στο νέο μας σπίτι που -κατά γενική ομολογία- άρεσε! Πήρα πολύ θετικά μηνύματα, τα είπαμε και στο (νέο) chat με πολλούς χθες βράδυ, χαίρομαι και να πω την αλήθεια…ανακουφίστηκα.

Τραβήξαμε κουπί καλό εδώ και καιρό, αν κάτι κρινόταν ώς “κακό” θα είχα στεναχώριες. Εχω χαρές όμως. Και όμορφο -κρατώντας τον χαρακτήρα μας- και λειτουργικό. Το νέο chat σας…μαγνήτισε με τη μιά, σας βλέπω με power bank σε λίγο γιά τα κινητά σας, αφού..όλη μέρα εδώ θα είστε (γέλια).

Η δουλειά δεν σταματάει, φτιάχνουμε πράγματα ακόμα, εσείς δεν τα βλέπετε.

Θέλω εν’ όψει συνδρομής να είναι όλα στο 100%. Και θα είναι. Θυμίζω, ελεύθεροι και ως guest θα μπαίνετε γιά περίπου 10 μέρες. Μετά…είναι η σειρά σας. Εμείς ότι είχαμε να κάνουμε, το κάναμε. Μένει το αμιγώς στοιχηματικό κομμάτι και εδώ πλέον επικεντρωνόμαστε!

Εδώ είμαστε λοιπόν. Στα στοιχηματικά. Γιά τις εξελίξεις στο site ((και όλα τα άλλα θέματα όπως πχ η…σύναξη που έρχεται στη Θεσσαλονίκη) θα ενημερώνεστε στο Εditorial, μην παραλείπετε να το διαβάζετε, θα είναι πάντα ελεύθερο στη αρχική σελίδα χωρίς Login.

Στοιχηματικά λοιπόν, έχουμε να παίξουμε καιρό ελέω διακοπής. Η διακοπή έχει και καλά, έχει και κακά. Να σας δώσω ένα παράδειγμα, αν δεν υπηρχε, χθες θα έπαιζα Αλαβές. Το έγραψα στην Kingbet, ερχόταν από νίκη με τη Ρεάλ και η Θέλτα ήταν σε κρίση. Το φοβήθηκα ελέω διακοπής και το άφησα.

Μιάς και αναφέρθηκα στην Αλαβές που είναι εκτός Αγγλίας, να πω ότι σήμερα δεν παίζω κάτι εκτός Νησιού.

Μιά Καέν ως φαβορί που άρεσε, αλλά δεν είχα με τι αξιόλογο να την συνδυάσω, αρχικά σκέφτηκα δυάδα με την Αστον Βίλα επίσης φαβορί αλλά έπεσε η τελευταία κάτω του 2.00 και έκανα πίσω. Σκεψεις είχα, Νόρτζελαντ και Ζυρίχη βασικά, αλλά τελικά δεν ψήθηκα. Αύριο θα υπάρχει νέα στήλη, κάτι έχει και εκτός Αγγλίας.

Με το Νησί

Εχουμε το Νησί λοιπόν…

Αρχικά, θα τολμήσω νωρίς.

Και λέω θα τολμήσω γιατί θα παίξω Γιουνάιτεντ! Εγώ την κόντραρα τρεις φορές σερί. Με Γουέστ Χαμ-Βαλένθια-Νιουκάστλ. Προ διακοπής. Τυφλός δεν ήμουν, έβλεπα (ότι βλέπατε κι εσείς). Τώρα όμως θα πάω υπέρ της. Με…φόβο ψυχής (γέλια) γιατί δεν έχω απολύτως τίποτα αρνητικό να προσάψω στην Τσέλσι! Και καλά παίζει και καλό κλίμα έχει και απόντες δεν έχει και παράδοση έχει.

Τίποτα αρνητικό.

Αλλά..έχω σκαλώσει. Οσα είδα στο β’ ημίχρονο με την Νιουκάστλ μου έδειξαν εγωισμό, μου έδειξαν ότι…υπάρχει παλμός στην Μάντσεστερ. Και πως ναι, όσα θέματα κι αν έχουν με τον Μουρίνιο, είτε τα έκαναν στην άκρη γιατί έβλεπαν ότι ξεφτιλίζονταν, είτε τα έλυσαν. Η διακοπή πιστεύω τους βοήθησε κι άλλο. Και ο Μουρινίο έχει χρυσή ευκαιρία σε δύο ματς (σήμερα και με Γιούβε) να πάρει πόντους πολλούς.

Να σώσει την παρτίδα που έμοιαζε χαμένη. Το ξέρει κι αυτός, το ξέρουν και οι παίκτες (που κατάλαβαν με τη Νιουκάστλ ότι ο κόσμος στηρίζει τον πορτογάλο, βασικό αυτό). Γενικώς είναι ευκαιρία γιά πολλούς. Τον Πογκμπά, τον Σάντσες. Εχει και απουσίες και βαριά συνέχεια με Γιούβε η Γιουνάιτεντ, αλλά ακούω το ένστικτό μου Αν χάσω, έχασα. Βασικό κίνητρο βέβαια και η απόδοση.

Βρήκα και 5.35! Ε, δεν μπορώ να το αφήσω. Στο 3.8-4.00 ούτε καν θα το κοίταγα.

Μετά την Γιουνάιτεντ, γενικώς σε ένα μέτριο πρόγραμμα, έσβησα Γουέστ Χαμ (η διακοπή θα βοήθησε την Τότεναμ ενώ δεν με καλύπτει και η απόδοση, με την προβληματική τότε Γιουνάιτεντ είχα ας πούμε πάρει πολύ πιό ψηλά τον άσο), έσβησα Φούλαμ (θεωρώ χειρότερη όλων την Κάρντιφ αλλά όχι και 2.

87 το διπλό, βούλιαξε, στο 3.10 την είχα σημαδέψει ως χθες), τίποτα η Championship (έκανα αναφορά στην Βίλα).

Εμεινα με τέσσερα ακόμα σημεία. Πλίμουθ (3.40), Νοτς Κάουντι (4.33), Νορθάμπτον (5.00) και Φλίτγουντ (5.00). Αυτά είναι.

Σίγουρα παίζω Νοτς Κάουντι. Φωνάζει αυτό. Σκαλωμένη η Μπέρι, πέντε αήττητη με τρεις σερί νίκες η Νοτς Κάουντι που θυμίζω έχει Κιούελ στον πάγκο της εδώ και έναμισι μήνα και ο αυστραλός την βρίσκει την άκρη.

Και απο τα άλλα τρία; Τα δύο μοιάζουν πολύ. Γερές έδρες Πόρτσμουθ και ΜΚ Ντονς, καστράκια. Και καλές ομάδες, ειδικά η Πόρτσμουθ. Είναι καλά όμως και Φλίτγουντ (κυρίως, με Μπάρτον να δείχνει καλά δείγματα ως κοουτς) και Νορθάμπτον πλέον. Με νέο τεχνικό τον Κερλ, εκανε την 1η του νίκη, πανζουρλισμός στο 96′ που μπήκε το νικητήριο στο τελευταίο της ματς, αυτό το γκολ ήταν τεράστια ένεση οξυγόνου.

Είναι και τοπικό ντέρμπι αυτό, άρα..μάχη. Και Φλίτγουντ και Νορθάμπτον στο 5.00. Οντως τελικά μοιάζουν πολύ τα δύο αυτά σημεία.

Και τελευταία η Πλίμουθ. (Μου) τα έκανε μαντάρα στην Οξφόρδη, κάκιστη, πισογύρισμα μετά από τρία καλά ματς και νίκη (που την είχαμε πληρωθεί). Και γιουχα έφαγε. Ρε γαμώτο, δεν μπορεί να πέσω τόσο έξω.

Ιδια πραγματα έκανε και πέρυσι. Χάλια, τελευταία, άξαφνα….τσίτα τα γκάζια και άνοδος! Στην ιπποδρομιακή γλώσσα αυτά τα λενε “στέγερ”. Ειναι τα άλογα που δεν τους αρέσει να παίρνουν κεφάλι σε μιά κούρσα αλλά να είναι πίσω, στο σωρό, και να αφηνιάζουν στο τέλος και να σαρώνουν. Πέρυσι ήταν…καθαρό στέγερ η Πλίμουθ. Φέτος; Βρίσκει αντίπαλο με μηδεν νίκες εκτός.

0-1-4 έχει η Μπέρτον εκτός. Πιστεύω ότι αν δεν κερδίσει σήμερα, φεύγει ο προπονητής που τους ανέβασε, του δίνουν τράτο άφθονο. Last chance λοιπόν. Και γιά εκείνους και γιά εμένα. Στο 3.40 ο άσος είναι μεγάλος αν κοντράρεις ομάδα με “μηδέν” εκτός.

Γιουνάιτεντ στο χέρι. Νοτς Καουντι στο χέρι. Ανάβω τσιγάρο, το σκέφτομαι.

Καταλήγω σε Πλίμουθ και Νορθάμπτον, αφήνω την Φλίτγουντ. Αυτά τα τέσερα παίζω.

Ολα μονά εγώ, εσείς αποφασίστε. Κάβα σε κείμενο δεν θα βλέπετε, υπάρχουν πλέον τα πινακάκια, τα πάντα εκεί. Θυμίζω, μονάδες από 1 ως 10, όχι ως αναλογικό ποντάρισμα, αλλά ως δείκτης “πίστης” σε σημείο. Το 1 πάει πχ σε fun bet. Το 10 σε max bet.

Νέα στήλη αύριο ίδια ώρα με σήμερα και κατά τις 16.45 σήμερα θα μπω στο νέο μας chat. Θα …τουιτάρω πρώτα!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras