912

Billaras

Μόνο με ευρωπαικά combos!

Μου φαίνεται θα αρχίσω να μαζεύω…χρωστούμενα (γέλια). Μιά η Φράιμπουργκ, μιά η Κρίσταλ Πάλας, αυτά δεν πρέπει να τα βάλω στο τεφτέρι ως “οφειλές” της τύχης; Ετσι έβαλα ας πούμε στο τεφτέρι και την Πλίμουθ (τότε με Λίνκολν που έγινε 2-2 στο 90′ με μούφα πέναλτι) και είδατε πως μας τα έδωσε πίσω το Σάββατο άνετα;

Με αδίκησε λοιπόν.

Οκ, κατ’αρχάς όλοι όσοι είσαστε χθες βράδυ στο chat ξέρετε ότι έκανα cash out στην Πάλας στο 90′, κάναμε όλοι απ’ όσο είδα. Πληρώθηκα(με) δηλαδή. Στην κάβα όμως δεν φαίνεται. Γιά σκεφτείτε το ΣΚ της κάβας με Φράιμπουργκ που έκανε δυάδα στο trixie (εδώ και ατυχία και αδικία) και Πάλας (εδώ μόνο ατυχία, πονάνε αυτά τα γκολ στο 95′)!

Και τα λέω τώρα που κέρδισα αυτά, δεν έχασα! Κερδισμένος ήμουν, αυτό θα έλειπε να πάμε Θεσσαλονίκη και να χάσω.

Τα έγραψε ο Μάκης, έχουμε…παράδοση κέρδους! Μιά η Πλίμουθ, μιά η (πανεύκολη) δυάδα αξίας με Βαγιέκανο over/ΠΑΟΚ g-g μου έδωσαν κέρδος. Αλλα άμα δικαιούμαι παραπάνω, γιατί να μην το πάρω; Οπως βλέπετε δεν γράφω λέξη γιά την Εουπεν. Κι εδώ μας αδίκησε αλλά μονάχα το κοράκι, όχι η μπάλα. Δεν άξιζε να πάρει κάτι απ’ το ματς η Εουπεν. Ομως δεν άξιζε και να δεχθεί το 1-0 με μούφα πέναλτι! Τα VAR διακοσμητικά είναι ώρες-ώρες; Μαρς πέναλτι στο Φράιμπουργκ, “παίζε” λέει το κοράκι.

Μαιμού πεναλτι στην Γάνδη, “βούλα” λέει το κοράκι! Και το VAR μούγγα, δεν διορθώνει!

Anyway, πάμε παρακάτω. Η Θεσσαλονίκη μου…λείπει ήδη (τα είδατε στο facebook και στο twitter, ο Μάκης ξέχασε να σας γράψει στη στήλη του ότι η φωτό που έβαλε είναι απ΄το αεροπλάνο επιστροφής, γιά κερασάκι του διημέρου είδαμε ένα επικό ηλιοβασίλεμα πάνω από την συννεφιασμένη Μακεδονία), οι φίλοι μου λείπουν, το ράδιο Metropolis μου λείπει, όλα μου λείπουν! Αλλά θα τα ξαναπούμε.

Οπως τα λέμε κάθε χρόνο. Και θα περάσουμε ακόμα καλύτερα, όπως επίσης περνάμε κάθε χρόνο.

Πάμε πλέον στα φρέσκα…

Μετά από πάρα πολύ καιρό, έχω δει καλό πρόγραμμα στα ευρωπαϊκά και άθλιο στην Αγγλία! Να το κάνω πενηνταράκια; Δεν θα παίξω τίποτα στο Νησί! Οπως ανέφερε και ο Μάκης, τσέκαρα λίγο Ντέρμπι, λίγο Τρανμίρ, λίγο Γουίκομ, αλλά τελικά δεν ψήθηκα.

Και είχα αποφασίσει να δώσω μιά τίμια δυαδούλα με την (τεράστια) Πλίμουθ άσο και το πλούσιο over της Τσέλτεναμ. Παλιά στο Τέξας. Το 2,40 της Πλίμουθ έγινε 2,15 και το 2,10 του over έγινε 1,95. Οποτε πήγε περίπατο και η δυάδα και δεν παίζω τίποτα εγγλέζικο. Γιά να το ολοκληρώσω, πολλά φαβοράκια βλέπω. Πχ Πλίμουθ-Γουίγκαν-Σάντερλαντ-Οξφορντ στην 1η και Νιούπορτ-Σαλφορντ-Μπράντφορντ στην 2η πιστεύω κερδίζουν.

Αλλά με φαβορί (πόσο μάλλον στην Αγγλία) δεν πρόκοψε ποτέ κανείς…

Κι έτσι έμεινε η Ευρώπη. Εχει σημεία και αύριο και μεθαυριο. Και καλά σημεία όπως τα βλέπω τώρα. Θέλω όμως να τα ξαναδώ τα αυριανά/μεθαυριανά, οπότε ας μείνω στο σημερα. Εχω αποφασίσει τι θα παίξω. Θα παίξω combo. Καλοπληρωμένα combos. Σπάνια το κάνω, αλλά εδώ έχουν μιά αξία.

Και το ρίσκο παραμένει ρίσκο.

Αναφερομαι σε Μίλαν, Ρεάλ και Ντόρτμουντ. Ολα θα παιχθούν 2+g/g, όλα από το “φτιάξε αγορά” (γιά να πάρουμε κάτι πρώιμο αν προκύψει πχ κάποιο 0-2). Προφανώς λοιπόν και ρισκάρω, η Μίλαν έχει απουσίες καλές αλλά μ’αρέσει η εικόνα της και άξιζε και με Λίβερπουλ και με Μίλαν, η Ρεάλ θα βάλει πολλά, μάλλον θα φάει κιόλας αλλά…ένα παραπάνω το “έχει”, ενώ η Ντόρτμουντ ξεκινάει απο g/g και…ανεβαίνει.

Με Χάαλαντ στην ομάδα, την τιμώ ως αουτσάιντερ.

Με τα combos οι αποδόσεις είναι “πλούσιες”. Στο 4,33 η Ντόρτμουντ, στο 3,40 η Ρεάλ, στο 6,50 η Μίλαν. Και τίποτα άλλο για σήμερα. Προφανώς χαλαρά, δεν είναι fun bets αλλά δεν είναι και…αμάν-αμάν! Στεναχωριέμαι χωρίς εγγλέζικα είναι η αλήθεια, αλλά αφού δεν βρήκα κάτι καλό, μένω με τα ευρωπαικά.

Τα λέμε βράδι στο chat φυσικά, ενώ αύριο θα ανεβάσω νέα στήλη (διημέρου) αργά. Μετά τις 3 το μεσημέρι.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras