1565

Μάκης Μηνδρινός

Μόνο με Κύπελλο (update)

Καλή χρονιά, με υγεία, τύχη, χαμόγελα, χαρά, γλέντια και ό,τι άλλο επιθυμείτε! Βασικά υγεία και όλα τα άλλα έρχονται. Ελπίζω να περάσατε καλά, να ξεκουραστήκατε, να αφιερώσατε χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα. Και όσοι ξεκουράζεστε ακόμα (ξέρω πολλούς που θα γυρίσουν την Τρίτη στη δουλειά τους), πολύ καλά κάνετε. Βοήθησε και ο καιρός φέτος να νιώσουμε λίγο παραπάνω Χριστούγεννα.

Κρύο, χιόνι και… έπεται συνέχεια.

Στα δικά μας τα στοιχηματικά, προσωπικά την Τετάρτη δεν… κουνήθηκα από τον καναπέ. Εχοντας ξενυχτίσει το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, ήταν ό,τι πρέπει για άραγμα την Τετάρτη, μπάλα όλη μέρα! Και πήγε και αρκετά καλά στοιχηματικά, ειδικά όποιος έπαιξε Τσάμπιονσιπ του… μπήκε καλά!

Το εορταστικό πρόγραμμα στις Αγγλίες ανήκει λοιπόν στο παρελθόν και μπροστά μας έχουμε τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου.

Μετά από τόσα χρόνια δεν νομίζω ότι περιμένετε από εμάς να σας πούμε τι είναι το Κύπελλο Αγγλίας. Ένα πολύ γρήγορο briefing, γιατί απ’ ό,τι είδα έχουμε αρκετά νέα μέλη στην παρέα μας, είδα αρκετά νέα ονόματα στην ανανεωμένη λίστα μας, και αυτό μας γεμίζει χαμόγελα!

Τρίτος γύρος Κυπέλλου Αγγλίας, λοιπόν. Μπαίνουν οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ και της Τσάμπιονσιπ και παραδοσιακά ο συγκεκριμένος χαρακτηρίζεται ο γύρος των εκπλήξεων.

Πολλές «μεγάλες» συνηθίζουν να κάνουν ροτέισον, άλλες εκτεταμένο άλλες μικρότερο, καθώς κουβαλούν στην πλάτη τους το δύσκολο εορταστικό πρόγραμμα. Και φυσικά κάνουν ροτέισον επειδή έχουν το ρόστερ και τους παίκτες να το κάνουν! Οι «μικρές» προφανώς θα ήθελαν κι αυτές να ξεκουράσουν βασικούς, όμως το ρόστερ τους στις περισσότερες περιπτώσεις είναι περιορισμένο.

Επιπλέον, για τους «μικρούς» το Κύπελλο είναι μια τεράστια πρόκληση. Και για αγωνιστικούς λόγους, και για λόγους πρεστίζ, αλλά και για οικονομικούς. Μια μέτρια πορεία μιας «μικρούλας» στο Κύπελλο Αγγλίας μπορεί να βγάλει τα έξοδα όλης της χρονιάς.

Αυτό που οφείλουμε να πούμε για μία ακόμα φορά είναι ότι τα τελευταία χρόνια, ακριβώς επειδή και οι «μικροί» κουβαλούν βαρύ πρόγραμμα αλλά και επειδή άλλαξε ο κανονισμός των μεταγραφών (δεν επιτρέπεται πλέον να πάρεις δανεικούς παίκτες κατά τη διάρκεια της σεζόν παρά μόνο στις μεταγραφικές περιόδους), βλέπουμε και τις «μικρές» να μην κυνηγούν με τόση θέρμη τις προκρίσεις όπως στα προηγούμενα χρόνια.

Εξαρτάται, βέβαια, την περίπτωση, δεν είναι κανόνας αυτό και κάπου εδώ ερχόμαστε εμείς να βάλουμε κάτω τα δεδομένα.

Να δούμε ειδήσεις, να εξετάσουμε προπονητές (από αυτούς εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό ο χαρακτήρας που θα δείξουν οι ομάδες στα Κύπελλα), να βάλουμε κάτω τους στόχους των ομάδων (εκείνες που κυνηγούν άνοδο ή παραμονή, συνήθως αφήνουν λίγο πιο πίσω τα Κύπελλα), να δούμε ποιες αποδόσεις αξίζουν και ποιες όχι.

Από ‘κει και πέρα, όμως, υπάρχει και η λέξη-κλειδί, η έμπνευση. Διαφορετική έχει ο καθένας και παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στα Κύπελλα Αγγλίας. Πάμε να ξετυλίξουμε το κουβάρι, αφού προσθέσω πως εκτός από το Κύπελλο έχουμε κανονικά αγωνιστική σε Νάσιοναλ, Βορρά και Νότο, αλλά και αρκετά ματς στη Λιγκ 2.

Μία ακόμα παρένθεση πριν ξεκινήσουμε την ανάλυση.

Βλέπετε ότι οι κάβες όλων μας έχουν μηδενίσει. Είναι ένα τεχνικό πρόβλημα (προέκυψε λόγω της αλλαγής του έτους) που θα λυθεί πιθανότατα μέσα στην επόμενη εβδομάδα και οι κάβες θα είναι όπως πρέπει. Κλείνει η παρένθεση, πάμε στα ματσάκια.

Κύπελλο

Μπέρνλι  – Πίτερμπορο: Η Μπέρνλι ξεκίνησε καλά φέτος την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά πλέον έχει επιστρέψει στην… κανονικότητα.

Θα παλέψει για την παραμονή της και μετά τις τρεις διαδοχικές ήττες είναι μόλις στο +4 από τη γραμμή υποβιβασμού. Ο Σον Ντάιτς, αν και κλασικός Βρετανός προπονητής, περιμένω να κάνει ροτέισον, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα παρατήσει το θεσμό. Από τρεις σερί ήττες έρχεται και η Πίτερμπορο στη Λιγκ 1, παραμένει όμως εντός πλέι οφ. Είναι μια ομάδα που παραδοσιακά κυνηγάει διακρίσεις στα Κύπελλα και από ειδικά με τον Φέργκιουσον στον πάγκο είναι από τις ομάδες που πάντοτε κοιτάζω σ’ αυτές τις διοργανώσεις.

Στο 6,50 το διπλό, προφανώς όποιος θέλει παίρνει και κάλυψη.

Ρότσντεϊλ – Νιουκάστλ: Στόχος η παραμονή στη Λιγκ 1 για τη Ρότσντεϊλ, η αλήθεια είναι ότι γενικά δεν την έχω σε ιδιαίτερα μεγάλη εκτίμηση. Παρ’ όλα αυτά πήρε τη νίκη στο τελευταίο με την Ακρινγκτον (εκτός έδρας) με καλή εμφάνιση και αναθάρρησε. Προφανώς είναι ένα από τα σημαντικότερα ματς της χρονιάς αυτό με τη Νιουκάστλ, ο κόσμος περιμένει πως και πως και τα έσοδα θα είναι σημαντικά.

Αρκούν αυτά για να παίξει κάποιος άσο του 4,50 απέναντι σε μια ομάδα Πρέμιερ Λιγκ; Όχι, δεν αρκούν. Περισσότερο η Νιουκάστλ με έχει βάλει στο τρυπάκι να δω πιο σοβαρά το σημείο, παρά η Ρότσντεϊλ. Είναι πάρα πολλές οι απουσίες βασικών, στο 0-3 από τη Λέστερ χτύπησαν ακόμα τέσσερις και πλέον το ροτέισον του Μπρους θα είναι –θέλοντας και μη- μεγάλο.

Επίσης, πρώτος στόχος της Νιουκάστλ προφανώς είναι η παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μπρίστολ Σίτι – Σριούσμπερι: Εδώ υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρειες που ίσως αποδειχθεί κλειδί: η Σριούσμπερι δεν έπαιξε μεσοβδόμαδα, είχε ρεπό. Που σημαίνει ότι είναι ίσως η πιο ξεκούραστη ομάδα απ’ όσες συμμετέχουν στο Κύπελλο. Τουλάχιστον στα χαρτιά (παίζει, βέβαια, την Τρίτη με την Ντόνκαστερ σε εξ αναβολής ματς).

Μπορούμε να υπολογίσουμε σ’ αυτό και ότι οι τελευταίες εμφανίσεις της ήταν καλές ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων αλλά και ότι εκτός έδρας είναι βολεύεται να παίζει (μόλις μία ήττα στα 9 τελευταία εκτός σε όλες τις διοργανώσεις). Μην ξεχνάμε επίσης, ότι η Σριούσμπερι είναι ομάδα που κυνηγάει προκρίσεις στα Κύπελλα, χαρακτηριστικό είναι ότι στα 10 τελευταία στη διοργάνωση έχασε μόνο από τη Γουλβς πέρσι, σε επαναληπτικό, εκτός έδρας, με ανατροπή (3-2).

Η Μπρίστολ Σίτι είναι στη χειρότερή της φάση από το ξεκίνημα της σεζόν. Πέντε ήττες στα έξι τελευταία, η μέχρι πρότινος καλή αμυντική λειτουργία αγνοείται και πλέον έμεινε εκτός ζώνης πλέι οφ (-3). Στο 5,00 το διπλό.

Μπράιτον – Σέφιλντ Γουέν.: Για τη Μπράιτον ο στόχος είναι ένας: να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Πότερ λογικά θα ανακατέψει την τράπουλα, αν και η αλήθεια είναι ότι οι «γλάροι» στο γήπεδό τους δεν χάνουν εύκολα.

Το απέδειξαν και στο τελευταίο, όπου πήραν 1-1 από την Τσέλσι, ισοφαρίζοντας λίγο πριν από το τέλος. Η Σέφιλντ είναι από τις καλές ομάδες της Τσάμπιονσιπ και μέχρι πριν από την εορταστική περίοδο διεκδικούσε ακόμα και απευθείας άνοδο. Με τρεις σερί ήττες, όμως, πλέον είναι εκτός ζώνης πλέι οφ και ψάχνει ένα καλό ματς για να αποκτήσει εκ νέου μομέντουμ.

Εχουν σκάσει και κάποια εξωαγωνιστικά θέματα (αφορούν την πώληση του γηπέδου της και αν αποδειχθεί ότι δεν έγιναν νομότυπα οι διαδικασίες κινδυνεύει ακόμα και με αφαίρεση βαθμών). Στο 4,33 το διπλό.

Λέστερ – Γουίγκαν: Είναι το πρώτο φαντασματάκι που κοίταξα. Οσοι ακούτε την εκπομπή, έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στη Γουίγκαν.

Είναι από τις ομάδες που αδικούν τον εαυτό τους, καθώς παρά το γεγονός ότι έχει κάποια εξαιρετικά διαστήματα στα παιχνίδια της, δεν παίρνει αυτό που αξίζει δεχόμενη πολλές ανατροπές. Στο Μπέρμιγχαμ, πάντως, την Τετάρτη έβγαλε πολύ μεγάλο διπλό (3-2), ενώ η μοναδική της ήττα στα 6 πιο πρόσφατα ήταν στο Νότιγχαμ, σε ένα ματς που άξιζε πολύ περισσότερα (έχασε 1-0).

Γενικά είναι ομάδα που της αρέσουν τα Κύπελλα, μην ξεχνάμε ότι πριν από μερικά χρόνια έκανε την τεράστια έκπληξη φτάνοντας έως την κατάκτηση του FA Cup, κερδίζοντας στον τελικό τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η Λέστερ φυσικά δεν είναι εύκολη ομάδα. Ετσι όπως εξελίσσεται η σεζόν είναι η ομάδα που κυνηγάει τη Λίβερπουλ στη μάχη για τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο μέχρι τώρα.

Ο λόγος που σκέφτομαι την πολύ μεγάλη έκπληξη είναι επειδή η Λέστερ έχει μπροστά της την Τετάρτη τον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ με την Αστον Βίλα και φαντάζομαι ότι ο Ρότζερς θα έχει το μυαλό του και εκεί. Εχει ρόστερ η Λέστερ, όμως προφανώς η ποιότητα των βασικών δεν είναι ίδια με εκείνους που παίζουν λιγότερο. Στο δικό μου το μυαλό, έτσι όπως εξελίσσεται η σεζόν για τη Λέστερ (+15 από την 5η θέση της Πρέμιερ και ημιτελικά Λιγκ Καπ με ομάδα στα μέτρα της όπως η Αστον Βίλα), το Κύπελλο περνάει σε τρίτη μοίρα.

Στο… 17,50 το διπλό, στο 6,00 το Χ2.

Κυριακή

Τσέλσι – Νότιγχαμ: Είναι το δεύτερο φαντασματάκι που μπαίνει στο μικροσκόπιο. Η Τσέλσι του Φρανκ Λάμπαρντ είναι ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ, προσωπικά το γουστάρω με χίλια. Ο Λάμπαρντ δεν μασάει, χρησιμοποιεί πολλούς πιτσιρικάδες και θεωρώ ότι σε βάθος χρόνου θα δικαιωθεί.

Είναι λογικό, βέβαια, όταν παίζεις με πολλά πιτσιρίκια να έχεις σκαμπανεβάσματα. Και η Τσέλσι έχει αρκετές γκέλες εντός έδρας, εκεί που το βάρος είναι μεγαλύτερο, εκεί που υπάρχει ένα αναγκαστικό «πρέπει». Υπενθυμίζω ότι έχασε τα τρία από τα τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια της κόντρα σε Γουέστ Χαμ, Μπόρνμουθ και Σαουθάμπτον χωρίς καν να σκοράρει, ενώ η μοναδική νίκη της στο διάστημα αυτό ήταν επί της Αστον Βίλα (2-1) με πάρα πολλά ζόρια.

Η Νότιγχαμ δεν είναι στην καλύτερή της κατάσταση αγωνιστικά, αν και πέτυχε τρίτη σερί νίκη την Τετάρτη. Δεν ήταν πειστικές οι εμφανίσεις της, όμως πήρε αυτό που ήθελε και είναι εντός πλέι οφ ανόδου. Πολύ μεγάλο όνομα, πολύ βαριά η φανέλα, «ψοφάει» για τέτοια ματς, το αγωνιστικό στυλ της «κουμπώνει» με τον τρόπο που θα παίξει στο Λονδίνο (περιμένω τον αντίπαλο και χτυπάω στην κόντρα).

Δύο τα αρνητικά: ότι περιμένω τον Λάμπαρντ προσεκτικό στις αλλαγές του καθώς το Κύπελλο είναι θεωρητικά βασικός στόχος και ότι από την άλλη δεν ξέρω πόσο πολύ σκοπεύει να ανοίξει το ροτέισον ο Λαμουσί, αφού πλέον για τη Νότιγχαμ τα πλέι οφ είναι ο πολύ μεγάλος στόχος της σεζόν.

Μίντλεσμπρο – Τότεναμ: Ο μήνας του… μέλιτος για Μουρίνιο και Τότεναμ φαίνεται ότι πέρασε και αρχίζουν να βγαίνουν και πάλι στον αγωνιστικό χώρο τα προβλήματα των Λονδρέζων.

Όχι ότι στα πρώτα ματς με τον Πορτογάλο δεν τα βλέπαμε. Ναι μεν κέρδιζε η Τότεναμ, αλλά όταν δέχεσαι γκολ σε όλα τα παιχνίδια, κάποια στιγμή θα το πληρώσεις. Ηττα από την Τσέλσι εντός έδρας (0-2), 2-2 με τη Νόριτς εκτός και ήττα στο Σαουθάμπτον την Τετάρτη (1-0). Αυτά είναι τα τρία από τα τέσσερα τελευταία της Τότεναμ και ενώ στο τέταρτο (2-1 την Μπράιτον) νίκησε με ανατροπή.

Θα μου πεις «με τέτοια αποτελέσματα θα κοντράρεις τον Μουρίνιο γνωρίζοντας ότι θα… σκυλιάσει για να χτυπήσει το Κύπελλο;». Ναι, είναι μια σωστή ερώτηση αυτή. Τον Μουρίνιο δεν τον κοντράρεις εύκολα στα Κύπελλα ειδικά όταν η ομάδα του ψάχνει από κάπου να πιαστεί. Από την άλλη, βέβαια, με το Τότεναμ – Λίβερπουλ να έρχεται και με τα προβλήματα να είναι πολλά, δεν θέλει και πολύ να γίνει το μπαμ.

Στο τελευταίο η Τότεναμ έχασε τον Κέιν και τον Ντομπελέ, παραμένουν εκτός οι δύο αριστεροί μπακ Ντέιβις και Ρόους αλλά και ο Γιορίς. Γυρίζει ο Σον που εξέτισε. Επίσης, η εικόνα της Τότεναμ στο Σαουθάμπτον ήταν αποκαρδιωτική. Δεν μπόρεσε να απειλήσει σοβαρά τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της Πρέμιερ Λιγκ.

Από την άλλη, η Μίντλεσμπρο ανεβάζει στροφές, είναι σίγουρα στην καλύτερή της φάση από το ξεκίνημα της σεζόν.

Τέσσερις σερί νίκες, έστρωσε αμυντικά (τρία διαδοχικά μηδέν παθητικό), ενώ το «Ρίβερσαϊντ» θα «διψάει» για τη φιλοξενία της φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ. Παλιά η «Μπόρο» τα είχε αυτά τα ματς στην καθημερινότητά της, τώρα σπανίζουν και η δίψα είναι μεγάλη. Συν ότι είναι και ένα στοίχημα για τον Γούντγκεϊτ να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του και τον Μουρίνιο… Στο 5,25 ο άσος.

Πάλας – Ντέρμπι: Με τον Γουέιν Ρούνεϊ να αγωνίζεται σε ολόκληρο το ματς, η Ντέρμπι νίκησε την Πέμπτη 2-1 την Μπάρνσλεϊ, δεύτερη σερί νίκη με το ίδιο σκορ (είχε προηγηθεί το 2-1 επί της Τσάρλτον). Σημαντικό τρίποντο καθώς αποσπάστηκε 10 βαθμούς από τη ζώνη υποβιβασμού και πλέον βλέπει προς τα πάνω. Εκτός έδρας προφανώς δεν είναι η πιο αξιόπιστη ομάδα στην Αγγλία, όμως ισχύει ό,τι είπαμε πριν και για τη Νότιγχαμ.

Εχει φανέλα, έχει δίψα, της έχουν λείψει τα μεγάλα ματς και είναι πολύ μεγάλη η πρόκληση για τον προπονητή, Κοκού, αλλά και τον ίδιο τον Ρούνεϊ που επιστρέφει μετά από χρόνια σε γήπεδο της Πρέμιερ Λιγκ.

Η Πάλας είναι δεδομένο ότι θα έχει αλλαγές στην ενδεκάδα, πάντα κάνει ροτέισον ο Χόγκσον. Εξάλλου, έχουν προκύψει και πολλές απουσίες, στα μετόπισθεν λείπουν πολλοί, ενώ δεν παίζουν και οι Τάουνσεντ και Μπεντέκε μπροστά.

Στο 5,50 το διπλό.

Λίβερπουλ – Εβερτον: Το πολύ μεγάλο ματς του 3ου γύρου, το κλασικό ντέρμπι της πόλης στο Μέρσισαϊντ. Το να κοντράρεις τη Λίβερπουλ φέτος είναι από μόνο του ρίσκο. Μιλάμε για μια ομάδα αήττητη εντός συνόρων και –τουλάχιστον στα δικά μου μάτια- εκείνη που θα πάρει το πρωτάθλημα φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ.

Το ένα δεδομένο είναι αυτό, να ξέρουμε δηλαδή ότι η Λίβερπουλ ακόμα και με αλλαγές, ακόμα και σε ματς που δεν είναι καλή, είναι σε τρομερό μομέντουμ φέτος και δεν κοντράρεται εύκολα. Από την άλλη, όμως, πρέπει να βάλουμε στο τραπέζι και κάποια ακόμα δεδομένα. Ότι από τότε που ανέλαβε ο Κλοπ οι «ρεντς» ανοίξουν πολύ το ροτέισον στα Κύπελλα, ότι ο ίδιος ο Γερμανός έχει δηλώσει ότι αυτές οι διοργανώσεις έρχονται σε δεύτερη μοίρα και ότι επίσης αν υπάρχει μια διοργάνωση που μπορεί να ξεκουράσει βασικούς είναι αυτή, το Κύπελλο.

Προσοχή όμως: αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάτσει να χάσει!

Ειδικά σε ένα ντέρμπι, όπως αυτό με την Εβερτον. Θεωρώ δεδομένο ότι ο Κλοπ θα προχωρήσει σε αλλαγές από τη στιγμή που και χθες (Πέμπτη) κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έπαιξε με τη βασική του ενδεκάδα (νίκησε 2-0). Να δούμε όμως και ποιοι θα παίξουν: Αντριάν, Κεϊτά, Λαλάνα, Ελιοτ, Ν.

Φίλιπς, Ουίλιαμς, Τζόουνς, Οριγκί, Μπρούστερ είναι κάποιοι που διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα.

Μπορεί η Εβερτον; Με νέο προπονητή τον Αντσελότι που σίγουρα θέλει να δείξει πράγματα, χωρίς κάποιον χειροπιαστό στόχο στο πρωτάθλημα, με το Κύπελλο να φαντάζει ως πρόκληση, με μία ημέρα παραπάνω ξεκούραση από την αντίπαλό της, με καλές εμφανίσεις στα τελευταία ματς και με τη… δίψα να σπάσει το σερί των 20 διαδοχικών αγώνων δίχως νίκη κόντρα στη μεγάλη αντίπαλό της, λέω να το ρισκάρω! Το κακό είναι ότι το διπλό πέφτει πολύ, είναι στο 3,90 τώρα.

Χθες ήταν μία μονάδα πάνω.

Λιγκ 2

Δεν θα παίξω κάτι, αλλά για να είμαι ειλικρινής σκέφτηκα λίγο την Γκρίμσμπι. Λέγαμε και την Τρίτη ότι ο Ιαν Χόλογουεϊ είναι προ των πυλών, ανακοινώθηκε, και ήταν στην εξέδρα το 1-0 επί της Σάλφορντ. Μιλάμε για μεγάλη προσωπικότητα, ειδικά για τα δεδομένα της Λιγκ 2, ο Χόλογουεϊ μπορεί να βοηθήσει πολύ τη Γκρίμσμπι.

Και η Μάνσφιλντ έχει φέτος πολλά προβλήματα. Κάνω πίσω επειδή στο τελευταίο η Μάνσφιλντ έκανε καλή εμφάνιση και νίκησε με ανατροπή την Κέμπριτζ.

Νάσιοναλ

Η είδηση είναι ότι ο Σέρινταν αποτελεί παρελθόν από την Τσέστερφιλντ, μια είδηση που την περιμέναμε με βάση τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα της Τσέστερφιλντ το τελευταίο διάστημα.

Μιλάμε για μια ομάδα που ξεκίνησε με βλέψεις για άνοδο και που τώρα είναι εντός ζώνης υποβιβασμού. Μπροστά της, μάλιστα, έχει ένα ματς κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας, τη Σάτον (τέσσερις σερί νίκες). Οριακά αουτσάιντερ το διπλό (2,60), αν δεν υπήρχαν οι εξελίξεις στην Τσέστερφιλντ προφανώς θα μπορούσε κάποιος να πάει στο διπλό.

Τώρα, εγώ προσωπικά, κάνω πίσω.

Γενικά δεν είναι καλή η αγωνιστική.

Βορράς/Νότος

Στο Βορρά λίιιγο Ολτριγχαμ στην έδρα της Λίμινγκτον, στη λογική ότι οι φιλοξενούμενοι αρχίζουν να βρίσκουν ρυθμό. Αλλά είναι σωστά διαβασμένο, στο 2,90 το διπλό. Επίσης, θεωρώ πάρα πολύ ύπουλο το Κιντερμίνστερ – Μπλάιθ και ας μην του φαίνεται!

Στο Νότο, πάλι λίγο, Ντάρτφορντ, στην έδρα της Ντόρκινγκ.

Σούπερ εορταστική περίοδος για τη φιλοξενούμενη με τρεις νίκες σε τρία ματς και χωρίς να δεχθεί γκολ. Δεν χάνει εύκολα εντός η Ντόρκινγκ, αλλά είναι ένα ματς που το σετ θα έπρεπε να είναι ισορροπημένο (3,20 το διπλό).

Στη σούμα. Μιλήσαμε για Πίτερμπορο (6,50), Ρότσντεϊλ (4,50), Σριούσμπερι (5,00), Σέφιλντ Γουέν. (4,33), Γουίγκαν (17,50), Νότιγχαμ (15,00), Μίντλεσμπρο (5,25), Ντέρμπι (5,50), Εβερτον (3,90).

Ουσιαστικά αυτά είναι που κοιτάζω παραπάνω, όλα για το Κύπελλα. Με τα υπόλοιπα δεν θα ασχοληθώ. Σριούσμπερι θα παίξω, η Γουίγκαν θα είναι το… φαντασματάκι που θα κυνηγήσω και από τα κυριακάτικα κοιτάζω πιο ζεστά Ντέρμπι και Εβερτον. Νέα στήλη κανονικά την Τρίτη, τα λέμε και σήμερα ραδιοφωνικά, κλασικά στις 17:00!

 

UPDATE

Εγραφα την Παρασκευή ότι από τα κυριακάτικα βλέπω περισσότερο Ντέρμπι και Εβερτον.

Ντέρμπι θα παίξω, Εβερτον όχι. Αλλο το 3,90 που ήταν το διπλό όταν έγραφα, άλλο το 3,30 που είναι τώρα. Μαζί με την Ντέρμπι θα ποντάρω και Μίντλεσμπρο. Εχει ρίσκο, ο Μουρίνιο είναι Μουρίνιο, όμως όπως είπαμε η «Μπόρο» είναι στην καλύτερή της και στο 5,50 αξίζει το ρίσκο. Οπως αξίζει και για τη Ντέρμπι, η οποία θα έχει τον Ρούνεϊ στη διάθεσή της, τη στιγμή που στην Πάλας μαζεύτηκαν πολλές απουσίες, με σημαντικότερη όλων αυτή του Ζαχά.

Νέα στήλη κανονικά την Τρίτη, τα φιλιά μου!

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος